bertha
Fanka BB :)
W swoim gabinecie: Dolnośląskie centrum ginekologii, ul powstańców śląskich 50 chyba.Betrha, bardzo dziękuję za mega wyczerpującą odpowiedź. Napisz proszę gdzie przyjmuje?
Witajcie dziewczyny - nie wiem czy ktoś jeszcze tutaj mnie pamięta... Wybaczcie, że się wycofałam ale rzeczywistość ostatnio mnie przerosła - wyszłam w wielki piątek ze szpitala ICZMP po histeroskopii - wszystko ok, za to przyszły wyniki mojego kariotypu - jest nieprawidłowy.... Także przyczyna strat się znalazła ale to najgorsza diagnoza z możliwych.... Dobrze że dostałam wynik w szpitalu bo ciśnienie skoczyło mi na 150 - jakaś pielęgniarka zlitowała się nade mną i dała mi jakiś syrop na uspokojenie...
Na razie trawię informację - w czwartek wizyta u genetyka ale cudów się nie spodziewam... Szukam info o in vitro z PGD/PGS ale sprzeczne informacje trochę mnie podłamują - ogromne koszty i ciężko powiedzieć jaka skuteczność. Jeśli znacie kogoś kto przez to przechodził proszę dajcie mi znać, może nasze moderatorki znają kogoś?
Kciukam nieustająco za staraczki i gratuluję wszystkim, którym się udało.
Pozdrawiam ciepło.
Ściskam cie. W Parens Kraków chyba tez robią.
Jesli chodzi o osoby które to przechodziły, to napisz kochana na wątku Kto po in vitro? Tam jest pare dziewczyn które robiły pgd, na pewno odpowiedzą.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom