reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
M@linka14,ja mam wszystkie trzy ana dodatnie,i powiem szczerze balabym się prowadzic ciaze bez enkortonu,ja wraz z pozytywnym testem zaczęłam brać na własną reke 10 mg,do 20 tyg na tej dawce,pozniej stopniowo schodzilam z dawki do 24 tyg,na clexanie 0,4 będę do konca ciąży,plus rano acard,nie mam pojecia czy bez enkortonu bedzie ok,ale czytalam fora zwiazane z ana,poszukaj rowniez tam odpowiedzi,pozdrawiam!

Zosiak ja u magn.uckiego 2ciaze stracilam uwazaj na niego kase wyludza porzadnie :)
U nas wszystko jest ok mala rosnie-zdj. Dalej nie umiem wstawic i wogole tylko sie cieszyc mala tylko je i spi cud :)
8
To mnie teraz zaskoczylas a powiedz mi do jakiego Ty lekarza chodzilas kogo mozesz polecic?

@mala79 Super. Mam nadzieję że zaznalas spokoju.O której skonczylas?

Plastulinka oby rady onko nie były potrzebne żadnej z nas ale cieszę się że jesteś z nami.

Ja nie będę smecic ale gatki mam pełne że strachu . Jakby inaczej przecież przejelam brzuch po panikujacej Fondie.
Skończylam 4.30.
Strach niestety każdej nas w ciąży będzie towarzyszyć zawsze, myśl pozytywnie.
@plastulinka napisz na priv skąd jesteś
@fondi dobrze ze się odezwałas i ze wporządku z wami

Malinowski tylko i wylacznie. Straculam 5ciaz zobacz sobie w tym linku u nafoczki co bralam w istanich 2straaconych ciazach u magnuckiego gosc nie ma pojecia o bafaniach wszystko wali w ciemno jak sie uda to se chwala ale ona nic nie bada nic ana zrobil a wszystkim.pakuje to samo a na lekach zarabia jak prolutex ktory kupijesz u niego w gabinecie. Jedno moge powiedziec o nim dibrego delikatny i bardzo fajny prywatnie ale wiedze to ma prawie zadna. Moge jeszcze milewicza polecic ale on nie daje encortonu.
Dostalam w prezencie zablokowane nadnercza od magnuciego bo zdnua na dzien odstawil wszystkie leki 2razy:/
A jak sie leczylam u niego i bylam w ciazy to dziewczyny tutaj z forum myslaly ze se jaja ribie albo jestem kims innym nie mogly uwierzyc ze nawet nie dostalam usg a mierzyl ciaze od owu:/
Ale oczywiscie jest wiele kobiet ktorym sie ualo i sie wstrzelil w diagnoze czyli podal wszystko co mozliwe bez diagnozy co dolega. Ja mu stracilam.rok u niego. Jak mnie stymulowal mowil ze nie bedzie owu a zawsze byla bo ciaza byla z tej nie owulki i clo tylko dawal. Ja mu wysmaruje wkoncu opinie

@fondie zdziwilas mnie bo dostalam namiary do tego lekarza od wielu dziewczyn. Czy moglabym Cie prosic o linka co do zastosowanego leczenia przez dr bo tam gdzie znalazlam jest tylko opisane jakie leczenie bylo w przebiegu ostatniej ciazy. Moj przypadek jest beznadziejny nie bede owijac przeszlam ciaze pozamaciczna i prawy jajowod mam uszkodzony boje sie kolejnego niepowodzenia z przyczyn zdrowotnych. Dodam ze jestem strasznie psychicznie tym wszystkim zalamana szczegolnie kosztami. Czytalam tez opinie o profesorze i tez ladnych ich nie mial mial pozytywne ale rownuez i negatywne sie trafialy.

reklama
Fondie Bardzo sie cieszę , ze się odezwałaś i że u was wszystko dobrze ;) cieszcie się wspólnymi chwilami i odpocznijcie od tych wszystkich stresów .
Jakie imię wybraliście ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry