reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
M@linka14,ja mam wszystkie trzy ana dodatnie,i powiem szczerze balabym się prowadzic ciaze bez enkortonu,ja wraz z pozytywnym testem zaczęłam brać na własną reke 10 mg,do 20 tyg na tej dawce,pozniej stopniowo schodzilam z dawki do 24 tyg,na clexanie 0,4 będę do konca ciąży,plus rano acard,nie mam pojecia czy bez enkortonu bedzie ok,ale czytalam fora zwiazane z ana,poszukaj rowniez tam odpowiedzi,pozdrawiam!

Zosiak ja u magn.uckiego 2ciaze stracilam uwazaj na niego kase wyludza porzadnie :)
U nas wszystko jest ok mala rosnie-zdj. Dalej nie umiem wstawic i wogole tylko sie cieszyc mala tylko je i spi cud :)
8
To mnie teraz zaskoczylas a powiedz mi do jakiego Ty lekarza chodzilas kogo mozesz polecic?

@mala79 Super. Mam nadzieję że zaznalas spokoju.O której skonczylas?

Plastulinka oby rady onko nie były potrzebne żadnej z nas ale cieszę się że jesteś z nami.

Ja nie będę smecic ale gatki mam pełne że strachu . Jakby inaczej przecież przejelam brzuch po panikujacej Fondie.
Skończylam 4.30.
Strach niestety każdej nas w ciąży będzie towarzyszyć zawsze, myśl pozytywnie.
@plastulinka napisz na priv skąd jesteś
@fondi dobrze ze się odezwałas i ze wporządku z wami

Malinowski tylko i wylacznie. Straculam 5ciaz zobacz sobie w tym linku u nafoczki co bralam w istanich 2straaconych ciazach u magnuckiego gosc nie ma pojecia o bafaniach wszystko wali w ciemno jak sie uda to se chwala ale ona nic nie bada nic ana zrobil a wszystkim.pakuje to samo a na lekach zarabia jak prolutex ktory kupijesz u niego w gabinecie. Jedno moge powiedziec o nim dibrego delikatny i bardzo fajny prywatnie ale wiedze to ma prawie zadna. Moge jeszcze milewicza polecic ale on nie daje encortonu.
Dostalam w prezencie zablokowane nadnercza od magnuciego bo zdnua na dzien odstawil wszystkie leki 2razy:/
A jak sie leczylam u niego i bylam w ciazy to dziewczyny tutaj z forum myslaly ze se jaja ribie albo jestem kims innym nie mogly uwierzyc ze nawet nie dostalam usg a mierzyl ciaze od owu:/
Ale oczywiscie jest wiele kobiet ktorym sie ualo i sie wstrzelil w diagnoze czyli podal wszystko co mozliwe bez diagnozy co dolega. Ja mu stracilam.rok u niego. Jak mnie stymulowal mowil ze nie bedzie owu a zawsze byla bo ciaza byla z tej nie owulki i clo tylko dawal. Ja mu wysmaruje wkoncu opinie

@fondie zdziwilas mnie bo dostalam namiary do tego lekarza od wielu dziewczyn. Czy moglabym Cie prosic o linka co do zastosowanego leczenia przez dr bo tam gdzie znalazlam jest tylko opisane jakie leczenie bylo w przebiegu ostatniej ciazy. Moj przypadek jest beznadziejny nie bede owijac przeszlam ciaze pozamaciczna i prawy jajowod mam uszkodzony boje sie kolejnego niepowodzenia z przyczyn zdrowotnych. Dodam ze jestem strasznie psychicznie tym wszystkim zalamana szczegolnie kosztami. Czytalam tez opinie o profesorze i tez ladnych ich nie mial mial pozytywne ale rownuez i negatywne sie trafialy.

reklama
Fondie Bardzo sie cieszę , ze się odezwałaś i że u was wszystko dobrze ;) cieszcie się wspólnymi chwilami i odpocznijcie od tych wszystkich stresów .
Jakie imię wybraliście ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry