reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Czarna mala to nie takie proste. Oczywiscie ze sie ciesze bo bardzo lubie dzieci i poniewaz wiem ze to wcale nie takie proste je miec. Wiec kiedy kolejny maluszek przygotowuje sie na przyjscie na swiat to super wiadomosc [emoji1]
Jednak nie zawsze potrafie na to patrzec bez pryzmatu wlasnych strat... To jak reaguje na wasze ciaze uswiadamia mi ile jeszcze zalu jest we mnie. To nie takie proste kiedy idziesz do kolejnego lekarza a ten mowi ze niewiele moze zrobic.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ovli w pełni zgadzam się z Tobą, że dzięki temu forum można zawrzeć nowe znajomości - przyjaźnie -
Teraz chciałabym podziękować kwiatuszkowi za wsparcie jakie mi okazała! Za spotkanie na które mnie wyciągnęła mimo iż sama tydzień później jechała na porodówkę! Za leki które mi przekazała całkowicie bezinteresownie! Które mogłam już zacząć brać i spokojnie czekać na te zamówione :)! Za wyprawę do doktora :)! Każdego dnia cieszę się że los postawił Ciebie na mojej drodze, ponieważ oprócz słów wsparcia dostałam od Ciebie czyny, a to rzadkość !

Witajcie ;)
ja wtrące w temacie brzuszków. Nie chcę aby zabrzmiało to prywatą, ale swój to ja bym chciała oddać @czarna_mala . Skradła dziewczyna moje serce :* także do boju Maleńka. Jak tylko ujrzysz światło zielone to na koń i czekam na efekty..
Kwiatuszek powodzenia :*
Ovli jak Twoje diagnozowanie? bo coś nie pamiętam :/
Motylek jak czujesz ruchy to znaczy, że maluch rośnie jak na drożdżach ;)
Mickey zaraz po Czarnej czekam na Twoje wieści, bo pamiętam jak walczysz dzielnie :*
Destino i o Tobie pamiętam, ale więcej optymizmu i uwierz nawet niemożliwe staje się możliwe..
.
Wam wszystkim kibicuję i oczywiście nie czujcie się pominiętę :*

A co u @EvitaO i @fiolkowa ?
Jak się czujecie kochane?
To które obecnie dziewczyny się starają? Marzycielka, Dzol, Destino, Bertha, Burczuś, Magda, Czajak. Ktos jeszcze?

P.s. 20 kwietnia mam prenatalne w Volumed w Krk. Mial ktos tam?

Ostatnia edycja:
Witajcie ;)
ja wtrące w temacie brzuszków. Nie chcę aby zabrzmiało to prywatą, ale swój to ja bym chciała oddać @czarna_mala . Skradła dziewczyna moje serce :* także do boju Maleńka. Jak tylko ujrzysz światło zielone to na koń i czekam na efekty..
Kwiatuszek powodzenia :*
Ovli jak Twoje diagnozowanie? bo coś nie pamiętam :/
Motylek jak czujesz ruchy to znaczy, że maluch rośnie jak na drożdżach ;)
Mickey zaraz po Czarnej czekam na Twoje wieści, bo pamiętam jak walczysz dzielnie :*
Destino i o Tobie pamiętam, ale więcej optymizmu i uwierz nawet niemożliwe staje się możliwe..
.
Wam wszystkim kibicuję i oczywiście nie czujcie się pominiętę :*

Tęczowa u mnie to wyglada tak ; komórki nk 47 % i wyszły mi pozytywne anty kariolipowe ( chyba źle napisałam ) ha ha . Teraz 11 kwietnia mam powtórzyć krew na te przeciwciała i 19 maja mam wizytę i maja mi ustalić leczenie Wiec czekam nadal !

Ja mam takie wrażenie , że ja nigdy nie wystartuje !!!
Ciagle jestem 5 kroków w tyle .

Zawsze coś po drodze mnie spotka niespodziewanego !!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Teczowa, chetnie naucze sie optymizmu na nowo. Jak masz jakis dobry sposob zapodaj.

W ogole jak znacie jakis dobry sposob na optymizm podzielcie sie ze mna

Ovli dobra kobieto juz blizej niz dalej. Niedlugo bedziesz sie chwalila testem z dwoma kreseczkami a potem duzym brzuszkiem i slicznym babelkiem

Foczusia caly czas o tobie mysle...cieplutko [emoji7]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ovli, ale już coś wiadomo. Te 5 kroków zaraz zrobisz do przodu i ruszysz z kopyta! niestety w naszych przypadkach trzeba być bardzo cierpliwym nieraz ponad miarę...ale opłaca się ;)
Destino Tobie proponuję iść do psychologa, Twój stan jest ciężki do opanowania . chyba potrzeba kogoś kto profesjonalnie się tym zajmuje i Ciebei pokieruje

reklama
Do góry