reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Jeeeeeest! Moje malenstwo ma troszkę ponad 3 cm i pięknie pukające serduszko! Jest tydzień do przodu w stosunku do OM (owu byla wczesniej). Wg usg 10t0d.

Jedyne co jej się nie spodobało, to moja glukoza 5,18. Muszę zrobić krzywą cukrową i wyslac jej smsem. Nie chciała mnie straszyć, ale jakie mogą byc konsekwencje jesli krzywa wyjdzie zle?

reklama
Jeeeeeest! Moje malenstwo ma troszkę ponad 3 cm i pięknie pukające serduszko! Jest tydzień do przodu w stosunku do OM (owu byla wczesniej). Wg ust 10t0d.

Jedyne co jej się nie spodobało, to moja glukoza 5,18. Muszę zrobić krzywą cukrową i wyslac jej smsem. Nie chciała mnie straszyć, ale jakie mogą byc konsekwencje jesli krzywa wyjdzie zle?
[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji175] [emoji175] [emoji175] [emoji175] [emoji56] [emoji56] [emoji56] Tak tak tak Kaś!!!! Super!!!! Bardzo się cieszę!!! Wiedziałam że będzie dobrze wszystko!!!

Jeeeeeest! Moje malenstwo ma troszkę ponad 3 cm i pięknie pukające serduszko! Jest tydzień do przodu w stosunku do OM (owu byla wczesniej). Wg usg 10t0d.

@kas90 cudownie:):):)

Na początek pytanie do szczepionkowych dziewczyn: ile po ostatniej szczepionce badałyście MLR?

Podobno wirusówka, spadła

Mnie Paśnik kazał kategorycznie odstawić Encorton, nie wiem co mam z tym fantem zrobić, bo w ciąży prowadzonej bez Encortonu przez prof Jerzak doszłam do bety ponad 600, w pierwszej mojej ciąży też nie brałam Encortonu i beta ponad 800, a w pozostałych ciążach z encortonem beta miała najwyżej 300-400jednostek
emoji57.png
dlatego intensywnie myślę i chyba zaryzykuję i posłucham Paśnika...

Mi z encortonem tez beta urosla do 450 a wczesniej mialam po 800 nie wiem jaki to mialo wplyw ale juz dwoch lekarzy nie kazalo mi brac encortonu tez nie wiem co zrobie jak zobaczę dwie kreski

@czarna_mala z tą wagą przy Encortonie to jakiś koszmar. Mi poszybowała waga do góry jak szalona. Tyle to ja dawno nie ważyłam:(
@motylek1234 czyli spędziłaś noc w szpitalu-bo byłą decyzja o podaniu leku,a dziś Ci mówią,że Ci go nie podadzą? I Ty nic z tym nie robisz?? Szukaj w Trójmieście, bo masz blisko. I weź zaangażuj męża by ci pomógł w tym temacie, bo mam wrażenie,że jesteś sama z tym wszystkim.
Burczus nie jestem z tym sama lekarze boją się podać mi te żelazo bo jestem kobietą w ciazy i musze znaleźć taki szpital który już wykonywał to kobietom w ciąży i wiedzą lekarze jakie są skutki uboczne tego..

Cześć ciocie! Chcecie zobaczyć jaki jestem już duży?
received_1413837362007720.jpeg

<3 :*8-)
P.s. chyba macham Wam lewą łapką
P.s.2. Pani dr powiedziała, że jestem tłuścioszek :p

@Ilis91, ja do godziny 10.00 odwolam wizytę. Mozesz sprobowac potem zadzwonic i powiedziec np. ze wyszly ci zle wyniki, a wizyte masz dopiero w czerwcu i czy sie cos nie zwolnilo wczesniej

Załączniki

• received_1413837362007720.jpeg
    received_1413837362007720.jpeg
    73,8 KB · Wyświetleń: 436
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry