reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Agatush
Połówkowe usg mam 19 kwietnia
Już mam cykora .

Kas
Czekam na dobre wieści z wizyty

Porzeczka
A ty kiedy do gina idziesz???
Będzie wszystko dobrze zobaczysz!! I u Ciebie i u mnie i u wszystkich Brzuchatek... Wiem że się stresujesz - mam to samo ale musimy być dobrej myśli :-*

@susana ha muszę powiedzieć ze do lekarza mam ochotę chodzić bardzo rzadko jak mnie usg stresuje to wie tylko sam Pan Bóg zupełnie odwrotnie niz ostatnio teraz bym nie chodziła w ogóle a w drugiej ciąży latalam co tydzień, do Maliny jadę 12 kwietnia ale on szalony jest i nie mam usg kazał mi robić dopiero w maju genetyczne bo po co mam się stresować wariat przecież niewytrzymam tyle więc 19 kwietnia ide do swojej gin tutaj i po leki bo mam fraxi na ryczałt u niej.
Miło ze pytasz dziękuję!! Jak się czujesz ladnie wygladasz z brzuszkiem

@mała79, @mickey* Dziękuję za wywołanie u mnie nic nowego prze de mną ostatni cykl w którym możemy się starać później kolejne doszczepianie. Boje się, że nie uda mi się zajść w ciążę choć staram się myśleć pozytywnie . Wszystko w rękach Boga chodzę teraz na rekolekcję w poniedziałek miałam mszę za moje aniołki popłakałam sobie. Dzisiaj z kolei była u nas msza za 5 miesięczną Laurę dziewczynkę, która urodziła się bardzo chora . Bardzo przykra sprawa znam dziewczynę młode fajne małżeństwo. Siedzieli dziś koło nas malutka taka śliczna. Staram się ją pocieszyć przy okazji spotkania.Tyle myśli w głowie i strach przed nie znanym.
@agatush Super wieści.
@kas90 Trzymam kciuki za wizytę.
Pozdrawiam brzuchatki i staraczki.
Witam nowe dziewczyny.

cześć Dziewczęta!!!!!!!
@bea25ta ....GRATULACJE!!!!! NARESZCIE się udało, spokojnej ciąży życzę i jak najmniej stresującej, bo niestety stres będzie na pewno.
@agatush ...gratulacje! A płeć już znasz?
@susana , wstaw suwaczek plissss. Będzie łatwiej porównywać wasze ciąże!
@bertha , to teraz ja czekam przede wszystkim na Twoje piękne dwie kreski!
@kas90 , ja też czekam na wieści z wizyty!
@Destino , @mickey* @burczuś , @lumia (odezwij się jak czytasz), @plastulinka, @czarna_mala, @marzycielka81, @dżoł ......buziaki i dla Was, Wy też zobaczycie niebawem piękne dwie kreski na testach!!!!!
@Avita , @Liluli , @lamia78, @Gabiś, @tęczowa89, @asia669, @motylek1234 @Porzeczka1234 , @susana , @agatush , @kas90 - nasze ciężarówki....proszę pogłaskać brzuszki!!!!!! (mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam)
@nafoczka.....buzikai dla Twoich chłopaków!!!! i dla Ciebie też!
@fondie, czemu się nie odzywasz? Pokaż Małą!
Tola, Gogac, Kitki, Lila, Lilia, Enya, Magdy1208 i druga Magda też, Julia, Iris, Kwiatuszek, Kinga, Portia, Marzycielka, Mała79 i reszta o Was też pamiętam i pozdrawiam
Witam nowe koleżanki @Adeline89 , @funia26 , szkoda że na tym wątku ale będzie dobrze, trzeba tylko trochę poczekać!

reklama
cześć Dziewczęta!!!!!!!
@bea25ta ....GRATULACJE!!!!! NARESZCIE się udało, spokojnej ciąży życzę i jak najmniej stresującej, bo niestety stres będzie na pewno.
@agatush ...gratulacje! A płeć już znasz?
@susana , wstaw suwaczek plissss. Będzie łatwiej porównywać wasze ciąże!
@bertha , to teraz ja czekam przede wszystkim na Twoje piękne dwie kreski!
@kas90 , ja też czekam na wieści z wizyty!
@Destino , @mickey* @burczuś , @lumia (odezwij się jak czytasz), @plastulinka, @czarna_mala, @marzycielka81, @dżoł ......buziaki i dla Was, Wy też zobaczycie niebawem piękne dwie kreski na testach!!!!!
@Avita , @Liluli , @lamia78, @Gabiś, @tęczowa89, @asia669, @motylek1234 @Porzeczka1234 , @susana , @agatush , @kas90 - nasze ciężarówki....proszę pogłaskać brzuszki!!!!!! (mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam)
@nafoczka.....buzikai dla Twoich chłopaków!!!! i dla Ciebie też!
@fondie, czemu się nie odzywasz? Pokaż Małą!
Tola, Gogac, Kitki, Lila, Lilia, Enya, Magdy1208 i druga Magda też, Julia, Iris, Kwiatuszek, Kinga, Portia, Marzycielka, Mała79 i reszta o Was też pamiętam i pozdrawiam
Witam nowe koleżanki @Adeline89 , @funia26 , szkoda że na tym wątku ale będzie dobrze, trzeba tylko trochę poczekać!
Dziękuję Kochana :-* niestety nie znam jeszcze płci ;-) czekam do polowkowego :-*

Do góry