reklama
agatush
Moderatorka
Będzie wszystko dobrze zobaczysz!! I u Ciebie i u mnie i u wszystkich Brzuchatek... Wiem że się stresujesz - mam to samo ale musimy być dobrej myśli :-*Agatush
Połówkowe usg mam 19 kwietnia
Już mam cykora .
Kas
Czekam na dobre wieści z wizyty
Porzeczka
A ty kiedy do gina idziesz???
Porzeczka1234
Fanka BB :)
@susana ha muszę powiedzieć ze do lekarza mam ochotę chodzić bardzo rzadko jak mnie usg stresuje to wie tylko sam Pan Bóg zupełnie odwrotnie niz ostatnio teraz bym nie chodziła w ogóle a w drugiej ciąży latalam co tydzień, do Maliny jadę 12 kwietnia ale on szalony jest i nie mam usg kazał mi robić dopiero w maju genetyczne bo po co mam się stresować wariat przecież niewytrzymam tyle więc 19 kwietnia ide do swojej gin tutaj i po leki bo mam fraxi na ryczałt u niej.
Miło ze pytasz dziękuję!! Jak się czujesz ladnie wygladasz z brzuszkiem
Miło ze pytasz dziękuję!! Jak się czujesz ladnie wygladasz z brzuszkiem
agatush
Moderatorka
Czekamy na wieści Kasiu!!!! [emoji110] [emoji110]MY dopiero jedziemy na wizytę. Jestem dobrej mysli!
magda1208
Fanka BB :)
@mała79, @mickey* Dziękuję za wywołanie u mnie nic nowego prze de mną ostatni cykl w którym możemy się starać później kolejne doszczepianie. Boje się, że nie uda mi się zajść w ciążę choć staram się myśleć pozytywnie . Wszystko w rękach Boga chodzę teraz na rekolekcję w poniedziałek miałam mszę za moje aniołki popłakałam sobie. Dzisiaj z kolei była u nas msza za 5 miesięczną Laurę dziewczynkę, która urodziła się bardzo chora . Bardzo przykra sprawa znam dziewczynę młode fajne małżeństwo. Siedzieli dziś koło nas malutka taka śliczna. Staram się ją pocieszyć przy okazji spotkania.Tyle myśli w głowie i strach przed nie znanym.
@agatush Super wieści.
@kas90 Trzymam kciuki za wizytę.
Pozdrawiam brzuchatki i staraczki.
Witam nowe dziewczyny.
@agatush Super wieści.
@kas90 Trzymam kciuki za wizytę.
Pozdrawiam brzuchatki i staraczki.
Witam nowe dziewczyny.
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
cześć Dziewczęta!!!!!!!
@bea25ta ....GRATULACJE!!!!! NARESZCIE się udało, spokojnej ciąży życzę i jak najmniej stresującej, bo niestety stres będzie na pewno.
@agatush ...gratulacje! A płeć już znasz?
@susana , wstaw suwaczek plissss. Będzie łatwiej porównywać wasze ciąże!
@bertha , to teraz ja czekam przede wszystkim na Twoje piękne dwie kreski!
@kas90 , ja też czekam na wieści z wizyty!
@Destino , @mickey* @burczuś , @lumia (odezwij się jak czytasz), @plastulinka, @czarna_mala, @marzycielka81, @dżoł ......buziaki i dla Was, Wy też zobaczycie niebawem piękne dwie kreski na testach!!!!!
@Avita , @Liluli , @lamia78, @Gabiś, @tęczowa89, @asia669, @motylek1234 @Porzeczka1234 , @susana , @agatush , @kas90 - nasze ciężarówki....proszę pogłaskać brzuszki!!!!!! (mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam)
@nafoczka.....buzikai dla Twoich chłopaków!!!! i dla Ciebie też!
@fondie, czemu się nie odzywasz? Pokaż Małą!
Tola, Gogac, Kitki, Lila, Lilia, Enya, Magdy1208 i druga Magda też, Julia, Iris, Kwiatuszek, Kinga, Portia, Marzycielka, Mała79 i reszta o Was też pamiętam i pozdrawiam
Witam nowe koleżanki @Adeline89 , @funia26 , szkoda że na tym wątku ale będzie dobrze, trzeba tylko trochę poczekać!
@bea25ta ....GRATULACJE!!!!! NARESZCIE się udało, spokojnej ciąży życzę i jak najmniej stresującej, bo niestety stres będzie na pewno.
@Destino , @mickey* @burczuś , @lumia (odezwij się jak czytasz), @plastulinka, @czarna_mala, @marzycielka81, @dżoł ......buziaki i dla Was, Wy też zobaczycie niebawem piękne dwie kreski na testach!!!!!
@Avita , @Liluli , @lamia78, @Gabiś, @tęczowa89, @asia669, @motylek1234 @Porzeczka1234 , @susana , @agatush , @kas90 - nasze ciężarówki....proszę pogłaskać brzuszki!!!!!! (mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam)
Tola, Gogac, Kitki, Lila, Lilia, Enya, Magdy1208 i druga Magda też, Julia, Iris, Kwiatuszek, Kinga, Portia, Marzycielka, Mała79 i reszta o Was też pamiętam i pozdrawiam
Witam nowe koleżanki @Adeline89 , @funia26 , szkoda że na tym wątku ale będzie dobrze, trzeba tylko trochę poczekać!
reklama
agatush
Moderatorka
Dziękuję Kochana :-* niestety nie znam jeszcze płci ;-) czekam do polowkowego :-*cześć Dziewczęta!!!!!!!
Podziel się: