reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
czyli w ośrodku zdrowia nie robią tego tak jak zwykłe pobranie krwi.

Myślicie ,że da mi gin takie skierowanie bez problemu, to moja czwarta strata chciałabym zbadać wszystko od a do z
Ja wiekszosc badan robilam w diagnostyce i mialam od gina na nfz skierowanie. Ale tak jak pisze Destino moze tez skierowac immunolog.
Reszte zobacz na watku Nafoczki tam sa oznaczone badania od kogo mozna dostac skierowanie.

@agatush super [emoji2]

@kas90 [emoji110][emoji110][emoji110]

Mala79 jasne jak telefon pozwoli to problemu nie ma ;-). Mialam nacieta i po tym donosulam ciążę. Niestety potem 2 razy poronilam i szukałam przyczyny. Okazało się ze nadal przegrodę miałam na 3/4 długości macicy. Lekarz stwierdził że na pewnonie oodrosla więc...inny skomentował to tak że sa cięcia i cięcia i ze bez laparoskopii nie można usunąć przegrody bo nie wiadomo dokąd dociac. Dopiero laparoskopia z histeroskopii pozwoliła na pozbycie się przegrody.

Agatush
No super !!!
Tylko gdzie fotki ??????
A gdzie wymiary maluszka ?????
Susana fotek nie ma :-* nie dostałam zdjęć :-* Moja gin podgląda nas na każdej wizycie (co miesiąc) ale nie drukuje nam zdjęć za każdym razem :-* będą 24.04 to na pewno się pochwalimy ;-) a Ty masz już wyznaczony termin polowkowego?

reklama
@agatush super gratki
@kas90 trzymam kciuki
@czarna_mala masz berneńczyka jak ja kocham te psy mieszkam w mieszkaniu i dlatego nie mam całego stada psów bo psiara jestem pierwsza klasa nawet najbrzydszy pies jest dla mnie najpiękniejszy" zawsze mówie do męża na spacerze widziałaś jaki piekny on na mnie patrzy i mowi kochanie on byl niezbyt urodziwy " dla mnie piekny kazdy duzy maly gruby z obcietym ogonem itd

Przyszłam z pracy zjadłam bułkę z serem i szynką moja ulubiona kolacjo-sniadanie od 3 dni i leżę jutro muszę koniecznie powiedzieć w pracy

Do góry