reklama
Funia a teraz widzisz grubaska?@kas90 niestety nie widze zdjecia ale wierze na slowo ,ze jest slodziaczkiem[emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ciocia Foczka czuwa
Załączniki
czarna_mala
Fanka BB :)
@motylek1234 teraz szukaj szpitala, które poda Ci żelazo, ja nigdy nie słyszałam żeby jego podanie było niebezpiecznie, no ale różne szpitale - różne absurdy
@kas90 śliczny żelek [emoji7] i jak macha ciociom [emoji173]
@nafoczka Ty jesteś jak Anioł Stróż [emoji4] zjawiasz się tam, gdzie Cię potrzebują [emoji8]
@kas90 śliczny żelek [emoji7] i jak macha ciociom [emoji173]
@nafoczka Ty jesteś jak Anioł Stróż [emoji4] zjawiasz się tam, gdzie Cię potrzebują [emoji8]
czarna_mala
Bo chyba nikt oprócz was, nie rozumie jaki to cud doczekac każdego kolejnego centymetra, zobaczyc jak serce bije. Dla mnie to jest niepojęte...
WAm też się uda!!!
Stres był niesamowity. Lekarka przed usg kazała się tylko przeżegnać, a ja nie mogłam patrzeć na monitor dopóki nie powiedziała "jest akcja serca".
WAm też się uda!!!
Stres był niesamowity. Lekarka przed usg kazała się tylko przeżegnać, a ja nie mogłam patrzeć na monitor dopóki nie powiedziała "jest akcja serca".
Ostatnia edycja:
burczuś
Cudownie! Aż się poryczałam. Wiem co to za strach z usg. Też się nie patrze nigdy. Może i mi jeszcze się kiedyś uda doczekać tego cuduBo chyba nikt oprócz was, nie rozumie jaki to cud doczekac każdego kolejnego centymetra, zobaczyc jak serce bije. Dla mnie to jest niepojęte...
WAm też się uda!!!
Gratuluję i trzymam kciuki za super rozwijającą się ciążę
@motylek1234 więc trzymam kciuki byś znalazła szpital gdzie się Tobą zajmą jak trzeba. Buziak
Gratulacje maleństw, ale wam zazdroszczę, my jeśli w ogóle się zdecydujemy to za 4 lata ostatecznie, a mówiłam,że nie chcę mieć dziecka po 30tce ,a tu jeśli się zdecyduje będzie, ale to dalszy plan o ile w ogóle realistyczny , zobaczymy jak badania powychodzą, aż się boję.
reklama
Podziel się: