reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Jeeeeeest! Moje malenstwo ma troszkę ponad 3 cm i pięknie pukające serduszko! Jest tydzień do przodu w stosunku do OM (owu byla wczesniej). Wg usg 10t0d.

Jedyne co jej się nie spodobało, to moja glukoza 5,18. Muszę zrobić krzywą cukrową i wyslac jej smsem. Nie chciała mnie straszyć, ale jakie mogą byc konsekwencje jesli krzywa wyjdzie zle?

reklama
Jeeeeeest! Moje malenstwo ma troszkę ponad 3 cm i pięknie pukające serduszko! Jest tydzień do przodu w stosunku do OM (owu byla wczesniej). Wg ust 10t0d.

Jedyne co jej się nie spodobało, to moja glukoza 5,18. Muszę zrobić krzywą cukrową i wyslac jej smsem. Nie chciała mnie straszyć, ale jakie mogą byc konsekwencje jesli krzywa wyjdzie zle?
[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji175] [emoji175] [emoji175] [emoji175] [emoji56] [emoji56] [emoji56] Tak tak tak Kaś!!!! Super!!!! Bardzo się cieszę!!! Wiedziałam że będzie dobrze wszystko!!!

Jeeeeeest! Moje malenstwo ma troszkę ponad 3 cm i pięknie pukające serduszko! Jest tydzień do przodu w stosunku do OM (owu byla wczesniej). Wg usg 10t0d.

@kas90 cudownie:):):)

Na początek pytanie do szczepionkowych dziewczyn: ile po ostatniej szczepionce badałyście MLR?

Podobno wirusówka, spadła

Mnie Paśnik kazał kategorycznie odstawić Encorton, nie wiem co mam z tym fantem zrobić, bo w ciąży prowadzonej bez Encortonu przez prof Jerzak doszłam do bety ponad 600, w pierwszej mojej ciąży też nie brałam Encortonu i beta ponad 800, a w pozostałych ciążach z encortonem beta miała najwyżej 300-400jednostek
emoji57.png
dlatego intensywnie myślę i chyba zaryzykuję i posłucham Paśnika...

Mi z encortonem tez beta urosla do 450 a wczesniej mialam po 800 nie wiem jaki to mialo wplyw ale juz dwoch lekarzy nie kazalo mi brac encortonu tez nie wiem co zrobie jak zobaczę dwie kreski

@czarna_mala z tą wagą przy Encortonie to jakiś koszmar. Mi poszybowała waga do góry jak szalona. Tyle to ja dawno nie ważyłam:(
@motylek1234 czyli spędziłaś noc w szpitalu-bo byłą decyzja o podaniu leku,a dziś Ci mówią,że Ci go nie podadzą? I Ty nic z tym nie robisz?? Szukaj w Trójmieście, bo masz blisko. I weź zaangażuj męża by ci pomógł w tym temacie, bo mam wrażenie,że jesteś sama z tym wszystkim.
Burczus nie jestem z tym sama lekarze boją się podać mi te żelazo bo jestem kobietą w ciazy i musze znaleźć taki szpital który już wykonywał to kobietom w ciąży i wiedzą lekarze jakie są skutki uboczne tego..

Cześć ciocie! Chcecie zobaczyć jaki jestem już duży?
received_1413837362007720.jpeg

<3 :*8-)
P.s. chyba macham Wam lewą łapką
P.s.2. Pani dr powiedziała, że jestem tłuścioszek :p

@Ilis91, ja do godziny 10.00 odwolam wizytę. Mozesz sprobowac potem zadzwonic i powiedziec np. ze wyszly ci zle wyniki, a wizyte masz dopiero w czerwcu i czy sie cos nie zwolnilo wczesniej

Załączniki

• received_1413837362007720.jpeg
    received_1413837362007720.jpeg
    73,8 KB · Wyświetleń: 443
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry