reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@plastulinka to super ciesz się zdrowiem i życiem.

@motylek1234 rozpuść sobie tabl w malej ilosci wody na łyżeczce tak jak się to robi dzieciom. Nie rozumie że mas takie żelazo, tyle przejechała km do szpitala i nie przechodząci leki przez gardlo a dalas się spławic.Musze cię przeszkolić bo nie walczysz tylko o siebie ale też malucha.

@Lilulico za okazałe pisanki. Lubię Cię że o fotki nie trzeba prosić. Dziewczynki chwalcie się chwalicie.

@Aga707 , @Arda BN

@bea25ta jestem Kochanie,czytam na biezaco ale czasami nie wiem co mialabym napisac. Chyba mam spadek formy ostatnio..
Jak u Ciebie? Kiedy testowanko jakies?

@motylek1234 Beatka ma racje,nie mozesz tak poprostu dac sie splawiac za kazdym razem. Jesli Ty nie potrafisz walczyc niech maz robi to za Ciebie.

@plastulinka ja pamiętam Ciebie z nicku,ale chyba wyłączyłam się z forum jak rozgrywała się u Ciebie akcja z rakiem. W związku z czym chcę Ci napisać, że bardzo się cieszę,że dziadostwo Cię opuściło:) I jestem pod wrażeniem, że potrafiłaś z tego wyciągnąć takie wnioski(to pytanie do Boga o znak). Jesteś moją idolką;)
@motylek1234 wmawiaj sobie ,że to dla dobra dziecka, zatykaj nos i łykaj! Co do lekarzy-jeśli Ty nie potrafisz wpłynąć na lekarza,to bierz ze sobą swojego męża i nich brudną robotę robi za Ciebie;)
@Destino zaciskam kciuki za lepszy nastrój i odbicie się od złych myśli :*

Witam was:) jestem na forum ciaza po poronieniu dziewczyny mnie tu skieriwaly z pytaniem otoz druga ciaze krwawilam ale cudem donosilam trzecia stracilam w ost dniu 16 tyg serduszko nie bilo 4 dni ronilam moja corcie:(:( bylo to 7marca czesto w tej ciazy plamilam zwlaszcza przy oddawaniu stolca lub po wysilku bralam luteine i nospe firte nie pomoglo.. Jakie badania byscie mi polecily?? Ktoras z was tak miala? Jakie moga byc orzyczyny? 2lata temu wypalano mi nadzerke
Calusy dla wszystkich aniolkowych mamus:*:*

Cześć Kochane,
nie mogę w nocy spać to piszę, wczoraj miałam o 21ej wizytę. Nasza myszka waży 2625g!!! Kawał baby, i tak: potwierdzone wreszcie że dziewczynka. Wszystko jest ok, ale...muszę bardzo uważać na ciśnienie, mierzyć skrupulatnie i ma razie wyniki moczu są ok ale jestem w grupie dużego ryzyka rzucawki. Wizytę kolejną mam szybko po Wielkanocy, znów szczegółowe badania moczu i jak tylko go coś zaniepokoi to bierze mnie na patologię do porodu.
Ściskam Was wszystkie.
@Destino mocno przytulam.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Gabiś trzymam kciuki, żeby wszystko było ok! To mój jest mikrusek przy Twojej córeczce [emoji12] a o 2 tygodnie starsza ciąża [emoji2]

@Motylek, Pregna Plus ma malutkie tabletki w porównaniu do innych. Ma też stosunkowo niską cenę.

reklama
Gabis trzymamy kciuki. Moja ostatnia ciaza zakonczyla sie stanem przedrzucawkowym. Wiem co to znaczy. Kawal kobietki musi sie udac wam zyc i cieszyc sie soba

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Destino miałam ci wczoraj odp ale nie zdążyłam - zasnęłam :) .

Mam znajomą która urodziła miejsc 39 lat pierwsze dziecko a wcześniej miała 5 poronień o których wiem :(
Później urodziła córeczkę przez cesarkę i po jakimś roku zaczęła się starać o następne i do dzisiaj się nie udało ciagle ma poronienia . Ta dziewczynka to jest ich los na loterii . Ona się nie poddała walczyła do końca zawsze powtarzała jestem kobieta urodziłam się kobietą i muszę mieć chociaż jedno !!
Ona bardzo dużo przeszła zwłaszcza ze tutaj w Anglii ta opieka i leczenie poronień jest bardzo słaba .
Ja wiem o jej 8 poronieniach a ile miała naprawdę to nie wiem , podejrzewam ze więcej ale było jej przykro o tym mówić .
Byłam świadkiem kilku z nich i wtedy jeszcze nie wiedziałam ze to samo mnie czeka , nie rozumiałam jak to możliwe !!! Piękna kobieta prowadząca zdrowy tryb życia . O co kaman . Bardzo to przeżywała . Wiem ze była zainteresowana adopcja żeby jej córeczka nie została sama , także jest jakiś plan . Tobie kochane tez życzę aby twój malutki cud nadszedł w mało oczekiwanym momencie .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry