reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@plastulinka to super ciesz się zdrowiem i życiem.

@motylek1234 rozpuść sobie tabl w malej ilosci wody na łyżeczce tak jak się to robi dzieciom. Nie rozumie że mas takie żelazo, tyle przejechała km do szpitala i nie przechodząci leki przez gardlo a dalas się spławic.Musze cię przeszkolić bo nie walczysz tylko o siebie ale też malucha.

@Lilulico za okazałe pisanki. Lubię Cię że o fotki nie trzeba prosić. Dziewczynki chwalcie się chwalicie.

@Aga707 , @Arda BN

@bea25ta jestem Kochanie,czytam na biezaco ale czasami nie wiem co mialabym napisac. Chyba mam spadek formy ostatnio..
Jak u Ciebie? Kiedy testowanko jakies?

@motylek1234 Beatka ma racje,nie mozesz tak poprostu dac sie splawiac za kazdym razem. Jesli Ty nie potrafisz walczyc niech maz robi to za Ciebie.

@plastulinka ja pamiętam Ciebie z nicku,ale chyba wyłączyłam się z forum jak rozgrywała się u Ciebie akcja z rakiem. W związku z czym chcę Ci napisać, że bardzo się cieszę,że dziadostwo Cię opuściło:) I jestem pod wrażeniem, że potrafiłaś z tego wyciągnąć takie wnioski(to pytanie do Boga o znak). Jesteś moją idolką;)
@motylek1234 wmawiaj sobie ,że to dla dobra dziecka, zatykaj nos i łykaj! Co do lekarzy-jeśli Ty nie potrafisz wpłynąć na lekarza,to bierz ze sobą swojego męża i nich brudną robotę robi za Ciebie;)
@Destino zaciskam kciuki za lepszy nastrój i odbicie się od złych myśli :*

Witam was:) jestem na forum ciaza po poronieniu dziewczyny mnie tu skieriwaly z pytaniem otoz druga ciaze krwawilam ale cudem donosilam trzecia stracilam w ost dniu 16 tyg serduszko nie bilo 4 dni ronilam moja corcie:(:( bylo to 7marca czesto w tej ciazy plamilam zwlaszcza przy oddawaniu stolca lub po wysilku bralam luteine i nospe firte nie pomoglo.. Jakie badania byscie mi polecily?? Ktoras z was tak miala? Jakie moga byc orzyczyny? 2lata temu wypalano mi nadzerke
Calusy dla wszystkich aniolkowych mamus:*:*

Cześć Kochane,
nie mogę w nocy spać to piszę, wczoraj miałam o 21ej wizytę. Nasza myszka waży 2625g!!! Kawał baby, i tak: potwierdzone wreszcie że dziewczynka. Wszystko jest ok, ale...muszę bardzo uważać na ciśnienie, mierzyć skrupulatnie i ma razie wyniki moczu są ok ale jestem w grupie dużego ryzyka rzucawki. Wizytę kolejną mam szybko po Wielkanocy, znów szczegółowe badania moczu i jak tylko go coś zaniepokoi to bierze mnie na patologię do porodu.
Ściskam Was wszystkie.
@Destino mocno przytulam.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Gabiś trzymam kciuki, żeby wszystko było ok! To mój jest mikrusek przy Twojej córeczce [emoji12] a o 2 tygodnie starsza ciąża [emoji2]

@Motylek, Pregna Plus ma malutkie tabletki w porównaniu do innych. Ma też stosunkowo niską cenę.

reklama
Gabis trzymamy kciuki. Moja ostatnia ciaza zakonczyla sie stanem przedrzucawkowym. Wiem co to znaczy. Kawal kobietki musi sie udac wam zyc i cieszyc sie soba

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Destino miałam ci wczoraj odp ale nie zdążyłam - zasnęłam :) .

Mam znajomą która urodziła miejsc 39 lat pierwsze dziecko a wcześniej miała 5 poronień o których wiem :(
Później urodziła córeczkę przez cesarkę i po jakimś roku zaczęła się starać o następne i do dzisiaj się nie udało ciagle ma poronienia . Ta dziewczynka to jest ich los na loterii . Ona się nie poddała walczyła do końca zawsze powtarzała jestem kobieta urodziłam się kobietą i muszę mieć chociaż jedno !!
Ona bardzo dużo przeszła zwłaszcza ze tutaj w Anglii ta opieka i leczenie poronień jest bardzo słaba .
Ja wiem o jej 8 poronieniach a ile miała naprawdę to nie wiem , podejrzewam ze więcej ale było jej przykro o tym mówić .
Byłam świadkiem kilku z nich i wtedy jeszcze nie wiedziałam ze to samo mnie czeka , nie rozumiałam jak to możliwe !!! Piękna kobieta prowadząca zdrowy tryb życia . O co kaman . Bardzo to przeżywała . Wiem ze była zainteresowana adopcja żeby jej córeczka nie została sama , także jest jakiś plan . Tobie kochane tez życzę aby twój malutki cud nadszedł w mało oczekiwanym momencie .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry