reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Czuję się ok. Drętwienie nocne mi minęło (może magnez pomógł?) Od 14 do wieczora mdłości, ale już trochę doszłam do wprawy i wiem co mi pomaga. Zaczynam się stresować przed wtorkową wizytą, mam nadzieję, że moje serduszko bije <3
Doskonale Cię rozumiem Kasiu.... Ja przed każdą wizyta czuje panikę :-( i okropnie się startuje.... A dzisiaj to już w ogóle bo średnio się czuje :-(

@magda1208 ja zaczęłam w tym cyklu szkoda mi czasu bo męża ciągle nie ma wiec musimy to jakoś zaplanować żeby w domu był. Zresztą pasja jest i będzie zobaczymy. Trzymam kciuki może teraz czas na nas:)

@Nusia123 witaj. No czeka Cię batalia po lekarzach. na drugim wątku możesz podpatrzeć jakie badania robiły dziewczyny, którym się udało-nawet po utracie wysokich ciąż.
Ja...w takim przypadku nie umiem pocieszać...bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Ściskam!

@Nusia123, ja też się za bardzo nie znam na stratach wysokich ciąż (u mnie 6 tydz.).
Na pewno muszą sprawdzić Ci macicę, jej budowę i jak tam w środku wygląda sprawa.
Na pewno musisz też się zbadać na zespół antyfosfolipidowy i zakrzepicę wrodzoną (trombofilię).

@Motylek jak to co?? To co napisaliśmy. Rozpuść tabl na łyżeczce i wypij.
@bertha siklas??

Ja wczoraj 10dpo siklam bo strasznie mnie cyce bolały No i cień jest. Jutro powtórzę test a na bete pewnie w poniedziałek i progesteron zrobię.

Omg superowo - czekam na potwierdzenie wyniku !! Dwóch grubych krech !!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje kas i burczus ja na nfz juz czekam na wyniki antyfosfolipidy antykoagulant krzepliwosc dimery prolaktyna wyniki z histo sa dobre a endometrium bylo tydzien temu 2mm dobrze sie goi mialam po lyzeczk. Antybiotyk zmienie lekarza i poprosze o wit k. Wit d i co poleci
Milegi weekendu:)

reklama
Do góry