reklama
Wiesz, decyzja siostry. Ten lekarz jest dostępny, bo to male miasteczko wiec tylko w szpitalu pracuje i prywatnie dwa popoludnia. Wczesnie owdowiał, więc jest dostępny na telefon o kazdej porze.Bo nie miałam. Ja nie miałam CC
Fondie wpisz w wywiad uparciuchu i zobaczysz co będzie a zastrzyki zawsze możesz mieć ze sobą. Będzie dobrze
@kas90 to nad lekarzem który jest non stop tez bym się zastanowiła choć mam wrażenie ze oni wszyscy pracują non stop w 100 miejscach na raz
Ja juz do niego nie pojdę
kas to jzu wiem o kim piszesz u niego trza placic za cc? slaboooooo u mojego nie placlam ani w 1 ciazy ani teraz ogolnie wydaj emisie byc ok lekarzem ale chyba pojecia o heparynie nie ma. chociaz odstawil mi acard i heparyne wtedy co malina a nic mu nie mowilam
Siostra raczej bedzie SNkas to jzu wiem o kim piszesz u niego trza placic za cc? slaboooooo u mojego nie placlam ani w 1 ciazy ani teraz ogolnie wydaj emisie byc ok lekarzem ale chyba pojecia o heparynie nie ma. chociaz odstawila mi acard i heparyne wtedy co malina a nic mu nie mowilam
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Fondi spokojnie. Nikt nie.będzie stal przy Tobie 24 h. I polecam zastrzyk w brzuch. Nic nie boli bo jest nieczuly po cc
Swoja droga. Moja kolezanka rodzila tydzoen temu. Wypisali ja z zakrzepica. Nawet jej usg noe zrobili tylko umowili do chirurga i wypad ze szpitala. Byla w.piatek czyli tudzien po cc i ma.3 zatory!!! I dopiero dostala clexane na 3 tygodnie x2 dziennie.
Swoja droga. Moja kolezanka rodzila tydzoen temu. Wypisali ja z zakrzepica. Nawet jej usg noe zrobili tylko umowili do chirurga i wypad ze szpitala. Byla w.piatek czyli tudzien po cc i ma.3 zatory!!! I dopiero dostala clexane na 3 tygodnie x2 dziennie.
Moja siostra tez go bardzo chwali (inaczej by do niego nie chodziła ), ale faktem jest, ze ciąze ma bezproblemowe. A wiesz jak to z nami jest, my potrzebujemy wyższej szkoły jazdy i trochę się znamy na tym i owym.w spzitalu jak mi sterydy podawali to sobie go chwalili tego b....ale dziewcyzne z chilestazy do 39 tc przetrzymal dziwne...moj sam mowil ze danwo by ja kroil
czyli przyjela clexane 3 tygodnie po cc? a w ciazy miala heparyne?Fondi spokojnie. Nikt nie.będzie stal przy Tobie 24 h. I polecam zastrzyk w brzuch. Nic nie boli bo jest nieczuly po cc
Ostatnia edycja:
reklama
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Nie miala w ciazy clexane. Wyskoczyly jej ogromne zylaki. Lekarz jej przepisal lekarstwa ale.nie brala. To teraz ma... clexan zaczela brac tydzien po cc. Ale tylko dlatego ze te zylaki staly sie twarde jak.kamień
Podziel się: