reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bea25ta choć mam Twoje posty czasami za dość...uszczypliwe...to zdecydowanie masz racje. Napinam się niepotrzebnie. Nie wiem czy potrafię inaczej.mam 36 lat więc czas/matka natura goni.
Chcialabym w kolejnym cyklu podkręcic jakość wszystkiego. Wiesiolek i ziola ojca sroki dla mnie.a co dla męża?
Może Ovarin?

I przede wszystkim zająć myśli czym innym niż starania.

reklama
@burczuś ja przy staraniach oprocz farmakologii czyli pilam inofem,poszlam w nature,lekarz gin kazal mi jeść dwa jogurty naturalne dziennie,nie lubie ale sie zmuszalam,do tego w poszczególnych dniach,ale juz nie pamietam wszystko wyczytalam w intrnecie,mialam spisane na kartce,dosypywalam do tych jogurtow,siemie lniane odtluszczone bo po takim sie nie tyje ;-),sezam,migdaly,nasiona chia,i slonecznik,wszystko dobierane do poszczegolnych dni,i winko wlasnej roboty na endometrium,i powiem szczerze,nigdy wczesniej nie czulam tak intensywnie iwulacji jak wtedy,a przed zajsciem mialam 38 lat,jesli chodzi @fondie o Ciebie to bardzo współczuję,ja tez bardzo bym sie bała,ja tez mam swój rejonowy szpital ale chyba będę rodzic w innym miescie,choc rozwazam Kraków na Kopernika jak @kas90 ,ale musze miec do tego szpitala skierowanie,jak zdobede to będę to rozważać,bo slyszalam ze na Kopernika nie sa zbyt mili,ale sprzet i opieka sa na wyzszysz poziomie,MIŁEGO WEEKENDU DLA WSZYSTKICH :-)@burczus ja jeszcze bym sie nie zalamywala,dopóki nie ma miesiaczki jest nadzieja,mi w dniu spodziewanej miesiaczki nigdy test nie wychodzil,czysta biel,dopiero po 5 dniach spoznienia,kazda z nas jest inna,i u kazdej dziala to inaczej ;-)

@burczuś, z suplementami bądź proszę ostrozna, bo ja sobie raz przez wiesiolek zaszkodzilam, normalnie jakby mnie przestymulowalo, a lykalam tylko polowe dawki. Jak nie masz problemow ze sluzem ani cienkim endometrium, to rozwaznie. Bo, żeby za grube endo nie naroslo od tego wszystkiego. Mnie się wtedy cos zablokowalo i lekarka mówiła, ze moglo wejsc w reakcję z moimi lekami.

@burczuś przykro mi, ze się nie udało. Na poprawę jajec może Fertinea Ferti Powder? Bo w ovarinie jest tylko kwas foliowy, wit B i inozytol więc oprócz inozytolu pewnie te inne składniki suplementujesz? Wiesiołek na śluz jeśli jest mało, koleżanka też polecała wiesiołek ale nie w tabletkach tylko napar z suszu (kupiła w aptece) i widziała ogromną poprawę w ilości. Dla M kilka propozycji tu już było na wątku, mój bierze Profertil.

@burczuś Pozdrawiam i życzę powodzenia nie martw się ja również jestem na etapie starań po szczepieniach i nic jestem starsza o rok więc czas mnie goni jeszcze bardziej. W kwietniu niestety kolejne doszczepianie i badania odnowa cała lista . Stres w tym przypadku jest złym doradcą widzę to sama po sobie czasami myślę że dostanę w głowę w tej całej gonitwie. Na szczęście udaje mi się wszystko zrównoważyć .

Fondie trzymam kciuki za szybkie rach ciach . Wyprzytulaj mała od nas i na zdjecie bedziemy czekać. A wogole jakie macie imię dla małej?

@burczuś ja przy staraniach oprocz farmakologii czyli pilam inofem,poszlam w nature,lekarz gin kazal mi jeść dwa jogurty naturalne dziennie,nie lubie ale sie zmuszalam,do tego w poszczególnych dniach,ale juz nie pamietam wszystko wyczytalam w intrnecie,mialam spisane na kartce,dosypywalam do tych jogurtow,siemie lniane odtluszczone bo po takim sie nie tyje ;-),sezam,migdaly,nasiona chia,i slonecznik,wszystko dobierane do poszczegolnych dni,i winko wlasnej roboty na endometrium,i powiem szczerze,nigdy wczesniej nie czulam tak intensywnie iwulacji jak wtedy,a przed zajsciem mialam 38 lat,jesli chodzi @fondie o Ciebie to bardzo współczuję,ja tez bardzo bym sie bała,ja tez mam swój rejonowy szpital ale chyba będę rodzic w innym miescie,choc rozwazam Kraków na Kopernika jak @kas90 ,ale musze miec do tego szpitala skierowanie,jak zdobede to będę to rozważać,bo slyszalam ze na Kopernika nie sa zbyt mili,ale sprzet i opieka sa na wyzszysz poziomie,MIŁEGO WEEKENDU DLA WSZYSTKICH :-)@burczus ja jeszcze bym sie nie zalamywala,dopóki nie ma miesiaczki jest nadzieja,mi w dniu spodziewanej miesiaczki nigdy test nie wychodzil,czysta biel,dopiero po 5 dniach spoznienia,kazda z nas jest inna,i u kazdej dziala to inaczej ;-)
Tylko że ja dostałam ten okres:) dziś już luz... dziekuje za rady.spisze je sobie i wybiore coś dla siebie i męża:)

Fondie, kciuki za powitanie z mała!!!!

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Dziewczyny chce wrócic do walki, wszytsko zapowiada sie dobrze choc na ostatniej wizycie moja gin znalazla mi malego 5 mm włokniaka w piersi.. tylko do obserwacji ale boje sie ze w ciazy pod wpływem leków bedzie rósł .. Czy ktoras z was miała włokniaki?

reklama
Do góry