reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bea25ta choć mam Twoje posty czasami za dość...uszczypliwe...to zdecydowanie masz racje. Napinam się niepotrzebnie. Nie wiem czy potrafię inaczej.mam 36 lat więc czas/matka natura goni.
Chcialabym w kolejnym cyklu podkręcic jakość wszystkiego. Wiesiolek i ziola ojca sroki dla mnie.a co dla męża?
Może Ovarin?

I przede wszystkim zająć myśli czym innym niż starania.

reklama
@burczuś ja przy staraniach oprocz farmakologii czyli pilam inofem,poszlam w nature,lekarz gin kazal mi jeść dwa jogurty naturalne dziennie,nie lubie ale sie zmuszalam,do tego w poszczególnych dniach,ale juz nie pamietam wszystko wyczytalam w intrnecie,mialam spisane na kartce,dosypywalam do tych jogurtow,siemie lniane odtluszczone bo po takim sie nie tyje ;-),sezam,migdaly,nasiona chia,i slonecznik,wszystko dobierane do poszczegolnych dni,i winko wlasnej roboty na endometrium,i powiem szczerze,nigdy wczesniej nie czulam tak intensywnie iwulacji jak wtedy,a przed zajsciem mialam 38 lat,jesli chodzi @fondie o Ciebie to bardzo współczuję,ja tez bardzo bym sie bała,ja tez mam swój rejonowy szpital ale chyba będę rodzic w innym miescie,choc rozwazam Kraków na Kopernika jak @kas90 ,ale musze miec do tego szpitala skierowanie,jak zdobede to będę to rozważać,bo slyszalam ze na Kopernika nie sa zbyt mili,ale sprzet i opieka sa na wyzszysz poziomie,MIŁEGO WEEKENDU DLA WSZYSTKICH :-)@burczus ja jeszcze bym sie nie zalamywala,dopóki nie ma miesiaczki jest nadzieja,mi w dniu spodziewanej miesiaczki nigdy test nie wychodzil,czysta biel,dopiero po 5 dniach spoznienia,kazda z nas jest inna,i u kazdej dziala to inaczej ;-)

@burczuś, z suplementami bądź proszę ostrozna, bo ja sobie raz przez wiesiolek zaszkodzilam, normalnie jakby mnie przestymulowalo, a lykalam tylko polowe dawki. Jak nie masz problemow ze sluzem ani cienkim endometrium, to rozwaznie. Bo, żeby za grube endo nie naroslo od tego wszystkiego. Mnie się wtedy cos zablokowalo i lekarka mówiła, ze moglo wejsc w reakcję z moimi lekami.

@burczuś przykro mi, ze się nie udało. Na poprawę jajec może Fertinea Ferti Powder? Bo w ovarinie jest tylko kwas foliowy, wit B i inozytol więc oprócz inozytolu pewnie te inne składniki suplementujesz? Wiesiołek na śluz jeśli jest mało, koleżanka też polecała wiesiołek ale nie w tabletkach tylko napar z suszu (kupiła w aptece) i widziała ogromną poprawę w ilości. Dla M kilka propozycji tu już było na wątku, mój bierze Profertil.

@burczuś Pozdrawiam i życzę powodzenia nie martw się ja również jestem na etapie starań po szczepieniach i nic jestem starsza o rok więc czas mnie goni jeszcze bardziej. W kwietniu niestety kolejne doszczepianie i badania odnowa cała lista . Stres w tym przypadku jest złym doradcą widzę to sama po sobie czasami myślę że dostanę w głowę w tej całej gonitwie. Na szczęście udaje mi się wszystko zrównoważyć .

Fondie trzymam kciuki za szybkie rach ciach . Wyprzytulaj mała od nas i na zdjecie bedziemy czekać. A wogole jakie macie imię dla małej?

@burczuś ja przy staraniach oprocz farmakologii czyli pilam inofem,poszlam w nature,lekarz gin kazal mi jeść dwa jogurty naturalne dziennie,nie lubie ale sie zmuszalam,do tego w poszczególnych dniach,ale juz nie pamietam wszystko wyczytalam w intrnecie,mialam spisane na kartce,dosypywalam do tych jogurtow,siemie lniane odtluszczone bo po takim sie nie tyje ;-),sezam,migdaly,nasiona chia,i slonecznik,wszystko dobierane do poszczegolnych dni,i winko wlasnej roboty na endometrium,i powiem szczerze,nigdy wczesniej nie czulam tak intensywnie iwulacji jak wtedy,a przed zajsciem mialam 38 lat,jesli chodzi @fondie o Ciebie to bardzo współczuję,ja tez bardzo bym sie bała,ja tez mam swój rejonowy szpital ale chyba będę rodzic w innym miescie,choc rozwazam Kraków na Kopernika jak @kas90 ,ale musze miec do tego szpitala skierowanie,jak zdobede to będę to rozważać,bo slyszalam ze na Kopernika nie sa zbyt mili,ale sprzet i opieka sa na wyzszysz poziomie,MIŁEGO WEEKENDU DLA WSZYSTKICH :-)@burczus ja jeszcze bym sie nie zalamywala,dopóki nie ma miesiaczki jest nadzieja,mi w dniu spodziewanej miesiaczki nigdy test nie wychodzil,czysta biel,dopiero po 5 dniach spoznienia,kazda z nas jest inna,i u kazdej dziala to inaczej ;-)
Tylko że ja dostałam ten okres:) dziś już luz... dziekuje za rady.spisze je sobie i wybiore coś dla siebie i męża:)

Fondie, kciuki za powitanie z mała!!!!

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Dziewczyny chce wrócic do walki, wszytsko zapowiada sie dobrze choc na ostatniej wizycie moja gin znalazla mi malego 5 mm włokniaka w piersi.. tylko do obserwacji ale boje sie ze w ciazy pod wpływem leków bedzie rósł .. Czy ktoras z was miała włokniaki?

reklama
Do góry