reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

w wywiadzie od razu wpisze nawet przypomne na wizycie wieczornej po cc ale wiem ze to oleja zabiore ze soba najwyzej jak wstane na 2 dzien pojde si eumyc czmezem se zapodam nie mam wyjscia

reklama
Bo nie miałam. Ja nie miałam CC :)
Fondie wpisz w wywiad uparciuchu i zobaczysz co będzie a zastrzyki zawsze możesz mieć ze sobą. Będzie dobrze :)

@kas90 to nad lekarzem który jest non stop tez bym się zastanowiła ;) choć mam wrażenie ze oni wszyscy pracują non stop w 100 miejscach na raz
Wiesz, decyzja siostry. Ten lekarz jest dostępny, bo to male miasteczko wiec tylko w szpitalu pracuje i prywatnie dwa popoludnia. Wczesnie owdowiał, więc jest dostępny na telefon o kazdej porze.
Ja juz do niego nie pojdę :p

kas to jzu wiem o kim piszesz:) u niego trza placic za cc? slaboooooo u mojego nie placlam ani w 1 ciazy ani teraz ogolnie wydaj emisie byc ok lekarzem ale chyba pojecia o heparynie nie ma. chociaz odstawil mi acard i heparyne wtedy co malina a nic mu nie mowilam

kas to jzu wiem o kim piszesz:) u niego trza placic za cc? slaboooooo u mojego nie placlam ani w 1 ciazy ani teraz ogolnie wydaj emisie byc ok lekarzem ale chyba pojecia o heparynie nie ma. chociaz odstawila mi acard i heparyne wtedy co malina a nic mu nie mowilam
Siostra raczej bedzie SN

w spzitalu jak mi sterydy podawali to sobie go chwalili tego b....ale dziewcyzne z chilestazy do 39 tc przetrzymal dziwne...moj sam mowil ze danwo by ja kroil

Fondi spokojnie. Nikt nie.będzie stal przy Tobie 24 h. I polecam zastrzyk w brzuch. Nic nie boli bo jest nieczuly po cc :)
Swoja droga. Moja kolezanka rodzila tydzoen temu. Wypisali ja z zakrzepica. Nawet jej usg noe zrobili tylko umowili do chirurga i wypad ze szpitala. Byla w.piatek czyli tudzien po cc i ma.3 zatory!!! I dopiero dostala clexane na 3 tygodnie x2 dziennie.

w spzitalu jak mi sterydy podawali to sobie go chwalili tego b....ale dziewcyzne z chilestazy do 39 tc przetrzymal dziwne...moj sam mowil ze danwo by ja kroil
Moja siostra tez go bardzo chwali (inaczej by do niego nie chodziła :D), ale faktem jest, ze ciąze ma bezproblemowe. A wiesz jak to z nami jest, my potrzebujemy wyższej szkoły jazdy i trochę się znamy na tym i owym.

Fondi spokojnie. Nikt nie.będzie stal przy Tobie 24 h. I polecam zastrzyk w brzuch. Nic nie boli bo jest nieczuly po cc :)
Swoja droga. Moja kolezanka rodzila tydzoen temu. Wypisali ja z zakrzepica. Nawet jej usg noe zrobili tylko umowili do chirurga i wypad ze szpitala. Byla w.piatek czyli tudzien po cc i ma.3 zatory!!! I dopiero dostala clexane na 3 tygodnie x2 dziennie.
czyli przyjela clexane 3 tygodnie po cc? a w ciazy miala heparyne?

Ostatnia edycja:
reklama
Nie miala w ciazy clexane. Wyskoczyly jej ogromne zylaki. Lekarz jej przepisal lekarstwa ale.nie brala. To teraz ma... clexan zaczela brac tydzien po cc. Ale tylko dlatego ze te zylaki staly sie twarde jak.kamień

Do góry