reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@nafoczka ja slyszalam ontej dziewczynie ale nie wiedzialam dlaczego zmarla..

@fondie najwazniejsze sa pierwsze doby po operacji przy zakrzepach.

@kas90 u mnie tez jest tylko jeden szpital i ja tj.Ty ide do innego miasta.
Apropo lekarzy w poprzedniej ciazy chodzilam do najlepszego u mnie w miescie a po lyzeczkowaniu nawet nawet mi antybiotyku nie zlecil. Dopiero pytalam innego w szpitalu o to i mi dali.

reklama
Burczus nie napinaj się że już musi wyjść.Najlepiej o tym tak nie myśleć. Daj sobie pol roku rok i na luza. Ja teraz tak zrobiłam bo w głowę robiło się kuku od białych testów ;-)

Burczus nie napinaj się że już musi wyjść.Najlepiej o tym tak nie myśleć. Daj sobie pol roku rok i na luza. Ja teraz tak zrobiłam bo w głowę robiło się kuku od białych testów ;-)
@bea25ta choć mam Twoje posty czasami za dość...uszczypliwe...to zdecydowanie masz racje. Napinam się niepotrzebnie. Nie wiem czy potrafię inaczej.mam 36 lat więc czas/matka natura goni.
Chcialabym w kolejnym cyklu podkręcic jakość wszystkiego. Wiesiolek i ziola ojca sroki dla mnie.a co dla męża?

@burczuś kochana przykro mam nadzieję ze kolejny cykl będzie wasz.

Dla męża jesli mie chce nic łykać to pestki z dyni niech podjada codziennie i slynne orzechy brazylijskie wystarczy 2-3 dziennie

Dla Ciebie siemię lniane do owu pomaga na śluz i jakoś jajka ananasy migdały wino wytrawne.

No i @bea25ta ma rację trzeba wyluzować ja na prawdę się nie spinałam przy staraniach tzn nogi w górze były ale taka forma żartu a tak to dla przyjemności chociaż chodziłam na monit to kochaliśmy się dla przyjemności mąż bardzo zadowolony. I stał się cud bo inaczej tego nie mogę nazwać udało się to dopiero początek drogi ale narazie tylko czasem dopadają mnie schizy a wczoraj caly dzień i po wszystkim mdłości także spokój ducha. We środę usg i juz myslę czy będzie zarodek serce i czy będzie biło.

Miłej niedzieli kochane

reklama
Do góry