reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Asiulku
Pisz coś więcej .
Bo jak są tak szczęśliwe chwile to trzeba się nimi dzielić z nami .-
Szakalami spragnionymi dobrych wieści od Ciebie :biggrin2:
Sus, ja będę pewna, że to szczęśliwe chwile dopiero jak maleństwo się urodzi. Teraz jest ogromny strach.
Ogólnie wyniki badań dużo mi się poprawiły: morfologia, tsh, Wit D3. Czuję się dobrze, czasem lekko brzuch pobolewa, ale wg usg wszystko jest dobrze - żadnych krwiaczków. Plamienia póki co zażegnane. I narazie to tyle.

to chyba jestem odmiennym przypadkiem bo zaszlam w tym roku juz 2 razy.
Z wysokim nk, mozna zajsc w ciaze, ale szybko sie ja straci.
Ja przez nk stracilam 2 ciaze.
Teraz na intralipidzie i encortonie jestem juz w 24tc.

Dzol nie pisze Ci tego zeby Cie dolowac, tylko zebys zaczela juz teraz zbijac nk.
Pisze po raz kolejny ze nk nie da sie zbic na poczatku ciazy. Nikt jeszcze czegos takiego nie wymyslil.
Na Twoim miejscu poszlabym do gina i spytala sie jak on to chce zbic. A potem bym zmienila gina, bo na moje oko on Ci obiecuje rzecz niemozliwa do zrobienia.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzol nie pisze Ci tego zeby Cie dolowac, tylko zebys zaczela juz teraz zbijac nk.
Pisze po raz kolejny ze nk nie da sie zbic na poczatku ciazy. Nikt jeszcze czegos takiego nie wymyslil.
Na Twoim miejscu poszlabym do gina i spytala sie jak on to chce zbic. A potem bym zmienila gina, bo na moje oko on Ci obiecuje rzecz niemozliwa do zrobienia.

Strawbelka a napisz proszę od kiedy zaczęłaś brać Encorton-w jakich dawkach? a intralipid od kiedy?
Agnieszka...czekamy na Uleńkę:)
Szczęśliwie zaciążonym gratuluję:)
I tak zdrowo zazdraszczam:)

pozdrawiam

Wiem, ze przed ciaza sie zbija ale co, mam pouczac gina ? niechcialabym go zmieniac bo ledwo co zaczelam do niego chodzic prywatnie, bo jeden konowal na nfz nawet zanych badan na nfz mi nie zlecil.

Strawbelka a napisz proszę od kiedy zaczęłaś brać Encorton-w jakich dawkach? a intralipid od kiedy?
pozdrawiam
Intralipid biore od wrzesnia.
Encorton od 1dc bralam 10, potem zwiekszylam do 15 , jakos chyba 2 dni po transferze, czyli 16dc.
15 encortonu bralam do konca jakos12-13tc, potem bardzo wolno schodzilam z dawki o 2,5.
Szybciej schodzilam z dawek wyzszych.
Jak bylam na dawce 5 i 2,5 to schodzilam z nich duzo wolniej.
Nie pamietam w ktorych tygodniach na jakiej bylam dawce.
Sugerowalam sie AgnieszkaP, ona mi przeslala swoje dawkowanie. Tylko ona skonczyla chyba brac kolo 18 tc, a ja teraz dopiero bede odstawiac encorton a jutro koncze 24tc.

reklama
Wiem, ze przed ciaza sie zbija ale co, mam pouczac gina ? niechcialabym go zmieniac bo ledwo co zaczelam do niego chodzic prywatnie, bo jeden konowal na nfz nawet zanych badan na nfz mi nie zlecil.
To pogadaj z nim poprostu.
Spytaj sie jak on to chce zbic
Powiedz ze masz kolezanki ktore na nk biora dlugo przed ciaza intralipid.
Poszukaj gdzie w Twoim miescie mozna go wziasc i zacznij dzialac.
Nie licz tylko na gina, sama tez szukaj zeby nie tracic czasu.

Dzol skad jestes?

Do góry