reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Asia 669 jak się masz pisz mi szybko bo mnie zzera jak maleństwo masz fotki??

Susana ;-) Staruszko moja :-*
Beatka, u Nas ok. Serduszko było w poniedziałek na USG.
We wtorek strasznie się zdenerwowałam, bo skrzynia biegów mi w aucie poszła w drodze do prof J. i spoznilam się, stojąc w mega korku. Ciśnienie 144/77. Zalecenie kontrolować ciśnienie i lykac magnez. Teraz za wszelką cenę staram się wypoczywać, bo nerwy szkodzą nie tyle mi co fasolkowi.

Beatka, u Nas ok. Serduszko było w poniedziałek na USG.
We wtorek strasznie się zdenerwowałam, bo skrzynia biegów mi w aucie poszła w drodze do prof J. i spoznilam się, stojąc w mega korku. Ciśnienie 144/77. Zalecenie kontrolować ciśnienie i lykac magnez. Teraz za wszelką cenę staram się wypoczywać, bo nerwy szkodzą nie tyle mi co fasolkowi.
Asiulku
Pisz coś więcej .
Bo jak są tak szczęśliwe chwile to trzeba się nimi dzielić z nami .-
Szakalami spragnionymi dobrych wieści od Ciebie :biggrin2:

Asiu, gratulacje serduszka :)
Dżoł,a może jedź do tego lekarza i tak, zeby dopytać o te leki na zbicie nk i w ogole niech przedstawi Ci plan leczenia dla Ciebie. Niech wypisze Ci już leki, żebyś miala w domku w razie czego.

Dziekuje laski [emoji8][emoji8] na poprzedniej wizycie go pytalam czy komorki trzeba zbic przed zajsciem w ciaze to powiedzial ze na poczatku ciazy [emoji45] milego dnia [emoji274]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tk troszkę z innej beczki dziś :) czy ktoś się orientuje co się dzieje jak zajdzie się w ciążę podczas urlopu wychowawczego ...nie chce iść na l4 bo nie wem czy donose tylko co się dzieje jak urosze w kwietniu a jeszcze cały rok mam wychowawczego. Co z macierzyskim przyslugje mi wogóle ?

Do góry