reklama
Witam, przepraszam że się tak wcinam ale mam do oddania w dobre ręce 4 zastrzyki clexan z terminem ważności listopad 2016 i 10 z terminem grudzień 2016. Może ktoś chętny jak coś to proszę o wiadomość na priv. Pozdrawiam.
M
Magda82...
Gość
Agnieszka powodzenia jutro .
https://www.babyboom.pl/forum/temat/poronienia-nawykowe-wspolne-wygrane.80388/Nafoczka co to za strona, którą chcesz utworzyć. ?
susana
Fanka BB :)
BeatkaDzol innym razem sie uda Lepiej raz a dobrze zajść niż co chwile na chwile ;-)
.
Paula a jak u Ciebie idziesz na USG sprawdzić czy juz coś widać??
Odkąd kiedy czytam forum na tel. Wiele mi umyka i nie zapamiętuje co u kogo się dzieje.
Pozdrawiam dziewczyny w krzakach Destino ciągle o Tobie i teściu pamiętam i dziś się za niego pomodle. Aga sezon się kończy wiec może odetchniesz i coś się u Ciebie ruszy.
Agnieszka P jak porodowka oj jak ja bym chciała być w Twojej skórze i na Twoim miejscu. Ucaluj urszulke :-*
Napisałaś bardzo mądre słowa
Jakich dawno.nie słyszaam a może nigdy nie usłyszę
reklama
susana
Fanka BB :)
Jak oddajesz dziewczynom za grosz to jesteś extra babka .Witam, przepraszam że się tak wcinam ale mam do oddania w dobre ręce 4 zastrzyki clexan z terminem ważności listopad 2016 i 10 z terminem grudzień 2016. Może ktoś chętny jak coś to proszę o wiadomość na priv. Pozdrawiam.
Podziel się: