reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Aga, ale przed Toba cudny dzien. Dopiero co pisalas ze jestes w 12tc. Nam minelo szybko Tobie pewnie wolno:) Ciesz sie jutro kazda chwila i usciskaj malenka od nas ciotek z forum:)

reklama
Witam, przepraszam że się tak wcinam ale mam do oddania w dobre ręce 4 zastrzyki clexan z terminem ważności listopad 2016 i 10 z terminem grudzień 2016. Może ktoś chętny jak coś to proszę o wiadomość na priv. Pozdrawiam.

Dzol innym razem sie uda Lepiej raz a dobrze zajść niż co chwile na chwile ;-)
.

Paula a jak u Ciebie idziesz na USG sprawdzić czy juz coś widać??

Odkąd kiedy czytam forum na tel. Wiele mi umyka i nie zapamiętuje co u kogo się dzieje.

Pozdrawiam dziewczyny w krzakach :-D Destino ciągle o Tobie i teściu pamiętam i dziś się za niego pomodle. Aga sezon się kończy wiec może odetchniesz i coś się u Ciebie ruszy.

Agnieszka P jak porodowka oj jak ja bym chciała być w Twojej skórze i na Twoim miejscu. Ucaluj urszulke :-*
Beatka
Napisałaś bardzo mądre słowa
Jakich dawno.nie słyszaam a może nigdy nie usłyszę

reklama
Do góry