reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Lamia
Dzisiaj masz doktorka .
O której idziesz??.

Dżoł .
Ty zapytaj się doktora . jak on chce ci zbić te komórki nk na początku ciąży ???Strawbelka dobrze ci pisze że tego nie robi się w ostatniej chwili .
Ja brałam dwa wlewy z intralipidu przed zajściem .
Piszemy ci to po to żebyś była świadoma pewnych rzeczy , żeby nie było za póżno .Nie chodzi o to żebyś mówiła ginowi co ma robić tylko po ludżku z nim porozmawiała jaki ma plan na ciebie .
Czasami nawet lekarza trzeba przycisnąć do muru

reklama
Lamia pisałyśmy jednocześnie .
Doczytałam .Dzisiaj beta
Gin we wtorek .
Beta super co marudzisz .ona potem tak szybko już nie rośnie ..
Ja miałam na etapie twojej bety przyrost 80 %

Jakoś się kulam do przodu.

Kochana, ja przy Twoich betach to jestem mały pikuś... :(
O nie !!! robisz bety i się nie chwalisz??!!! Dawaj mi tu wszystkie bety -opisane!!
Bo ja do ciebie się teraz wybiorę i dostaniesz w d........!!!!!
CZEKAM!!!
Susana dzięki ,bo ja teraz dla odmiany puste jajo sobie wkręcam!! ,BO BETA PRZY TAKICH TEŻ ŁADNIE ROŚNIE!!!

O nie !!! robisz bety i się nie chwalisz??!!! Dawaj mi tu wszystkie bety -opisane!!
CZEKAM!!!
Susana dzięki ,bo ja teraz dla odmiany puste jajo sobie wkręcam!! ,BO BETA PRZY TAKICH TEŻ ŁADNIE ROŚNIE!!!
Ja miałam puste jajo płodowe .
Beta urosła tylko do 31 000
Ale przyrosty były słabe .
Po 31 000 beta przyrastała o tysiąc lub dwa i to było w 9 tygodniu gdzie już dawno dziecko ma ręce i nogi .
Jak się martwisz i masz kase to leć dziś na usg .Jak pęcherzyk miał ostatnio 2 mm to dziś już będzie duży bo rośnie 1,5-2mm dziennie

CZEKAM!!!

No chwaliłam się...ale moje takie maciupkie a Twoje mega, więc z czym do ludu? :-D:sorry:
Nie robię, bo nie mam kiedy...pracuje od 7ej i musiałabym albo brać wolne albo co chwile się spóźniać...Ostatnią betę robiłam 9ego września i starczy. to dla mnie zawsze stresujące. Co ma być to będzie, leki biorę. Byłam we wtorek na USG, 5t0d wg OM i jest pęcherzyk ciążowy7mm z żółtkowym, zarodka jeszcze nie widać. Czekamy...

A teraz się denerwuję, bo mnie "coś" boli z prawej strony w dole brzucha, niby jajnik niby nie...boli i przestaje i tak ciągle.....no i masz ci babo placek....:hmm:

Gabiś tak jak pisałam już Lamii jeżeli nie boli Cię środkiem podbrzusze to jest dobrze.Po bokach rozciągają się więzadła.Mnie na początku ciąży bolał prawy jajnik bo z niego była owulacja.

reklama
Gabiś tak jak pisałam już Lamii jeżeli nie boli Cię środkiem podbrzusze to jest dobrze.Po bokach rozciągają się więzadła.Mnie na początku ciąży bolał prawy jajnik bo z niego była owulacja.

Mnie na początku samym bardzo bolał lewy i z lewego była owu. Ból więzadeł pamiętam i często mnie ciągną, raz z jednej raz z drugiej, ale teraz jakoś dziwnie bo tak jakby właśnie typowo jajnik... Trochę dziś nadźwigałam segregatorów w pracy i miałam sporo stresu i już się wystraszyłam, że sobie czymś zaszkodziłam.

Do góry