reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Lamia
Dzisiaj masz doktorka .
O której idziesz??.

Dżoł .
Ty zapytaj się doktora . jak on chce ci zbić te komórki nk na początku ciąży ???Strawbelka dobrze ci pisze że tego nie robi się w ostatniej chwili .
Ja brałam dwa wlewy z intralipidu przed zajściem .
Piszemy ci to po to żebyś była świadoma pewnych rzeczy , żeby nie było za póżno .Nie chodzi o to żebyś mówiła ginowi co ma robić tylko po ludżku z nim porozmawiała jaki ma plan na ciebie .
Czasami nawet lekarza trzeba przycisnąć do muru

reklama
Lamia pisałyśmy jednocześnie .
Doczytałam .Dzisiaj beta
Gin we wtorek .
Beta super co marudzisz .ona potem tak szybko już nie rośnie ..
Ja miałam na etapie twojej bety przyrost 80 %

Jakoś się kulam do przodu.

Kochana, ja przy Twoich betach to jestem mały pikuś... :(
O nie !!! robisz bety i się nie chwalisz??!!! Dawaj mi tu wszystkie bety -opisane!!
Bo ja do ciebie się teraz wybiorę i dostaniesz w d........!!!!!
CZEKAM!!!
Susana dzięki ,bo ja teraz dla odmiany puste jajo sobie wkręcam!! ,BO BETA PRZY TAKICH TEŻ ŁADNIE ROŚNIE!!!

O nie !!! robisz bety i się nie chwalisz??!!! Dawaj mi tu wszystkie bety -opisane!!
CZEKAM!!!
Susana dzięki ,bo ja teraz dla odmiany puste jajo sobie wkręcam!! ,BO BETA PRZY TAKICH TEŻ ŁADNIE ROŚNIE!!!
Ja miałam puste jajo płodowe .
Beta urosła tylko do 31 000
Ale przyrosty były słabe .
Po 31 000 beta przyrastała o tysiąc lub dwa i to było w 9 tygodniu gdzie już dawno dziecko ma ręce i nogi .
Jak się martwisz i masz kase to leć dziś na usg .Jak pęcherzyk miał ostatnio 2 mm to dziś już będzie duży bo rośnie 1,5-2mm dziennie

CZEKAM!!!

No chwaliłam się...ale moje takie maciupkie a Twoje mega, więc z czym do ludu? :-D:sorry:
Nie robię, bo nie mam kiedy...pracuje od 7ej i musiałabym albo brać wolne albo co chwile się spóźniać...Ostatnią betę robiłam 9ego września i starczy. to dla mnie zawsze stresujące. Co ma być to będzie, leki biorę. Byłam we wtorek na USG, 5t0d wg OM i jest pęcherzyk ciążowy7mm z żółtkowym, zarodka jeszcze nie widać. Czekamy...

A teraz się denerwuję, bo mnie "coś" boli z prawej strony w dole brzucha, niby jajnik niby nie...boli i przestaje i tak ciągle.....no i masz ci babo placek....:hmm:

Gabiś tak jak pisałam już Lamii jeżeli nie boli Cię środkiem podbrzusze to jest dobrze.Po bokach rozciągają się więzadła.Mnie na początku ciąży bolał prawy jajnik bo z niego była owulacja.

reklama
Gabiś tak jak pisałam już Lamii jeżeli nie boli Cię środkiem podbrzusze to jest dobrze.Po bokach rozciągają się więzadła.Mnie na początku ciąży bolał prawy jajnik bo z niego była owulacja.

Mnie na początku samym bardzo bolał lewy i z lewego była owu. Ból więzadeł pamiętam i często mnie ciągną, raz z jednej raz z drugiej, ale teraz jakoś dziwnie bo tak jakby właśnie typowo jajnik... Trochę dziś nadźwigałam segregatorów w pracy i miałam sporo stresu i już się wystraszyłam, że sobie czymś zaszkodziłam.

Do góry