susana
Fanka BB :)
Bie wkur ......mnie małolatko ....Asia 669 jak się masz pisz mi szybko bo mnie zzera jak maleństwo masz fotki??
Susana ;-) Staruszko moja :-*
Całuski
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bie wkur ......mnie małolatko ....Asia 669 jak się masz pisz mi szybko bo mnie zzera jak maleństwo masz fotki??
Beatka, u Nas ok. Serduszko było w poniedziałek na USG.Asia 669 jak się masz pisz mi szybko bo mnie zzera jak maleństwo masz fotki??
AsiulkuBeatka, u Nas ok. Serduszko było w poniedziałek na USG.
We wtorek strasznie się zdenerwowałam, bo skrzynia biegów mi w aucie poszła w drodze do prof J. i spoznilam się, stojąc w mega korku. Ciśnienie 144/77. Zalecenie kontrolować ciśnienie i lykac magnez. Teraz za wszelką cenę staram się wypoczywać, bo nerwy szkodzą nie tyle mi co fasolkowi.