reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Asia 669 jak się masz pisz mi szybko bo mnie zzera jak maleństwo masz fotki??

Susana ;-) Staruszko moja :-*
Beatka, u Nas ok. Serduszko było w poniedziałek na USG.
We wtorek strasznie się zdenerwowałam, bo skrzynia biegów mi w aucie poszła w drodze do prof J. i spoznilam się, stojąc w mega korku. Ciśnienie 144/77. Zalecenie kontrolować ciśnienie i lykac magnez. Teraz za wszelką cenę staram się wypoczywać, bo nerwy szkodzą nie tyle mi co fasolkowi.

Beatka, u Nas ok. Serduszko było w poniedziałek na USG.
We wtorek strasznie się zdenerwowałam, bo skrzynia biegów mi w aucie poszła w drodze do prof J. i spoznilam się, stojąc w mega korku. Ciśnienie 144/77. Zalecenie kontrolować ciśnienie i lykac magnez. Teraz za wszelką cenę staram się wypoczywać, bo nerwy szkodzą nie tyle mi co fasolkowi.
Asiulku
Pisz coś więcej .
Bo jak są tak szczęśliwe chwile to trzeba się nimi dzielić z nami .-
Szakalami spragnionymi dobrych wieści od Ciebie :biggrin2:

Asiu, gratulacje serduszka :)
Dżoł,a może jedź do tego lekarza i tak, zeby dopytać o te leki na zbicie nk i w ogole niech przedstawi Ci plan leczenia dla Ciebie. Niech wypisze Ci już leki, żebyś miala w domku w razie czego.

Dziekuje laski [emoji8][emoji8] na poprzedniej wizycie go pytalam czy komorki trzeba zbic przed zajsciem w ciaze to powiedzial ze na poczatku ciazy [emoji45] milego dnia [emoji274]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tk troszkę z innej beczki dziś :) czy ktoś się orientuje co się dzieje jak zajdzie się w ciążę podczas urlopu wychowawczego ...nie chce iść na l4 bo nie wem czy donose tylko co się dzieje jak urosze w kwietniu a jeszcze cały rok mam wychowawczego. Co z macierzyskim przyslugje mi wogóle ?

Do góry