reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Wystarczy subskrybowac i zawsze bedzie widoczny w telefonie tak jak wszystkie watki w ktorych piszesz.

Fondie, niesamowite masz te zdjecia z usg.
Pierwszy raz w zyciu widze cos tak pieknego[emoji4]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Musiałam mieć gina co ma bardzo dobry sprzęt bo po ostatnim konowale to nie wiedziałam nawę ile dziecko miezylo:)

Juz pisalam ale widocznie na innych watkach [emoji6] beta 0,1. Ale ludze sie ze to za wczesnie bo 8 dpo. Chce potworzyc w piatek bo na popoludnie mam gina ale nie wiem czy tez nie bedzie za szybko. No a jak znowu bedzie 0,1 to odwoluje wizyte.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzol innym razem sie uda Lepiej raz a dobrze zajść niż co chwile na chwile ;-)

Paula a jak u Ciebie idziesz na USG sprawdzić czy juz coś widać??

Odkąd kiedy czytam forum na tel. Wiele mi umyka i nie zapamiętuje co u kogo się dzieje.

Pozdrawiam dziewczyny w krzakach :-D Destino ciągle o Tobie i teściu pamiętam i dziś się za niego pomodle. Aga sezon się kończy wiec może odetchniesz i coś się u Ciebie ruszy.

Agnieszka P jak porodowka oj jak ja bym chciała być w Twojej skórze i na Twoim miejscu. Ucaluj urszulke :-*

Do góry