reklama
tęczowa89
Fanka BB :)
Te podrywaczka ? tylko seksy Ci w głowieFoczka tworzona przez Ciebie strona to będzie dopiero motor do zachodzenia :-). Dzięki Ci za nią.
PS.Daj instruktarz masarzu Twarzy w wykonaniu męża to powiem swojemu
Zl
susana
Wy to jesteście zboczenice .Foczka tworzona przez Ciebie strona to będzie dopiero motor do zachodzenia :-). Dzięki Ci za nią.
Zl
A ja taka wstydliwa jestem i nie mogę tego czytać .......hehe
Musiałam mieć gina co ma bardzo dobry sprzęt bo po ostatnim konowale to nie wiedziałam nawę ile dziecko miezyloWystarczy subskrybowac i zawsze bedzie widoczny w telefonie tak jak wszystkie watki w ktorych piszesz.
Fondie, niesamowite masz te zdjecia z usg.
Pierwszy raz w zyciu widze cos tak pieknego[emoji4]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Jasne jasne, pdezwala się specjalistka od ciepłych lodówWy to jesteście zboczenice .
A ja taka wstydliwa jestem i nie mogę tego czytać .......hehe
Sprawdzę i dam znać. Przecież nie będę Cię narażać
dżoł
Juz pisalam ale widocznie na innych watkach [emoji6] beta 0,1. Ale ludze sie ze to za wczesnie bo 8 dpo. Chce potworzyc w piatek bo na popoludnie mam gina ale nie wiem czy tez nie bedzie za szybko. No a jak znowu bedzie 0,1 to odwoluje wizyte.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
bertha
Generalnie jak powiem mojemu M. ze potrzebny mi "masaż twarzy" to on bardzo chetnie mi go zrobi, wewnętrznie
Hahahha, ależ jestem ciekawa jaka częścią ciała ten masaz wykona
Ps. Doris, list wysłany!
Ostatnia edycja:
reklama
Dzol innym razem sie uda Lepiej raz a dobrze zajść niż co chwile na chwile ;-)
Paula a jak u Ciebie idziesz na USG sprawdzić czy juz coś widać??
Odkąd kiedy czytam forum na tel. Wiele mi umyka i nie zapamiętuje co u kogo się dzieje.
Pozdrawiam dziewczyny w krzakach Destino ciągle o Tobie i teściu pamiętam i dziś się za niego pomodle. Aga sezon się kończy wiec może odetchniesz i coś się u Ciebie ruszy.
Agnieszka P jak porodowka oj jak ja bym chciała być w Twojej skórze i na Twoim miejscu. Ucaluj urszulke :-*
Paula a jak u Ciebie idziesz na USG sprawdzić czy juz coś widać??
Odkąd kiedy czytam forum na tel. Wiele mi umyka i nie zapamiętuje co u kogo się dzieje.
Pozdrawiam dziewczyny w krzakach Destino ciągle o Tobie i teściu pamiętam i dziś się za niego pomodle. Aga sezon się kończy wiec może odetchniesz i coś się u Ciebie ruszy.
Agnieszka P jak porodowka oj jak ja bym chciała być w Twojej skórze i na Twoim miejscu. Ucaluj urszulke :-*
Podziel się: