reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Strab
Doris narzekarz ze tyle stron, to po co jeszcze ciagniesz temat? Temat juz dawno skonczony.
Przepraszam bardzo, ja sie na nikogo nie obrazilam!!!
Doris Ty chyba lubisz dolewac oliwy do ognia i na nowo rozgrzebywac problem.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie, po prostu nie mogłam wcześniej złapać neta żeby się wypowiedzieć.

reklama
Witajcie,

Fondie, gratuluję serduszka.

Julia, świetne wieści z gabinetu.
Riri, Kwiatuszek cały czas trzymam za Was kciuki.

Doris, Nafoczka, cudne te wasze chłopaki!!!

Do rozpętanej forumowej burzy nie odniosę się, bo wszystko już zostało powiedziane.

Moja Julcia bratanica wyjechała i dom bez niej stał się ogromnie pusty :(. Mimo, że nigdzie nie wyjechaliśmy to świetnie się bawiliśmy. Dzięki temu zupełnie nie myślę o problemach staraniowych i staram się cieszyć z tego co podarowało mi życie. Pogodziłam się z tym, że może się zdarzyć, że nie będę miała więcej dzieci. I nie chcę przekroczyć pewnej nierozsądnej granicy.

Asia669 mogę Ci wypełnić chatkę ;-), psa masz?? Asia ja po swojej diagnozie przeplakalam kilka dni.Potem dostrzeglam światełko w tunelu i jego się trzymam. Z tyłu głowy pozostała myśl że może się nie udać ale w to nie chcę wierzyć. Może drugim razem jak dostane wyrok to juz nie będzie takiego szoku? Kto wie..

Avita mecz przegrany :-( no tego to się wszyscy spodziewali choć chwilka madzei była. ;-)
Nie wiem o której będę ale o 5 rano mam wyjazd a powrót o 3 też rano.

Plastulinko pamiętam o Tobie. Trzymam za Ciebie kciuki

Oj dziewczyny ale burza się rozpętała Strawberka chyba hormonki ciążowe dają znać o sobie dziewczyny nie chciały źle z tym zdjęciem . Także spokojnie

Fondi serduszko cieszę się bardzo ja bym chyba wyła :)

Avita jeszcze jedna intencja za kolegę chorego na raka z przezutami wczoraj się dowiedzieliśmy aby ból był mniejszy i o wielki maly cud aby mozna bylo go leczyć na razie hospicjum.

Caluski dla forumowych chłopaków

pozdrawiam was kochane

Mam pytanie do dziewczyn w ciąży. Czy jak tylko dowiedziałyście się o ciąży, brałyście L4, czy pracowałyście? Muszę sobie to jakoś wcześniej zaplanować, bo prowadzę 1osobową działalność. Szczerze powiem, że nie wyobrazam sobie chodzić do pracy. Mimo, że jest umysłowa, to trochę przy tym jeżdżę samochodem. Chyba za duży stres to byłby dla mnie, że coś się stanie. A z drugiej strony jak cos znów poszłoby nie tak, to po miesiącu L4 nie miałabym do czego wracać.

Ostatnia edycja:
Kas wszystko zależy jak znosisz ciążę.Jedne zostają jak Agnieszka P i pracują prawie do końca ja przy swojej poszlam w 6 tyg na l4 i do pracy nie wrocilam.Jesli ktoś ma pracę fizyczną czy stresujaca to warto się zastanowić.To jest tylko Twoja decyzja i lekarza prowadzącego.

Zamowila mi kolezanka wit .z i.herb. przesylka miala byc tansza i we wrzesniu a doszla juz po 10dniach. Z niska oplata wysylki bo jedyne 10zl bez oplat celnych.Za kwas foliowy ,wit b6 i b9 wszystko po 1opak zaplacilam 117zl. :-D

Kas wszystko zależy jak znosisz ciążę.Jedne zostają jak Agnieszka P i pracują prawie do końca ja przy swojej poszlam w 6 tyg na l4 i do pracy nie wrocilam.Jesli ktoś ma pracę fizyczną czy stresujaca to warto się zastanowić.To jest tylko Twoja decyzja i lekarza prowadzącego.

Masz rację. Z tym, że mnie głównie chodzi o ten czas do 6 tyg. ciąży. Bo jak już bym miała serduszko, to jasne, że idę na L4. U mnie poronienia w 6 tyg. więc nawet trudno mi powiedzieć o tym, że czuję ciążę :(

Nafoczka podjelismy z mezem decyzje ze jednak zostajemy w domu ... niebedziemy ryzykowac ... a corka poszla na ugode wybierze sobie prezent i z tata do Aquaparku pojedzie.
A powiedz kierowac autem moge? Bo niedlugo moj maz wyjezdza i bede musiala sama jezdzic na wizyty ok. 100km w dwie strony...
Julia ja jeździłam autem do lekarza ale to na zasadzie gdy nie miał mnie kto zawieść. Z morzem to wydaje mi się ze słuszna decyzja :)

Kas ka chodziłam w kratkę do końca 4 mca trochę urlopu i takie tam żeby się nie przyznać. A jak poszlam na L4 to zdiagnozowano niewydolność szyjki :(

Bea pewnie twoja przesyłka przez ocean płynela nie leciała :) ważne ze jest i jest taniej :)

Avita tsh nieco podwyzszone a reszty bym się nie czepiała. Niestety gorszy niski progesteron.

Czarna, Czarnuszek pasuje do Czarnej :D

reklama
Pamiętam że w drugiej ciąży dogadalam się z ginem żeby dał mi zwolnienie na bóle brzucha.... I dał także nie musiałam nikomu się tłumaczyć jak wróciłam do pracy....

Do góry