reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nafoczka podjelismy z mezem decyzje ze jednak zostajemy w domu ... niebedziemy ryzykowac ... a corka poszla na ugode wybierze sobie prezent i z tata do Aquaparku pojedzie.
A powiedz kierowac autem moge? Bo niedlugo moj maz wyjezdza i bede musiala sama jezdzic na wizyty ok. 100km w dwie strony...

reklama
Avita jaki mecz??na którym?? Juz wlaczam i szukam ,mam :-)
PS . daj mi to co obiecane pizzę chcę ;)

Co do fotek to się wypchajcie Nafoczka mi wyśle :-*

Avita w sobotę jesteś w Częstochowie na mszy?? Kotek też będę to zaniose swoja intencje. Dziewczyny nie proscie o swoje uszanujcie mmoją decyzję hehehe. Zarcik taki :-p. Pomodle się za tych którym obiecałam mimo braku zdjęć heh.
Sylwus zapomniałam o FB już się poprawiam buzka

Na jedynce Polaka-USA!!przegrywamy :(
Będę w sob. na mszy na jasnej górze tylko nie wiem o której!?
Napiszcie mi coś o mojej krzywej cukrowe, plis:)
Zapomniałam o tej pizzy Beata ale napisze po meczu! ;)

Edit: Beatka a Ty o której będziesz na JG??

Ostatnia edycja:
Dla Ciebie Beatka i dla wszyskich które chcą! ;)
Nie chce mi się pisać więc może tak!

Załączniki

• IMG_20160817_200112.jpg
    IMG_20160817_200112.jpg
    305 KB · Wyświetleń: 98
Dla Ciebie Beatka i dla wszyskich które chcą! ;)
Nie chce mi się pisać więc może tak!
Avita jak bedziesz robic nastepnym razem pizze, to jak bedziesz ja juz rozciagac, to podsyp blat czy stolnice kasza manna, nie maka.
A zamiast sera zoltego na spod ( na dos pomidorowy)daj mozarelle ta zolta tarta, na to skladniki jakie lubisz, a na gore mozarelle ta biala w kulce.

Wyjdzie jak z pizzeri[emoji6]

A...i najlepsza do pizzy maka tortowa[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Na jedynce Polaka-USA!!przegrywamy :(
Będę w sob. na mszy na jasnej górze tylko nie wiem o której!?
Napiszcie mi coś o mojej krzywej cukrowe, plis:)
Zapomniałam o tej pizzy Beata ale napisze po meczu! ;)

Edit: Beatka a Ty o której będziesz na JG??

Kochana moja, Tsh za wysokie na starania, ale znam ciąże i z wyższego tsh ;)
Krzywa cukrowa wydaje się być ok, a insulina na czczo też dobra bo poniżej 10 ;) a krzywej insulinowej nie robiłaś? Bo cukrowa może być ok, a insulinowa już niekoniecznie ;)
No i wg mnie pecherzyk masz już z deka przerośnięty, ale ja nie Gin i być może faktycznie pęknie, czego Ci oczywiście życzę z całego [emoji173]

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

avita a insuline robilas czy tylko na czczo jaka masz po 1h i po2? nie wiesz?
ja dzis tyle drogi zrobilam do maliny:)
avita kochana prosze o moja intencje wiadomo jaka:)
odnosnie tsh jest za duza ale ie az taka wielka zeby nie moc wciaze zajsc musisz obnizyc ja tylko i juz

Beatka .
Ok dzięki .A paczuszkę ci wyślę tylko mi adres napisz smsem .

Avita .
Coś mi się niestety wydaje że Czarna ma rację i z takiego pęchola to ciąży nie będzie .Moja ginka tak mi powiedziała jak mój pęchol miał 28 mm.Ale ....oczywiście różne są przypadki i czytałam że i z dużych dziewczyny zachodziły
Poseksić się ,oczywiście nie zaszkodzi :yes:

reklama
Ehh to tsh skacze mi cały czas! A insuline zrobiłam tylko na czczo! Gapa jestem!! :(
Ten cykl pewnie też w plecy bo i to tsh i ten przerośniėty pëcherzyk! :( :(

Edit: susana masz racjë a do tego mam brzuch jak balon a seksić jużmi się nie chce i mojemu też chyba nie:(
Chyba sobie daje czas do końca roku a później odpuszczam tak myśle!

Do góry