reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Avita kochana to ja rowniez poprosze o modlitwe w mojej intencji, zeby synus zostal do konca w brzuszku, by ciezkie czasy ktore nadchodza dla Nas, umocnily nasza milosc.
Dziekuje

reklama
e tam avita ja mialam niby torbiela bo po ovitrelle nie peknal jak poszlam na wizyte to sie zapytal czy miesiaczke dostalam i byl mega zdziwiony ze wciazy bylam wiec nigdy nie jest nic stracone:) moze mialas gdzies inny ukryty ? jak u mnie bo patrzac na dc to musiala owu byc dlugo przed ovitrelle:)

dodam ze ponoc maz nie mial ani jednego ruchliwego plemnika wedlug niego:p

Jestem, pół godziny łaziłam po działce z modemem żeby net zadziałał....
Jak dla mnie masakra z tym "szacunkiem" do zdjęć. 4 strony tekstów o "nieszanowaniu zdania". "Bosssssssszeeeeeeeeeeeeeee" Dziewczyny, przecież to chodzi o zdjęcia i o to, że ktoś kogo o to poprosił! Czy już tutaj nie można poprosić o cokolwiek, bo się kogoś od razu nie szanuje????
Kwiatuszek, napisałaś do mnie, że mam uszanować Twoje zdanie...a czy ja Ciebie o te zdjęcia prosiłam???? NIE! Ja tylko wyraziłam swoje zdanie na ten temat, Strawbelka tak samo, zaraz się obraziła...hmmmm....nie rozumiem tego.

Julia, ja myślę, że podjęliście dobrą decyzję odnośnie wyjazdu. Mi tez było żal nie jechać w góry ale ciąża ważniejsza. Jak jeździłam dalej niż 50 km w wyższej ciąży to zawsze mi się brzuch napinał.
Nafoczka, wstawiaj zdjęcie Czarnuszka! Ciebie proszę i będzie, :-)
............To nie jest pierwsze forum na którym się udzielam i w zasadzie spotykam się pierwszy raz z tym, że ktoś ma opory ze wstawieniem zdjęć
Ja też! I robił z tego 4 stronicowy problem!
Nafoczka, ja kiedys pisalam dlaczego nie chce wstawiac zdjec. Jakos nie zostalo to uszanowane.
Znów o tym szanowaniu.....

Susana, buziaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bea25, :)
:):):)

Jestem, pół godziny łaziłam po działce z modemem żeby net zadziałał....
Jak dla mnie masakra z tym "szacunkiem" do zdjęć. 4 strony tekstów o "nieszanowaniu zdania". "Bosssssssszeeeeeeeeeeeeeee" Dziewczyny, przecież to chodzi o zdjęcia i o to, że ktoś kogo o to poprosił! Czy już tutaj nie można poprosić o cokolwiek, bo się kogoś od razu nie szanuje????
Kwiatuszek, napisałaś do mnie, że mam uszanować Twoje zdanie...a czy ja Ciebie o te zdjęcia prosiłam???? NIE! Ja tylko wyraziłam swoje zdanie na ten temat, Strawbelka tak samo, zaraz się obraziła...hmmmm....nie rozumiem tego.

Julia, ja myślę, że podjęliście dobrą decyzję odnośnie wyjazdu. Mi tez było żal nie jechać w góry ale ciąża ważniejsza. Jak jeździłam dalej niż 50 km w wyższej ciąży to zawsze mi się brzuch napinał.
Nafoczka, wstawiaj zdjęcie Czarnuszka! Ciebie proszę i będzie, :-)

Ja też! I robił z tego 4 stronicowy problem!

Znów o tym szanowaniu.....

Susana, buziaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bea25, :)
:):):)
Doris narzekarz ze tyle stron, to po co jeszcze ciagniesz temat? Temat juz dawno skonczony.
Przepraszam bardzo, ja sie na nikogo nie obrazilam!!!
Doris Ty chyba lubisz dolewac oliwy do ognia i na nowo rozgrzebywac problem.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Avita babo jedna, spróbuj zrobić jeszcze z obciążeniem insulinę ;) choć mam cichą nadzieję, że nie zdążysz i kolejną glukozę wypijesz dopiero po połowie ciąży :)

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Fondie mnie tego jednego, wielkiego pęcherza szukała długo to chyba innych nie było:(
A w ogóle to długo szukała mi lewego jajnika :szok: no ale w końcu znalazła!!
Wcześnie nie miałam problemów z przerastaniem pęcherzyków było raczej odwrotnie dlatego wzięłam clo w tamtym cyklu. I teraz jest jak jest :(
No nic za pare dni zatestuje ale jak zwykle bez przekonania!!
Wszystkie Wasze intencje będą na JG :)

Czarna mała chciałabym żebyś miała rację:)

Fondie mnie tego jednego, wielkiego pęcherza szukała długo to chyba innych nie było:(
A w ogóle to długo szukała mi lewego jajnika :szok: no ale w końcu znalazła!!
Wcześnie nie miałam problemów z przerastaniem pęcherzyków było raczej odwrotnie dlatego wzięłam clo w tamtym cyklu. I teraz jest jak jest :(
No nic za pare dni zatestuje ale jak zwykle bez przekonania!!
Wszystkie Wasze intencje będą na JG :)

Czarna mała chciałabym żebyś miała rację:)
Avita
Nie wiem czy wszystkie te intencje spamiętasz hehe
Tyle ich było .. .....

Ja też raz miałam tylko taki przypadek z tak dużym pęcherzykiem .
Gin nie mógł jajnika znależć bo pęcherzyk wypełniał prawie calą jego przrstrzeń .Na szczęście pękł sam .
Mam nadzieję że i twój pęknie szybko .

reklama
Do góry