reklama
G
Gość
Gość
A moja siostra ma 2 cory. W jednej ciazy nie wymiotowala, a w drugiej rzygala jak kot do 9 mc. Co Ty na to?[emoji53]moja jedyna donoszona ciaza bylaz wymiotami codziennie i mdleniem non stop kazda inna byla taka sama.
Dalej sobie wkrecaj...
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam dziewczyny i wręcz proszę o pomoc. Odebrałam wyniki badań, a jeszcze cały miesiac do wizyty u mojego lekarza. I jak wiadomo szaleję z niecierpliwości. Jestem po dwóch poronieniach allo-mlr 5,5% hamowania. Myslicie, ze to moze być przyczyną?
G
Gość
Gość
Fondie...prosze Cie[emoji1]strawbelka to znajdz mi osobe co wymiotowala w 1 ciazy a w 2 nie. Kazda ciaza inna i sa przypadki gdzie w 1 sie nie wymiotowalo a w 2 tak ale ie ma takiej co sie w 1 wymiotowalo a w 2 nie
Wiem ze sie boisz, ale nie szukaj na sile problemu, bo wszystko jest i bedzie dobrze z Twoja Fasolka[emoji4]
Zobaczysz....ani sie obejrzysz, a bedziesz juz w 20tc[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
kas90 tak to jestna pewno problem i moze jeden z wielu. wiele kobiet donosilo ciazejak mialo 0 mrl ale jesli ty poronilas musisz sie szczepic i zrobic cala diagnostyke zey wiedziec czy tylko to
edit: strawbeka pamietaj, że ja dziwny przypadek jestem ronia w najmniej niespodziewanym momencie. poza tym patrze dzis na usg i wydaj emis ie ze ten pecherzyk jakis nie rowny ale pan z krk mowil ze jest ok. Czyli zaczynam wariowac ide do goscia na dol bo przyszli musze sie wyluzowac. Pecherzyk w 4tyg chyba trudno wylapac wogole
edit: strawbeka pamietaj, że ja dziwny przypadek jestem ronia w najmniej niespodziewanym momencie. poza tym patrze dzis na usg i wydaj emis ie ze ten pecherzyk jakis nie rowny ale pan z krk mowil ze jest ok. Czyli zaczynam wariowac ide do goscia na dol bo przyszli musze sie wyluzowac. Pecherzyk w 4tyg chyba trudno wylapac wogole
Podziel się: