reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Doris,ja mam 38 lat,dwoje dzieci,juz sa starsze,od lat chcialam miec z mezem jego drugie dziecko,nie zgadzal sie,dopiero teraz,ciąża naturalna,dziecko umarlo prawie w 7 tyg,ciąży,teraz zrobiłam wszystkie podstawowe badania. sa dobre,lekarze wzbraniają się od enkortonu,nie mam zaufanego,choc jeden zgodził się mi zapisać klexane ,oile jeszcze zajde w ciążę,bo niestety mojego męża nie ma po 6 tyg,najgorsze jest to że tak walczyłam o tą ciążę,a na koniec slyszalam jak dziecko umiera,to było moje ostatnie marzenie,nie wiem co moge jeszcze zrobić,zaczelam brac inofem i castagnus,i wit d3 bo mam braki,na drogie badania mąż sie nie zgodzi bo uważa ze widocznie tak ma być,doradzie proszę co jeszcze mogę zrobić!

Fondie chyba musisz wybrać który z panõw będzie Cię dalej prowadził!!??;)

Ta moja @ coś leniwie się rozkręca a dziś widze że pogoda sprzyja (leje o. rana:() do alkoholizowania się. Mój coś już kręci że może byśmy tak z sąsiadami coś....! Zrobiłam jeszcze raz teścik, dziś 13 dp i mogę pić niestety :(
Chyba się opije dziewczyny tylko szkoda że na smutno!!!!

Edit: Bentula współczuję Ci przeżyć. My robimy bardzo szerkoką diagnostykę, różne badania. Napisz jakie badania zrobiłaś dokładnie!?

Doris pewnie byłaś w zagrodzie żubrów w Miėdzyzdrojach! Warto tam jechać czy dać sobie spokój!?!?

Ostatnia edycja:
Czarna co uCiebie? Kiedy idziesz coś ze sobą zrobić? Powiedziałabym że z ciąża zaczekam na Ciebie tylko nie wiem jak długo?? 2 cykle mogę ;-).
Avita wiem co czujesz. Poszalej na wakacjach popij na wesoło bo idziemy łeb w łeb heh. U nas na podkarpaciu pięknie chcesz to wpadnij. Zresztą z cukru nie jesteście wiec spacer wieczorem i seks w deszczu :-),
Nie ma co.Na każda przyjdzie czas. Pamiętam jak nie chciałam zajść przed Strawbelka żeby jej przykro nie było. Teraz na kogo mam czekać? Ovli bierzesz się do roboty? Tęczowa na pewno jak dopadnie męża po powrocie do zagranicznego domu to będzie się działo :-).
Dziewczyny do boju ,do walki , oddaję Wam pole. :~*

fondi
dziś 3 tydz i 5 dz wg kalkulatora.
@ miałam 9. 07 ( 1 dc) ,test owu pozytywny 10 dc ( 18. 07 )
dziś 16 dpo.(26 dc)
dobrze ten kalkulator wylicza??
Dziewczyny wstyd się przyznać ale sama nie wiem jak się to liczy:oops:.

Czarna co uCiebie? Kiedy idziesz coś ze sobą zrobić? Powiedziałabym że z ciąża zaczekam na Ciebie tylko nie wiem jak długo?? 2 cykle mogę ;-).
Avita wiem co czujesz. Poszalej na wakacjach popij na wesoło bo idziemy łeb w łeb heh. U nas na podkarpaciu pięknie chcesz to wpadnij. Zresztą z cukru nie jesteście wiec spacer wieczorem i seks w deszczu :-),
Nie ma co.Na każda przyjdzie czas. Pamiętam jak nie chciałam zajść przed Strawbelka żeby jej przykro nie było. Teraz na kogo mam czekać? Ovli bierzesz się do roboty? Tęczowa na pewno jak dopadnie męża po powrocie do zagranicznego domu to będzie się działo :-).
Dziewczyny do boju ,do walki , oddaję Wam pole. :~*
Na mnie to lepiej nie czekaj [emoji23] jadę pod koniec sierpnia dowiadywać się co to za zabieg na endo, na czym polega i ile kosztuje [emoji6] a póki co próbujemy wpaść...ale jakoś bezskutecznie [emoji1]

Z tym, że ja po ostatnim zabiegu holestomii laparoskopowej obiecałam sobie, że 5 razy się zastanowię, zanim pójdę na kolejny jakikolwiek zabieg. Do tej pory zastanawiam się czy mi wycieli to co mi mieli wyciąć :sorry2:
Jeszcze zrobię kolejny wymaz tym razem na mykoplazme, uroplazme i chlamydie. Na wizycie porozmawiam też o ewentualnej histero.

reklama
Do góry