reklama
lamia78
Fanka BB :)
no właśnie na aplikacji mi tak wychodzi ,to pewnie tak jestLamia zainstaluj sobie jakas aplikacje ciazowa na telefonie.
Sama Ci bedzie wyliczac.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
bertha
no właśnie na aplikacji mi tak wychodzi ,to pewnie tak jest
Wychodzi ci tak bo miałaś krótszy cykl (wczesniej owu niz przy standardowym 28-dniowym) . Ale pewnie wg usg wyjdzie ok 4t2d - można to obliczyć jak znasz datę owu odjąć 2 tyg.
Ostatnia edycja:
Moja beta powinna vyc tak wysoka ze powinnam amiec obajwy a mnie tylko cycki bola. Zapodalam nystatyne zastapilam luteine dupkiem i czekam. Bromka i sioforu jeszcze nie odstawilam ale zrobie to na dniach bo nie chcebyc madrzejsza od elkarza. Ale przy okazji
Nafoczka, magda juz wiem , i reszta co miala mete jak ja mieliscie jak odstawiliscie ? Glownie kwiatuszki ty mi naspisz i napisz jakoe wogoel masz leki i jakie nialas? Ty sie leczysz u przybycienia ? Dobrze pamietam ?
Nafoczka, magda juz wiem , i reszta co miala mete jak ja mieliscie jak odstawiliscie ? Glownie kwiatuszki ty mi naspisz i napisz jakoe wogoel masz leki i jakie nialas? Ty sie leczysz u przybycienia ? Dobrze pamietam ?
Kwiatuszekk23
Fondi ja teraz biore
2x2 lutke
3x1 dupka
Wit z iherba
Wit dla ciezarnych
Magnez
Clexan 0,4
Wit d3
Kwas foliowy 5mg
A w 5tc odstawilam mete i w 12tc colostrum.
Tak chodziłam do dr Przybycoenoa ale juz chodzę do miejscowego gin bo dr P nie prowadzi ciazy.
2x2 lutke
3x1 dupka
Wit z iherba
Wit dla ciezarnych
Magnez
Clexan 0,4
Wit d3
Kwas foliowy 5mg
A w 5tc odstawilam mete i w 12tc colostrum.
Tak chodziłam do dr Przybycoenoa ale juz chodzę do miejscowego gin bo dr P nie prowadzi ciazy.
Tola32
czekamy na ten cud jedyny
Fondi ja jestem w ciazy blizniaczej. Cyce przestaly bolec krotko po transferze, nie wymiotowalm ani razu a zemdllo mnie kilka razy raptem na poczatku. Teraz jakby nie rosnacy brzuch i akrobacje dzieci to bym nie czula ze w ciazy jestem. Cyc nieo pelniejszy i ot objawy moje.... nie swiruj
G
Gość
Gość
Fondie, te objawy ciazowe to sa bajeczki.Moja beta powinna vyc tak wysoka ze powinnam amiec obajwy a mnie tylko cycki bola. Zapodalam nystatyne zastapilam luteine dupkiem i czekam. Bromka i sioforu jeszcze nie odstawilam ale zrobie to na dniach bo nie chcebyc madrzejsza od elkarza. Ale przy okazji
Ja nie mialam zadnych objawow.
Nie doszukuj sie, bo nie kazda je ma.
G
Gość
Gość
Tola, chyba wszystkie beda swirowac ktore beda zachodzic.Fondi ja jestem w ciazy blizniaczej. Cyce przestaly bolec krotko po transferze, nie wymiotowalm ani razu a zemdllo mnie kilka razy raptem na poczatku. Teraz jakby nie rosnacy brzuch i akrobacje dzieci to bym nie czula ze w ciazy jestem. Cyc nieo pelniejszy i ot objawy moje.... nie swiruj
Pamietasz jak mnie pocieszalas, jak Ci trulam ze nie mam objawow[emoji12]
Sorki za post pod postem[emoji19]
A...i jeszcze dla wszystkich dziewczyn, ktore sa ciekawe....we wtorek lekarz potwierdzil chlopca na 95% tak jak sobie wymarzylam[emoji4]
Wiec dziewczyny...marzenia sie spelniaja!!!
reklama
Kwiatuszekk23
Fondi ani raz nir wymiotowalam. Tylko cycki większe. Ja metę odstawilam z dnia na dzień. P kazal odstawić wiec nawet sie nie zastanawiałam i odstawilam.
Podziel się: