reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Poza tym lekarka po pierwszej wizycie i wysłuchaniu przebiegu ciąż powiedziała, że wg niej na 99% to immunologia i kazała właśnie zrobić allom-mlr. Jak trochę poczytałam o tym badaniu, to zaczęłam się zastanawiać, czy to, że babcie moja i męża były bodajże kuzynkami, ma na to wpływ :(

fondie, nie przejmuj się brakiem wymiotów, bo u mnie w rodzinie krąży wśród cioć i babć teoria, że wymioty na dziewczynkę, a brak na chłopczyka. Babcia w pierwszej ciąży (dziewczynka) strasznie wymiotowała, a w drugiej (chłopiec) czuła się świetnie. więc pewnie stąd ta "teoria";p

Fondi wybacz to co napisze. Ale ciąża chyba Ci rozum odebrala. Podczas starań pisalas z ladem i składem a teraz nie da sie tego czytać!

Kas ja allo mialam 20% a mimo to sie szczepilam. Co do powiązania rodzinnego. Moja kuzynka wyszła za mąż za syna kuzyna ojca (mam nadzieje ze rozumiecie? Tzn teście sa kuzynostwem.) i maja 4 zdrowych chlopakaw. Ale znam tez parę gdzie siosty wyszły za braci (taka sama sytuacja jak u mojej kuzynka jesli chodzi o pokrewieństwa) i jedna siostra ma dzieci a druga 2 ciążę straciła.

Witam was kpbitki .
Ja się dalej wczasuje .
Fondie ja w pierwszej donoszonej ciąży 17 lat temu zero wymiotów
Potem po 5 latach w kolejnej donoszonej wymiotkowo 10 razy dziennie .Non stop wymioty mnie męczyły .
Tak że dwie ciąże pod tym względem inne i dwóch chłopaków

reklama
Do góry