Witajcie wieczornie
Dopiero udało mi się z netem połączyć, masakra po prostu, jak w dzisiejszych czasach mogą istnieć takie miejsca gdzie net działa od czasu do czasu a lte wcale nie ma zasięgu.
No ale w każdym razie nadrabiam czytanie.
Fondie. GRATULACJE beta piękna i ja wierzę w taką betę, bo w moim przypadku ZAWSZE przy wysokiej becie ciąża się utrzymała przy niskiej niestety nie.
Powtórz jutro, na pewno będzie dużo wyższa, a potem już na spokojnie po 48 h. Bierz leki i leż póki plamienie nie minie.
Beata, ja myślę że za wcześnie test zrobiłaś, idź lepiej na betę. Który masz dzień po owu?
Strawbelka, ja też nie jestem na etapie starań, bo nawet jeszcze nie mogę się.... Bo połóg, w ciąży tez juz nie jestem, a piszę pd czasu do czasu. a zdjęcie wstawiaj! My z Nafoczka wstawialysmy, to cieszy oko i przynosi nadzieję tak jak piszą dziewczyny.
Susana, rzeczywiście brak Ciebie na forum. Brak twoich postów i walki. Musisz spróbować ponownie. Na pewno się uda i będzie dobrze [emoji106] bo trisomie nie zdarzają się w dwóch ciałach pod rząd. na innym watku jest dziewczyna która straciła ciążę w 15/16 tyg i po @ juz dostała zielone światło, zaszła w ciążę od razu i urodziła pięknego synusia. Musisz mieć dalszą siłę do walki. Nie poddawać się i nie rezygnować
Cdn.
Edit,
Muszę pisać na raty bo net znów zniknie i wszystko się skasuje
Nafoczka. A Ty nie miałaś chrzcic we wrześniu??? Szybko ogarnęłaś temat.
U nas chrzciny dopiero w przyszłym roku będą. Jak Mały? Kolki ma? W jakich godzinach? Bo mój kwęka i się prezy mniej więcej od 21 do 23. Ale już mam sposob. Sam simplex plus leżaczek bujaczek, mega bąki i śpi jak suselek. Potem go przekładam do łóżka na śpiocha. Ty kp? Czy dokarmiasz mm? Bo mój tylko na kp
Avita, co tak rzadko piszesz? Jakieś testowania w planie?
Któraś pisała ze nadziei coraz mniej jak się nie udaje. Boje się cofnąć wstecz ze stronami bo net jeszcze zniknie. trzeba walczyć do końca czyli do szczęśliwego finału czyli do skutku aż się uda! Mi i Nafoczce tez nie udało się od razu, co widać po sygnaturach ale teraz tulimy nasze skarby