reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Fondi kochana zaciskam kciuki za Was&&&&
A niemasz gdzies zaprzyjaznionej apteki? Ja mam taka i jak mi sie duphaston konczy to dostane bez recepty, powiesz ze doniesiesz[emoji4]

reklama
Fondie a prolutexu juz nie masz? Tym sobie nie zaszkodzisz a jak nie masz dupka to go weź. Krecha super ale już beta sama pokazuje że jest dobrze :) i tak trzymaj!

Paula ja też miałam chwile zwątpienia i cie doskonale rozumiem, jak i inne dziewczyny. Tak samo marudzilam tu na forum i nie wiedziałam co jest skoro mąż nigdy nawet rozgrzać się nie zdążył i było :) tym razem niestety aż mu się znudziło :) ale Tłumaczyłam sobie ze żeby było dobrze to widocznie dłużej trzeba.
Ja tylko tylko chce wam pokazać że życie potrafi zaskoczyć i może każdej z was się udać.

Strawbelko nie urazilas mnie, trochę chciałam cie sprowokować :) wiem ze nie chcesz wstawiac fotek i po prostu tak napisz :D

Bea, skarbie na moim brzuszku pisze rezerwacja :) pamiętaj, każdy dobry gest wraca a ty (i Karpidlaczek) pamietalyscie nie o mnie, a o Wikusiu i jak podrosnie to się zaprezentuje ♡♡♡

A teraz o sobie. Chyba przesadziłem z zapałem do pracy. W niedziele Chrzest a ja ledwo zipie, padlam na pysk z katarem i bólem gardła :( fuck!!

oddzwonil:) mam brac 3xdziennie po 2 lujteiny i bete wniedziele powtorzyc z tsh i ddimerami i zadzwonic. ALe nie wspomnialam o fraxi i encortonie:) bo by mnie wyslal do lodzi:) zastanwiam sie tylko, czy sie nie odstawia acardu ale zobaczymy co i jak moze wogole spada wiec niema co gdybac

nafoczka nie mam mam tylko luteine

wiem wlasnie susana a ja mam zespol antyfosfolipidowy;/ i białko c oj poza norma duza.
walne sobie te dawki konskie przez 3 dni i czekamy co malina powie. Chyba wyjscia nie mam;/

Fondie nie denerwuj się.. Plamienia się zdarzają.. Bierz ta luteine.. Ja miałam bóle brzucha i aż na IP poszłam a tam chodź dupka miałam odstawionego już kazał mi brać.. I wziąć aż 4 naraz !!! .A potem 2x2... Luteina jest właśnie na takie plamienia.. I często pomaga.. Może to plamienie bo masz np ukrwuone endometrium i zarodeczek zagniezdzajac się uszkodził.jakies naczynko.. Na skurcze weź ta nospe niewiem czy aż tak dużo ale ja jeszcze przed wizyta u gina bolał brzuch o rany jak.bolal.. Jadłam ja raz dziennie .. Luteina ani duphastonem nie zaszkodzisz sobie bo wszędzie to dają na podtrzymanie... Trzymam mocno kciuki, wierzę że po szczepieniach się uda!!!!!

susana tak o 21 bo 9 biore acard a o 16 wzielam encorton na szybko i jutro o 6 rano tez mam zamiar wziasc encorton bo sie rano bierze i jutro bedzie duze stezenie chyba
i mam dusznosci znow zasrane ciagle je mam jak wciaze zachodze a teraz mam jeszcze wieksze nie wiem czy to mozliwe ze po fraxi a nie panikuje zbadam jeszcze tsh mzoeono cos narobilo.

wogole to przepraszam, że tak ciagle o sobie dzis

Ostatnia edycja:
susana tak o 21 bo 9 biore acard a o 16 wzielam encorton na szybko i jutro o 6 rano tez mam zamiar wziasc encorton bo sie rano bierze i jutro bedzie duze stezenie chyba
i mam dusznosci znow zasrane ciagle je mam jak wciaze zachodze a teraz mam jeszcze wieksze nie wiem czy to mozliwe ze po fraxi a nie panikuje zbadam jeszcze tsh mzoeono cos narobilo
Jak masz fraxi 0,6 to tak jakbyś miała clexan 0,8 .Ja teraz taki zwiększony przy ostatniej ciąży brałam jak już wiedziałam o leydenie .
Jak masz zespół antyfosfo .to nie możesz tak szaleć z progesteronem na maxa .Ja tak jak ty tzn przed @ plamiłam w pierwszej ciąży. Potem wszystko było ok .

reklama
Fondie troche się pogubiłam, pisałaś że nie bierzesz encortonu bo obniża mlr a teraz wzięłaś?
Clexane bierz na pewno bo przy zespole to mus.

Do góry