reklama
Fondie a prolutexu juz nie masz? Tym sobie nie zaszkodzisz a jak nie masz dupka to go weź. Krecha super ale już beta sama pokazuje że jest dobrze i tak trzymaj!
Paula ja też miałam chwile zwątpienia i cie doskonale rozumiem, jak i inne dziewczyny. Tak samo marudzilam tu na forum i nie wiedziałam co jest skoro mąż nigdy nawet rozgrzać się nie zdążył i było tym razem niestety aż mu się znudziło ale Tłumaczyłam sobie ze żeby było dobrze to widocznie dłużej trzeba.
Ja tylko tylko chce wam pokazać że życie potrafi zaskoczyć i może każdej z was się udać.
Strawbelko nie urazilas mnie, trochę chciałam cie sprowokować wiem ze nie chcesz wstawiac fotek i po prostu tak napisz
Bea, skarbie na moim brzuszku pisze rezerwacja pamiętaj, każdy dobry gest wraca a ty (i Karpidlaczek) pamietalyscie nie o mnie, a o Wikusiu i jak podrosnie to się zaprezentuje ♡♡♡
A teraz o sobie. Chyba przesadziłem z zapałem do pracy. W niedziele Chrzest a ja ledwo zipie, padlam na pysk z katarem i bólem gardła fuck!!
Paula ja też miałam chwile zwątpienia i cie doskonale rozumiem, jak i inne dziewczyny. Tak samo marudzilam tu na forum i nie wiedziałam co jest skoro mąż nigdy nawet rozgrzać się nie zdążył i było tym razem niestety aż mu się znudziło ale Tłumaczyłam sobie ze żeby było dobrze to widocznie dłużej trzeba.
Ja tylko tylko chce wam pokazać że życie potrafi zaskoczyć i może każdej z was się udać.
Strawbelko nie urazilas mnie, trochę chciałam cie sprowokować wiem ze nie chcesz wstawiac fotek i po prostu tak napisz
Bea, skarbie na moim brzuszku pisze rezerwacja pamiętaj, każdy dobry gest wraca a ty (i Karpidlaczek) pamietalyscie nie o mnie, a o Wikusiu i jak podrosnie to się zaprezentuje ♡♡♡
A teraz o sobie. Chyba przesadziłem z zapałem do pracy. W niedziele Chrzest a ja ledwo zipie, padlam na pysk z katarem i bólem gardła fuck!!
oddzwonil mam brac 3xdziennie po 2 lujteiny i bete wniedziele powtorzyc z tsh i ddimerami i zadzwonic. ALe nie wspomnialam o fraxi i encortonie bo by mnie wyslal do lodzi zastanwiam sie tylko, czy sie nie odstawia acardu ale zobaczymy co i jak moze wogole spada wiec niema co gdybac
nafoczka nie mam mam tylko luteine
nafoczka nie mam mam tylko luteine
susana
Fanka BB :)
FondieJa mam luteine 2x ale.wezme 3
Przy plamieniach dupek 3×1 w zupełności wystarczy .I lutka na noc .
Nie przesadzaj z progesteronem bo pamiętaj że on zagęszcza krew i nie po to ci malina dał heparynę 0,6 żebyś się teraz na maxa zagęściła progesteronem .
Fondie nie denerwuj się.. Plamienia się zdarzają.. Bierz ta luteine.. Ja miałam bóle brzucha i aż na IP poszłam a tam chodź dupka miałam odstawionego już kazał mi brać.. I wziąć aż 4 naraz !!! .A potem 2x2... Luteina jest właśnie na takie plamienia.. I często pomaga.. Może to plamienie bo masz np ukrwuone endometrium i zarodeczek zagniezdzajac się uszkodził.jakies naczynko.. Na skurcze weź ta nospe niewiem czy aż tak dużo ale ja jeszcze przed wizyta u gina bolał brzuch o rany jak.bolal.. Jadłam ja raz dziennie .. Luteina ani duphastonem nie zaszkodzisz sobie bo wszędzie to dają na podtrzymanie... Trzymam mocno kciuki, wierzę że po szczepieniach się uda!!!!!
susana
A zastrzyk dzisiaj robiłaś???wiem wlasnie susana a ja mam zespol antyfosfolipidowy;/ i białko c oj poza norma duza.
walne sobie te dawki konskie przez 3 dni i czekamy co malina powie. Chyba wyjscia nie mam;/
susana tak o 21 bo 9 biore acard a o 16 wzielam encorton na szybko i jutro o 6 rano tez mam zamiar wziasc encorton bo sie rano bierze i jutro bedzie duze stezenie chyba
i mam dusznosci znow zasrane ciagle je mam jak wciaze zachodze a teraz mam jeszcze wieksze nie wiem czy to mozliwe ze po fraxi a nie panikuje zbadam jeszcze tsh mzoeono cos narobilo.
wogole to przepraszam, że tak ciagle o sobie dzis
i mam dusznosci znow zasrane ciagle je mam jak wciaze zachodze a teraz mam jeszcze wieksze nie wiem czy to mozliwe ze po fraxi a nie panikuje zbadam jeszcze tsh mzoeono cos narobilo.
wogole to przepraszam, że tak ciagle o sobie dzis
Ostatnia edycja:
susana
Jak masz fraxi 0,6 to tak jakbyś miała clexan 0,8 .Ja teraz taki zwiększony przy ostatniej ciąży brałam jak już wiedziałam o leydenie .susana tak o 21 bo 9 biore acard a o 16 wzielam encorton na szybko i jutro o 6 rano tez mam zamiar wziasc encorton bo sie rano bierze i jutro bedzie duze stezenie chyba
i mam dusznosci znow zasrane ciagle je mam jak wciaze zachodze a teraz mam jeszcze wieksze nie wiem czy to mozliwe ze po fraxi a nie panikuje zbadam jeszcze tsh mzoeono cos narobilo
Jak masz zespół antyfosfo .to nie możesz tak szaleć z progesteronem na maxa .Ja tak jak ty tzn przed @ plamiłam w pierwszej ciąży. Potem wszystko było ok .
reklama
Podziel się: