asia przykro mi... co ci dokladnie jerzak powiedziała, że jaki jest wasz problem?
najgorsze to to, że jak nie wyjdzie na zestawie to sie mowi, że wyjdzie drugi raz na zestwie, jak nie wyjdzie znow to sie mowi, że trza mete dołozyc albo bromka, jak wtedy nie wyjdzie to sie pisze doloz ecorton na poczatku i zwieksz dawke albo nie wiem moze colostrum, potem pisza, jak nie wyjdze wtedy doloz progetseron albo widze teraz pregnyl albo zwieksz lek na tarczyce i dodaj jakies metyle a jak to nie wyjdzie to idz na intralipid a jak tonie wyjdzie to idz na szczepinie. albo zbadaj meza albo chromatyne a moze przeciwplemnikowe matko oszalec idzie. A mzoe najlepiej zrobic pelna diagnostyke????? cala od poczatku do konca bo tak trza by brac:
encorton od poczatku, acard, clexane duza dawke, metyle, bromek i mete, colostrum, witamine d, intralipid szczepienie, potem prolutex , i mezowi moze nawet i steryd ale mozesz jeszcze dodac equarol zeby przeszczepu nie odrzucil idz na inseminacje albo invitrobo moze to wina meza..ja pieprze dzieczwyny to jest jakas masakra .....glowa peka jedni pisza sluchaj lekarza inni dziewczynz forum ..a i tak go.... z tego wychodzi;/