reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Byłam na becie, wyniki popołudniu, ale test pokazał ledwo widoczną drogą kreskę, a gdyby przyosła, byłaby już widoczna. Także o ile przestałam plamić to z beta słabo. Cóż, będę walczyć dalej, tym razem z dupkiem po owu.

Asia, ale poprzednia kreskę miałaś chyba po długim czasie, a teraz wyszła moze szybciej?

reklama
Hej
Ale upał, ja się wczasuję z Mamą i dziećmi. Reszta niestety w domu musiała zostać. Mały śpi i je a moja ksiezniczkajuz 2 h siedzi w basenie w ogrodzie. Nawet ja trochę wlazlam do.basenu.. Dobrze, że tu mało widać, bo moje mleczarnie wylewają się ze stanika od stroju kąpielowego :p, :-D B-) :-))
Asia, trzymam za Twoją betę kciuki bardzo mocno, mam nadzieję że Ci się uda.

Za resztę staraczek tez mocno trzymam a brzuchatki nich pogłaskają brzuszki

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

Jakaś tam nadzieja się tli, ale przygotowana jestem na najgorsze. Teraz był inny test 25 ng. Z tym, że wg monitoringu 7 lipca to beta powinna być już chyba duzo wyższa

Aaa, to jak inny test to juz w ogóle jestem spokojna!
Moze pękł drugi pęcherzyk juz po monitoringu i ten sie zapłodnił?
Albo po prostu miałaś pozna implantację. Przeciez moze byc nawet 12dpo implantacja. A pewnie i wyjątkowo moze byc jeszcze pozniej?
Natura nie czyta książek! :)
(Mam nadzieje ze moja natura tez nie czyta książek i słabe plemniory mojego M przeżyły 3dni czekając na jajco, bo przytulanki tylko takie były ;))

Trzymam &&&

Aaa, to jak inny test to juz w ogóle jestem spokojna!
Moze pękł drugi pęcherzyk juz po monitoringu i ten sie zapłodnił?
Albo po prostu miałaś pozna implantację. Przeciez moze byc nawet 12dpo implantacja. A pewnie i wyjątkowo moze byc jeszcze pozniej?
Natura nie czyta książek! :)
(Mam nadzieje ze moja natura tez nie czyta książek i słabe plemniory mojego M przeżyły 3dni czekając na jajco, bo przytulanki tylko takie były ;))

Trzymam &&&
Czekam jak na szpilkach na te wyniki.
Beatka, życzę Tobie dwóch kreseczek, żeby choć jeden plemnior Twojego m ten z lepszej produkcji poczekal sobie na jajeczko.

Mój m jak widać ma dobre towarzystwo, trochę na dopingu :-) :)
To mnie się coś popsuło znowu.

Beta 3,5, czyli nici. Odstawiam dupka.

Ostatnia edycja:
Czekam jak na szpilkach na te wyniki.
Beatka, życzę Tobie dwóch kreseczek, żeby choć jeden plemnior Twojego m ten z lepszej produkcji poczekal sobie na jajeczko.

Mój m jak widać ma dobre towarzystwo, trochę na dopingu :-) :)
To mnie się coś popsuło znowu.

Beta 3,5, czyli nici. Odstawiam dupka.
Szkoda[emoji15]
Asia, ale cos ruszylo. Moze to wina niskiego progesteronu i tego ze za pozno go wzielas. Ech...nie bede sie wymadrzac. Trzymam kciuki zeby nastepny miesiac byl tym szczesliwym![emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Asiu szkoda, tez myślę że progesteron był za niski.. ale moje mieszkanko wciąż do wziecia i BARDZO chętnie je oddam (albo udusze tesciowa za szczypanie po brzuchu)! ;/

reklama
Do góry