czarna_mala
Fanka BB :)
Hahah [emoji1]niestety przez siofor nie moge;/a mam ochote
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahah [emoji1]niestety przez siofor nie moge;/a mam ochote
Fondi usmiechnełam się pod nosem ale ....masz rację wszystko co napisałaś to nasze życie. Mam nadzieję że malina mnie te wszystkie badania zrobił. Spadam do pracy pozdrawiam was wszystkieasia przykro mi... co ci dokladnie jerzak powiedziała, że jaki jest wasz problem?
najgorsze to to, że jak nie wyjdzie na zestawie to sie mowi, że wyjdzie drugi raz na zestwie, jak nie wyjdzie znow to sie mowi, że trza mete dołozyc albo bromka, jak wtedy nie wyjdzie to sie pisze doloz ecorton na poczatku i zwieksz dawke albo nie wiem moze colostrum, potem pisza, jak nie wyjdze wtedy doloz progetseron albo widze teraz pregnyl albo zwieksz lek na tarczyce i dodaj jakies metyle a jak to nie wyjdzie to idz na intralipid a jak tonie wyjdzie to idz na szczepinie. albo zbadaj meza albo chromatyne a moze przeciwplemnikowe matko oszalec idzie. A mzoe najlepiej zrobic pelna diagnostyke????? cala od poczatku do konca bo tak trza by brac:
encorton od poczatku, acard, clexane duza dawke, metyle, bromek i mete, colostrum, witamine d, intralipid szczepienie, potem prolutex , i mezowi moze nawet i steryd ale mozesz jeszcze dodac equarol zeby przeszczepu nie odrzucil idz na inseminacje albo invitrobo moze to wina meza..ja pieprze dzieczwyny to jest jakas masakra .....glowa peka jedni pisza sluchaj lekarza inni dziewczynz forum ..a i tak go.... z tego wychodzi;/
Hej laski. Od czytania o bulach krzyzowych sama ich sie nabawilam heh Tak bardziej serio to ciekawi mnie temat wypadania wlosow. Leca mi z glowy garsciami. Jakby mi lecialy spod pach i innych miejsc to bylabym uchachana a tak...
Susana jak Ty sobie zapodawalas clexan?
Biore te metyle + acard + dufaston 3x1 + lutka 3 razy i wczoraj dorzucilam encorton 5mg sama nie wiem co mienic
Z włosami mam to samo...Hej laski. Od czytania o bulach krzyzowych sama ich sie nabawilam heh Tak bardziej serio to ciekawi mnie temat wypadania wlosow. Leca mi z glowy garsciami. Jakby mi lecialy spod pach i innych miejsc to bylabym uchachana a tak...
Susana jak Ty sobie zapodawalas clexan?
Biore te metyle + acard + dufaston 3x1 + lutka 3 razy i wczoraj dorzucilam encorton 5mg sama nie wiem co mienic