Witam
Czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta??
Wróciłam z wojaży, troszkę odpoczęłam ale jest tyle stron, że już nie nadrobię
Strawbelka - &&&&&&&&& za maluszka, jak zwykle Cieszę się, że się udzielasz na forum
Doris, nafoczka - dobra duszyczka przekazała mi, że Wasi synowie są już na świecie Cieszę się, że wszystko jest w porządku, gratuluję i życzę, żeby maluszki zdrowo rosły
Kto przejął brzuszek od Doris i nafoczki??
susana - mam nadzieję, że jakoś się trzymasz...
AgnieszkaP i reszta ciężarówek - trzymam kciuki za Wasze maluszki
czarna_mala - ładny awatar
Z wiadomości co u mnie, endo mi potwierdził IO Biorę Glucopage na noc 500 mg, przede mną wizyta u diabetologa i ćwiczenia. Przed wyjazdem biegałam przez 2 tygodnie, ale przez ostatni czas kolano mnie boli. Wiecie jaki ćwiczenia najlepiej robić przy IO??
Czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta??
Wróciłam z wojaży, troszkę odpoczęłam ale jest tyle stron, że już nie nadrobię
Strawbelka - &&&&&&&&& za maluszka, jak zwykle Cieszę się, że się udzielasz na forum
Doris, nafoczka - dobra duszyczka przekazała mi, że Wasi synowie są już na świecie Cieszę się, że wszystko jest w porządku, gratuluję i życzę, żeby maluszki zdrowo rosły
Kto przejął brzuszek od Doris i nafoczki??
susana - mam nadzieję, że jakoś się trzymasz...
AgnieszkaP i reszta ciężarówek - trzymam kciuki za Wasze maluszki
czarna_mala - ładny awatar
Z wiadomości co u mnie, endo mi potwierdził IO Biorę Glucopage na noc 500 mg, przede mną wizyta u diabetologa i ćwiczenia. Przed wyjazdem biegałam przez 2 tygodnie, ale przez ostatni czas kolano mnie boli. Wiecie jaki ćwiczenia najlepiej robić przy IO??