reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam

Czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta?? :o

Wróciłam z wojaży, troszkę odpoczęłam ;) ale jest tyle stron, że już nie nadrobię :o

Strawbelka - &&&&&&&&& za maluszka, jak zwykle :) Cieszę się, że się udzielasz na forum :)

Doris, nafoczka - dobra duszyczka przekazała mi, że Wasi synowie są już na świecie :) Cieszę się, że wszystko jest w porządku, gratuluję i życzę, żeby maluszki zdrowo rosły :)

Kto przejął brzuszek od Doris i nafoczki?? ;)

susana - mam nadzieję, że jakoś się trzymasz...

AgnieszkaP i reszta ciężarówek - trzymam kciuki za Wasze maluszki

czarna_mala - ładny awatar :D

Z wiadomości co u mnie, endo mi potwierdził IO :mad: Biorę Glucopage na noc 500 mg, przede mną wizyta u diabetologa i ćwiczenia. Przed wyjazdem biegałam przez 2 tygodnie, ale przez ostatni czas kolano mnie boli. Wiecie jaki ćwiczenia najlepiej robić przy IO??

reklama
1468222523-1d1mld.jpeg
1468222531-1d1mld.jpeg

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Fondie, to pierwsze jest po 3 wlewach.
To drugie gdzie mam nk 24% jest przed wlewami.
Limfocytow treg nie wklejam bo to jakies kolorowe wykresy z kropeczkami.

Asia SONO to jest droznosc przy użyciu kontrastu.

Czarna, śniłas mi się :)

Bea dobre :D ja bym już po takich tekstach zamiast ... to bym się chichotala :D a my.. czekamy aż staruszek wydobrzeje po porodzie :p

Tak homo jest gorsza niż hetero.

Asia SONO to jest droznosc przy użyciu kontrastu.

Czarna, śniłas mi się :)

Bea dobre :D ja bym już po takich tekstach zamiast ... to bym się chichotala :D a my.. czekamy aż staruszek wydobrzeje po porodzie[emoji14]
Tak homo jest gorsza niż hetero.
A dokladniej sono hsg to usg+sol fizjologiczna chyba;)
Zwykle hsg to kontrast+rtg
Nafoczka mam racje, czy cos pomieszalam;)

A dokladniej sono hsg to usg+sol fizjologiczna chyba;)
Zwykle hsg to kontrast+rtg

Tak sono hsg i ja akurat sama się podgladałam na usg tylko czy była to Sol to nie wiem.

Bea co do twojego dialogu to u mnie był taki podczas porodu:

Polozna podczas parcia- Asiu dopchaj, dopchaj, widzimy Czarnuszka.
Maż do ucha- Jak będzie czarny to Ci nie daruje!
Ja- śmiech :D i po parciu :D

Tak sono hsg i ja akurat sama się podgladałam na usg tylko czy była to Sol to nie wiem.

Bea co do twojego dialogu to u mnie był taki podczas porodu:

Polozna podczas parcia- Asiu dopchaj, dopchaj, widzimy Czarnuszka.
Maż do ucha- Jak będzie czarny to Ci nie daruje!
Ja- śmiech :D i po parciu :D
Ja jak robilam sono, to mialam na wypisie z kliniki napisany opis zabiegu i tam byla wlasnie sol fizjologiczna jako kontrast.

Jesli ktoras z Was jest zainteresowana ivf. To dzis babka z kliniki mowila ze leki sa nadal refundowane, ale nie wiadomo jak dlugo. Mnie sie obilo o oczy ze 2 lata, ale ta babkeczka tego wyraznie nie potwierdzila.

Hitoryjka z mojego dyzuru w pracy.
Przyjmuje dziecko na oddzial. Z matka dziecka srednio idzie sie dogadac. Chwi4lami mowi jakies pierdoly, gdy dr zbiera wywiad.
Waze dziecko (chlopiec z ciazy blizniaczej). Podaje dr wage. Matka po ok 5 min wlasnych refleksji :) Patrzac na mnie mowi "No ale siostra to dobrze wyglada" Mowie ze dziekuje jej bardzo(swiadoma swoich kg ). A matka "Nie no ja mialam na mysli siostre malego"
Poplakalismy sie z dr ze smiechu. ;)

reklama
A jeszcze jedno, gdyby któraś z was miała probLem z clexane, to mam recepte na 20 szt 0.6 ale niestety na 100% choć mogę wyslac

Do góry