reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Cześć dziewczynki .
Mało piszę ale czytam na bierząco .
Jak dla mnie to możecie wstawiać zdjęcia swoich maluszków .
Zdjęcia z usg też uwielbiam oglądać
Nic się pod tym względem nie zmieniło .
Strawbelka wstawiaj jak masz zdjęcia z chęcią popatrzę .
Opis twojego porodu Dorisku też czytałam na innym wątku .Super dzielna jesteś baba .
Mnie osobiście czyjeś szczęście nie sprawia prxykrości .
Umiem rozgraniczyć to że ja jestem na rozdrożu i nie powiodło mi się a to że wy dziewcxyny jesteście szczęsliwe i wam się udaje !!!!! Bardzo się cieszę z waszego szczęścia więc jak najwięcej pozytywnych emocji tutaj i bobasów chce oglądać .
To forum to nie tylko smutki ..
A jeżeli ktoś się tutaj dzieli swoim nieszczęściem to trzeba umieć się cieszyć czyjąś radością .!!!!!!!!!!!!

Susa, jesteś cudowna :)
Ja też lubię słuchać, patrzeć i czytać o pozytywach, choć wtedy często przypomina mi się mój ból. Ale on jest mój i jak mocno doskwiera to się wycofuję. Czytam i jestem z wami, bo można się wyżalić, ale jeszcze bardziej nabrać nadziei i wiary z historii pozytywnych. Myślę, ze opisy porodów, czy fotki maluszków są nam bardzo potrzebne. One wraz z wami są naszą siłą :)

Witam

Czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta?? :o

Wróciłam z wojaży, troszkę odpoczęłam ;) ale jest tyle stron, że już nie nadrobię :o

Strawbelka - &&&&&&&&& za maluszka, jak zwykle :) Cieszę się, że się udzielasz na forum :)

Doris, nafoczka - dobra duszyczka przekazała mi, że Wasi synowie są już na świecie :) Cieszę się, że wszystko jest w porządku, gratuluję i życzę, żeby maluszki zdrowo rosły :)

Kto przejął brzuszek od Doris i nafoczki?? ;)

susana - mam nadzieję, że jakoś się trzymasz...

AgnieszkaP i reszta ciężarówek - trzymam kciuki za Wasze maluszki

czarna_mala - ładny awatar :D

Z wiadomości co u mnie, endo mi potwierdził IO :mad: Biorę Glucopage na noc 500 mg, przede mną wizyta u diabetologa i ćwiczenia. Przed wyjazdem biegałam przez 2 tygodnie, ale przez ostatni czas kolano mnie boli. Wiecie jaki ćwiczenia najlepiej robić przy IO??
Lilia, odnośnie ćwiczeń to najlepiej rower, rolki, dużo spacerków. Przy staraniach dietetyczka nie kazała mi stosować wyczerpujących ćwiczeń. Tylko takie jak wymieniłam, aczkolwiek regularnie.

Doris @ mam na 23.07. Będę testować 21 lub 22, żeby Acard odstawić i uniknąć kolejnego potopu. Jak przyjdzie @ namowie m na badanie nasienia, jest mniej inwazyjne niż SONO, jak.wyjdzie ok to wtedy SONO we wrześniu.

Witam dziewczyny
Pierwsze slowa do Arluski kochana miło było poznać :-) myślę że byśmy się bardzo polubily w realu :-).
Napisz co Ci malina mówił?.
Kochane wizyta spoko polubiłam go jest konkretny mąż szczeka do dołu o co go pytałam po wizycie powiedział że nie na darmo siedzę na telefonie hahaha uznał mi sporo badań odziwo i za resztę wraz z meza badaniem zapłaciłam 4400 także nie najgorzej.
Kochane co z p/cialami przeciw plemnikowymi u męża jeśli by wystąpiły to co ? Bo coś malina mi o tym wspomniał ale nie uslyszałam i sobie do łba biorę

Witam dziewczyny
Pierwsze slowa do Arluski kochana miło było poznać :-) myślę że byśmy się bardzo polubily w realu :-).
Napisz co Ci malina mówił?.
Kochane wizyta spoko polubiłam go jest konkretny mąż szczeka do dołu o co go pytałam po wizycie powiedział że nie na darmo siedzę na telefonie hahaha uznał mi sporo badań odziwo i za resztę wraz z meza badaniem zapłaciłam 4400 także nie najgorzej.
Kochane co z p/cialami przeciw plemnikowymi u męża jeśli by wystąpiły to co ? Bo coś malina mi o tym wspomniał ale nie uslyszałam i sobie do łba biorę
A pytalas o ten encorton?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry