reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Strawbelka niby mogë iść do Kowalskiego tylko znowu lekarz na jedną wizytę!

Porzeczka ja napisałam co powiedział mi malina o mutacjach, może dziewczyny coś podpowiedzą bo ja nie do końca wiem jak to jest. :(
I nie bój się pierwszej wizyty - mnie najbardziej bolało jak przyszło do płacenia :(

Fondie te Twoje wizyty u Milewicza są niezłe! A doszczepiać to i tak się będziemy nawet jak zajdziemy!!

reklama
Strawbelka niby mogë iść do Kowalskiego tylko znowu lekarz na jedną wizytę!

Porzeczka ja napisałam co powiedział mi malina o mutacjach, może dziewczyny coś podpowiedzą bo ja nie do końca wiem jak to jest. :(
I nie bój się pierwszej wizyty - mnie najbardziej bolało jak przyszło do płacenia :(

Fondie te Twoje wizyty u Milewicza są niezłe! A doszczepiać to i tak się będziemy nawet jak zajdziemy!!
Jeśli chodzi o płacenie to ja juz półtora miesiąca się przygotowywałam psychicznie
Czarna mała 30paula30 dziękuję za info ja dziś panikuje jestem podminowana ja ma heterozygote

Porzeczka na pierwszej wizycie Malina zleci tylko badania i zlecenie na histeroskopię.
Z tego co opisujesz to wygląda mi to na zrosty. Malinowski jest jednym z lepszych w Polsce specjalistów od zabiegów endoskopowych i na pewno jeśli są zrosty to zrobi z nimi porządek.
Ja maiłam macicę w 80 % zarośniętą i też się naczytałam pierduł w internecie na temat zespołu ashermana.
Jestem najlepszym przypadkiem , że można się tego dziadostwa pozbyć. Tak więc uszy do góry.
Lepiej trafić nie mogłaś.

Pozdrowienia dla wszystkich Naszych Gwiazdeczek ;);););)

Dziewczynki, teraz ja mam pytanie ;) znajoma moja mówi mi, że wlewy dostaje się też na hamowanie, czy to prawda? Bo ja myślałam, że na podwyższone NK...i kurde teraz zgłupiałam

reklama
Porzeczka na pierwszej wizycie Malina zleci tylko badania i zlecenie na histeroskopię.
Z tego co opisujesz to wygląda mi to na zrosty. Malinowski jest jednym z lepszych w Polsce specjalistów od zabiegów endoskopowych i na pewno jeśli są zrosty to zrobi z nimi porządek.
Ja maiłam macicę w 80 % zarośniętą i też się naczytałam pierduł w internecie na temat zespołu ashermana.
Jestem najlepszym przypadkiem , że można się tego dziadostwa pozbyć. Tak więc uszy do góry.
Lepiej trafić nie mogłaś.

Pozdrowienia dla wszystkich Naszych Gwiazdeczek ;);););)
Dziękuję ci kochana za podtrzymaniu na duchu mam nadzieję że nie będę beznadziejnym przypadkiem

Do góry