U
użytkownik m
Gość
Susana życzę Ci dużo siły, popatrz na swoich zdrowych chłopaków i pomyśl ile Cię szczęścia w życiu spotkało że ich masz, nie wiem co napisać bo to bardzo trudne ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bertha robia bez narkozy. Podobno boli jak sa zapchane. Ja czytalam na necie rozne opinie ze boli i nie boli.Nafoczka, ja bardzo mocno trzymam kciuki, bardzo bym chciała zeby było z twoja kruszynka wszystko dobrze..
Strawbelka, a drożność robi sie w narkozie czy niekoniecznie? A jesli bez narkozy to czy to boli?
Bea i jak bedzie co z tego??
zapytałam o efekty starańO czym piszesz?
Dziś nie napiszę nic więcej sorry
Co 3 osoba jest nosicielem paciorkowa, on nie daje żadnych objawów, dlatego zalecenia są bodajże w 34 tyg wykonanie posiewu w kierunku nosicielstwa tej bakterii.Hej, hej :-)
Przede wszystkim SUSANA...jestem z Tobą myślami i bardzo mocno trzymam kciuki za Was!!!!!
NAFOCZKA, kciuki zaciśnięte, wszystko będzie dobrze. To już końcówka ciąży!
A wracając do paciorkowca, to ja wiem że mam cc, wiem, że mam dostać jakiś antybiotyk przy porodzie (pomimo cc) ale skąd on się wziął???? Nie miałąm żadnych objawów ani nic...
A jak się czują nasze ciężarówki???
Za staraczki trzymam jak zwykle...lato ciepło, można działać zawsze i wszędzie