tęczowa89
Fanka BB :)
nie będę brać tej 15 mg, metylowego mam 1000 mcg, czyli to jest 1 mgI co, przestajesz wiec brać kwas foliowy 15mg?
A metylowego kwasu jaka dawkę masz brać jest ten 15mg odrzucisz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie będę brać tej 15 mg, metylowego mam 1000 mcg, czyli to jest 1 mgI co, przestajesz wiec brać kwas foliowy 15mg?
A metylowego kwasu jaka dawkę masz brać jest ten 15mg odrzucisz?
Nic nie będzie. DOBRZE będzie. :-* :-* :*Jestem, niestety mała waga Wikusia się potwierdziła 2300g, wniosków z tego faktu nie będę pisać 27.06 mam się zgłosić do P. dok. na ściągnięcie szwu i albo urodze albo wrócę do domu. Dziekuje ze dobre słowo i wsparcie. Co ma być to i tak już będzie. ♡
Bertha a robilas sobie droznosc?
Moze Ci sie pozapychaly po poronieniu.
Zrob sobie zebys czasu nie tracila.
Nafoczka bedzie dobrze zabaczysz:*Jestem, niestety mała waga Wikusia się potwierdziła 2300g, wniosków z tego faktu nie będę pisać 27.06 mam się zgłosić do P. dok. na ściągnięcie szwu i albo urodze albo wrócę do domu. Dziekuje ze dobre słowo i wsparcie. Co ma być to i tak już będzie. ♡
Bertha, najlepiej robic do 12dc.Wlasnie jeszcze nie robiłam. Chce zrobić. Ale następna @ dostanę na wakacjach wiec dopiero kolejny cykl wchodzi w grę, bo to chyba zaraz po @ trzeba robić?