reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Jestem, niestety mała waga Wikusia się potwierdziła 2300g, wniosków z tego faktu nie będę pisać :( 27.06 mam się zgłosić do P. dok. na ściągnięcie szwu i albo urodze albo wrócę do domu. Dziekuje ze dobre słowo i wsparcie. Co ma być to i tak już będzie. ♡

Jestem, niestety mała waga Wikusia się potwierdziła 2300g, wniosków z tego faktu nie będę pisać :( 27.06 mam się zgłosić do P. dok. na ściągnięcie szwu i albo urodze albo wrócę do domu. Dziekuje ze dobre słowo i wsparcie. Co ma być to i tak już będzie. ♡
Nic nie będzie. DOBRZE będzie. :-* :-* :* ;)
To mała waga? Nie wiem dlaczego ale mi się kołacze, że w 34 tc prawidłowa....:sorry:

Nafoczka bedzie dobrze zabaczysz:*
Wikus jeszcze podrosnie, a malutkie dzieci tez sie rodza. Ja tam wierze ze Wikus jest zdrowy!!!

Hej dziewczyny jestem załamana :(
Koło prawego jajowodu zrobił mi się jakiś wlokniak czy wodniak jest trochę płynu byłam u lekarza mówiła ze mam czekać 2 miesiace może się wchłonie co mam robić? ; (

reklama
Heja laseczki :)

Nafoczka nie sposób się nie martwić, jesteś mamą i tak już zostanie, a codzienność dostarcza wrażeń. Jednak tak jak mówi Strawbelka, sama widziałam dzieci rodzace się w terminie z taka waga i wszystko było z nimi ok. A wojownik Wikuś poradzi, bo ma suuuper mamę :)

Sus wciąż kciukam &&&

Strawbuś,cieszę się, że z nami jesteś i że fasolka rośnie. Dopiero czytałam o transferze a to już taka wysoka ciąża. Czas leci

Fondi, mam wizytę w sobotę, dziś odebrałam wyniki i wszystko ok oprócz przeciwciał fosfatydyloserynowych, bo norma do 20 a mam 29,31 w klasie igm

Całuski dla wszystkich
:*

Do góry