reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej dziewczynki,
Nafoczka ja myślę tak jak Doris poprostu Wikuś może będzie skromniejszy, rośnie w swoim tempie a zresztą co małe to piękne:biggrin2:mojej koleżanki syn w ostatnie 2 tyg ciąży tak nabrał wagi że aż oczy nam wyszły ze zdziwienia jak jej brzusio urósł:szok:
Susana trzymam kciuki za wyniki!

reklama
Dobrze to wam napisze co powiedział mi lekarz od usg i dlaczego się martwię, choć to i tak nic nie da ale jego słowa kotluja mi się w głowie. ..
Lekarz powiedział ze u dzieci z ZD jest zwykle słaby przyrost wagi w końcowym etapie i mała masa urodzenia, to nie mój wymysł, a biorąc pod uwagę ryzyko 1:35 to po prostu i po ludzku się boję. Nie zawsze los jest laskawy [Sus*] choć ogromnie bym chciała żeby WASZE słowa się spełniły ♡

Nafoczka, Kochana, mnie też przeraża takie rozwiązanie, jednak czy to znaczy, że mniej będziesz je kochała? Ryzyko... och gdyby dało się wyjąć z życia, to bym je zabrała. My po prostu tak jak ty mamy nadzieję pomimo całego nieprzychylnego świata, że Wikuś będzie zdrowiusieńki :) i tego staramy się za wszelka cenę trzymać. Mi łatwiej to pisać, bo nie czuje jego ruchów i nie mam tak pięknego brzuszka. Może zamietasz tę stronę i kiedyś mi przypomnisz jak będę przerażona podobną sytuacją. TULĘ CIĘ goraco, gorąco

Nafoczka mam ogromną nadzieję że Twój mały zwycięzca będzie całkowicie zdrów, tyle przeszłaś, myślę że dla każdej z Nas ta droga po upragnione szczęście jest ciężka, kręta i poprostu musimy mieć dużo wiary :)

U mnie dziewczyny trisomia 13 .
Nie wiem co mam wam w tej chwili wam napisać .....
Dziękuję za kciuki , modlitwy i waiarę której ja nie miałam dużo i przeczucie mnie nie myliło .....
Muszę mieć teraz dużo siły .
Pomódlcie się za mojego maluszka bo ja nie jestem w stanie choć bardzo bym chciała ......wierzyć .
Życzę brzuchatkom szczęśliwego rozwiązania a całej reszcie szybkiego zaciążenia i donoszenia zdrowych ciąż .
U mnie to niestety koniec walki o dziecko ale rzyczę Wam tyle wiary dla siebie ile miałyście dla mnie .
I dziękuję że byłyście .....

Nafoczka, ja bardzo mocno trzymam kciuki, bardzo bym chciała zeby było z twoja kruszynka wszystko dobrze..

Strawbelka, a drożność robi sie w narkozie czy niekoniecznie? A jesli bez narkozy to czy to boli?

U mnie dziewczyny trisomia 13 .
Nie wiem co mam wam w tej chwili wam napisać .....
Dziękuję za kciuki , modlitwy i waiarę której ja nie miałam dużo i przeczucie mnie nie myliło .....
Muszę mieć teraz dużo siły .
Pomódlcie się za mojego maluszka bo ja nie jestem w stanie choć bardzo bym chciała ......wierzyć .
Życzę brzuchatkom szczęśliwego rozwiązania a całej reszcie szybkiego zaciążenia i donoszenia zdrowych ciąż .
U mnie to niestety koniec walki o dziecko ale rzyczę Wam tyle wiary dla siebie ile miałyście dla mnie .
I dziękuję że byłyście .....

Susana.... [emoji26][emoji26] tak bardzo mi przykro... Nie potrafię sobie nawet wyobrazic jak musisz teraz cierpieć... Mocno tulę...

Nafoczka Wikus bedzie zdrowy i nie dopuszczam innej mysli do siebie [emoji8][emoji8]
Pamietam jak mojej kolezance lekarz powiedzial i kilku potwierdzilo ze jedna z blizniaczek urodzi sie b.chora a urodzila sie zdrowiutka i bardzo bardzo mocno wierze,ze Wikus bedzie zdrowy a slowa lekarza to tylko przypuszczenia.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nafoczka, ja bardzo mocno trzymam kciuki, bardzo bym chciała zeby było z twoja kruszynka wszystko dobrze..

Strawbelka, a drożność robi sie w narkozie czy niekoniecznie? A jesli bez narkozy to czy to boli?
Drożności w narkozie trwa to moze 30 min nic nie czujesz spokojnie przechodziłam i teraz też bede miała z histeroskopia
Susana tak mi przykro nie wiem co napisać przytulam

Do góry