reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej dziewczynki,
Nafoczka ja myślę tak jak Doris poprostu Wikuś może będzie skromniejszy, rośnie w swoim tempie a zresztą co małe to piękne:biggrin2:mojej koleżanki syn w ostatnie 2 tyg ciąży tak nabrał wagi że aż oczy nam wyszły ze zdziwienia jak jej brzusio urósł:szok:
Susana trzymam kciuki za wyniki!

reklama
Dobrze to wam napisze co powiedział mi lekarz od usg i dlaczego się martwię, choć to i tak nic nie da ale jego słowa kotluja mi się w głowie. ..
Lekarz powiedział ze u dzieci z ZD jest zwykle słaby przyrost wagi w końcowym etapie i mała masa urodzenia, to nie mój wymysł, a biorąc pod uwagę ryzyko 1:35 to po prostu i po ludzku się boję. Nie zawsze los jest laskawy [Sus*] choć ogromnie bym chciała żeby WASZE słowa się spełniły ♡

Nafoczka, Kochana, mnie też przeraża takie rozwiązanie, jednak czy to znaczy, że mniej będziesz je kochała? Ryzyko... och gdyby dało się wyjąć z życia, to bym je zabrała. My po prostu tak jak ty mamy nadzieję pomimo całego nieprzychylnego świata, że Wikuś będzie zdrowiusieńki :) i tego staramy się za wszelka cenę trzymać. Mi łatwiej to pisać, bo nie czuje jego ruchów i nie mam tak pięknego brzuszka. Może zamietasz tę stronę i kiedyś mi przypomnisz jak będę przerażona podobną sytuacją. TULĘ CIĘ goraco, gorąco

Nafoczka mam ogromną nadzieję że Twój mały zwycięzca będzie całkowicie zdrów, tyle przeszłaś, myślę że dla każdej z Nas ta droga po upragnione szczęście jest ciężka, kręta i poprostu musimy mieć dużo wiary :)

U mnie dziewczyny trisomia 13 .
Nie wiem co mam wam w tej chwili wam napisać .....
Dziękuję za kciuki , modlitwy i waiarę której ja nie miałam dużo i przeczucie mnie nie myliło .....
Muszę mieć teraz dużo siły .
Pomódlcie się za mojego maluszka bo ja nie jestem w stanie choć bardzo bym chciała ......wierzyć .
Życzę brzuchatkom szczęśliwego rozwiązania a całej reszcie szybkiego zaciążenia i donoszenia zdrowych ciąż .
U mnie to niestety koniec walki o dziecko ale rzyczę Wam tyle wiary dla siebie ile miałyście dla mnie .
I dziękuję że byłyście .....

Nafoczka, ja bardzo mocno trzymam kciuki, bardzo bym chciała zeby było z twoja kruszynka wszystko dobrze..

Strawbelka, a drożność robi sie w narkozie czy niekoniecznie? A jesli bez narkozy to czy to boli?

U mnie dziewczyny trisomia 13 .
Nie wiem co mam wam w tej chwili wam napisać .....
Dziękuję za kciuki , modlitwy i waiarę której ja nie miałam dużo i przeczucie mnie nie myliło .....
Muszę mieć teraz dużo siły .
Pomódlcie się za mojego maluszka bo ja nie jestem w stanie choć bardzo bym chciała ......wierzyć .
Życzę brzuchatkom szczęśliwego rozwiązania a całej reszcie szybkiego zaciążenia i donoszenia zdrowych ciąż .
U mnie to niestety koniec walki o dziecko ale rzyczę Wam tyle wiary dla siebie ile miałyście dla mnie .
I dziękuję że byłyście .....

Susana.... [emoji26][emoji26] tak bardzo mi przykro... Nie potrafię sobie nawet wyobrazic jak musisz teraz cierpieć... Mocno tulę...

Nafoczka Wikus bedzie zdrowy i nie dopuszczam innej mysli do siebie [emoji8][emoji8]
Pamietam jak mojej kolezance lekarz powiedzial i kilku potwierdzilo ze jedna z blizniaczek urodzi sie b.chora a urodzila sie zdrowiutka i bardzo bardzo mocno wierze,ze Wikus bedzie zdrowy a slowa lekarza to tylko przypuszczenia.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nafoczka, ja bardzo mocno trzymam kciuki, bardzo bym chciała zeby było z twoja kruszynka wszystko dobrze..

Strawbelka, a drożność robi sie w narkozie czy niekoniecznie? A jesli bez narkozy to czy to boli?
Drożności w narkozie trwa to moze 30 min nic nie czujesz spokojnie przechodziłam i teraz też bede miała z histeroskopia
Susana tak mi przykro nie wiem co napisać przytulam

Do góry