reklama
tęczowa89
Fanka BB :)
noł łeej Gabiś , będziemy razem ciągnąć na tym wózkuNafoczka - Kciuki zaciśnięte
Tęczowa - w Femibionie to chyba tylko kwas foliowy jest metylowy a B żadna nie jest. Aaaa - i ja też mam nadzieję z Wami będę popylać z brzuchem... "nie zapomnijta dziołchy o mnie"
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Hej, hej :-)
Przede wszystkim SUSANA...jestem z Tobą myślami i bardzo mocno trzymam kciuki za Was!!!!!
NAFOCZKA, kciuki zaciśnięte, wszystko będzie dobrze. To już końcówka ciąży!
A wracając do paciorkowca, to ja wiem że mam cc, wiem, że mam dostać jakiś antybiotyk przy porodzie (pomimo cc) ale skąd on się wziął???? Nie miałąm żadnych objawów ani nic...
A jak się czują nasze ciężarówki???
Za staraczki trzymam jak zwykle...lato ciepło, można działać zawsze i wszędzie
Przede wszystkim SUSANA...jestem z Tobą myślami i bardzo mocno trzymam kciuki za Was!!!!!
NAFOCZKA, kciuki zaciśnięte, wszystko będzie dobrze. To już końcówka ciąży!
A wracając do paciorkowca, to ja wiem że mam cc, wiem, że mam dostać jakiś antybiotyk przy porodzie (pomimo cc) ale skąd on się wziął???? Nie miałąm żadnych objawów ani nic...
A jak się czują nasze ciężarówki???
Za staraczki trzymam jak zwykle...lato ciepło, można działać zawsze i wszędzie
Porzeczka1234
450zł. aha no to slabo ogolnie ale trudno wazne, że nie ma brak hamowania!
a encorton od kiedy masz brac?
Ja robiłam wczoraj mrl i zapłaciłam 330 zł trzeba robić u maliny oczywiście ja zrobie kak trzeba będzie ale jeśli np kady brak to może zapytaj go
Porzeczka1234
Nafoczka trzymam kciuki
Sus za Ciebie również i Wszystkie brzuchatki. Jak to mówił moj poprzedni lekarz tylko spokój na uratuje.
Ps jutro jadę na pobranie ostatnie krwi na konflikt plytkowy może tam coś siedzi. Później zdaję się na maline
Sus za Ciebie również i Wszystkie brzuchatki. Jak to mówił moj poprzedni lekarz tylko spokój na uratuje.
Ps jutro jadę na pobranie ostatnie krwi na konflikt plytkowy może tam coś siedzi. Później zdaję się na maline
burczuś
Nafoczka, ślę pozytywne fluidy i moc wsparcia!Doris paciorkowiec może być groźny przy porodzie SN. Wywołuje on ropne zapalenie i np. może zaatakować kikut pepkowy. Przy CC nie ma takiej możliwości.
Proszę o wsparcie bo dziś dla mnie ważna wizyta i baaaardzo się boję! ♡
Susana, jak będą tylko wyniki to daj znać.
pozdrawiam i m/dnia!
motylek1234
Witam was ja dziś coś humoru nie mam...
bertha
Po poronieniu 5 cykl.
26 czerwca rozpocznie się 6 cykl. Owu zrobiła mnie w tym cyklu w bambuko i są zerowe szanse, że czymś te starania zaowocują (poza infekcją oczywiście)
W kolejnym pójdę na monitoring. Beata a Ty w których dniach cyklu chodzisz na monitoring? I ile wizyt jest koniecznych?
Mi każe gin przychodzić w 10dc, ale ponieważ wiem ze zwykle w 14-15dc (a ostatnio w 17dc) mam owu, to umawiam sie od razu na np 12dc. Potem przelicza jakiej wielkości pęcherzyk i oblicza kiedy mam przyjść zweryfikować czy juz pękły, wiec na pewno 2 razy idę, a czasem 3 jesli jeszcze nie pękną i potrzebna jest jeszcze jedna wizyta.
Teraz idę w 12dc, ale moj M wyjeżdża w 14-16dc wiec moze byc cieżko trafić ze starankami. Bede pytać gina o sprawdzenie drożności oraz o inseminacje.
bertha
hej
Sus mocne kciuki za Was
Gabiś oby Ci zrobili wszystkie potrzebne badania
Bea i jak bedzie co z tego??
Nafoczka, Doris już niedługo trzymajcie się i dawajcie znać
Asia nie martw się i na nas przyjdzie czas. Ty, Bea i ja razem z brzuchami będziemy popylać
Kwiatuszku wiem, ze stravch jest cały czas, ale wierz mocno, że jest ok. Podświadomość lubi płatać figle
Avita, Fondie szczepcie się i przynoście dobre wieści dla kolejnych staraczek
a tera prywata . Rozmawiałam z Panią genetyk i powiedziała, że nie ma co więcej w genetyce dłubać w moim przypadku, bo wszystko mam ok. Powiedziała, że mutacja choć heterozygotyczna to nie można jest zostawić bez suplementacji metylami. Mówiła, że mogę brać osobno jak teraz, albo kupić femibion 1 z tym, że któraś z b jest niemetylowa. Poza tym napisze mi zalecenie dla gina, że clexane nie mniej niż 0,4 nawet lepiej by było 0,6 ( w opinii pisemnej zalecana dawka 0,6 ) , bo w wynikach mam lekko ponad normę w trombofilii. Powiedziała, że raczej u mnie chodzi o wyregulowanie dawek niż szukanie dziury w immunologii, bo wyników nie mam złych, a przy SM ze szczepieniami trzeba uważać, bo tak jak myślałam można narobić więcej szkody niż pożytku. aaa i przede wszystkim przeraziła sie jak zobaczyłam, że brałam kwas foliowy 15 mg.
I co, przestajesz wiec brać kwas foliowy 15mg?
A metylowego kwasu jaka dawkę masz brać jest ten 15mg odrzucisz?
reklama
G
Gość
Gość
Bertha a robilas sobie droznosc?
Moze Ci sie pozapychaly po poronieniu.
Zrob sobie zebys czasu nie tracila.
Moze Ci sie pozapychaly po poronieniu.
Zrob sobie zebys czasu nie tracila.
Podziel się: