hej
Sus mocne kciuki za Was
Gabiś oby Ci zrobili wszystkie potrzebne badania
Bea i jak bedzie co z tego??
Nafoczka, Doris już niedługo trzymajcie się i dawajcie znać
Asia nie martw się i na nas przyjdzie czas. Ty, Bea i ja razem z brzuchami będziemy popylać
Kwiatuszku wiem, ze stravch jest cały czas, ale wierz mocno, że jest ok. Podświadomość lubi płatać figle
Avita, Fondie szczepcie się i przynoście dobre wieści dla kolejnych staraczek
a tera prywata
. Rozmawiałam z Panią genetyk i powiedziała, że nie ma co więcej w genetyce dłubać w moim przypadku, bo wszystko mam ok. Powiedziała, że mutacja choć heterozygotyczna to nie można jest zostawić bez suplementacji metylami. Mówiła, że mogę brać osobno jak teraz, albo kupić femibion 1 z tym, że któraś z b jest niemetylowa. Poza tym napisze mi zalecenie dla gina, że clexane nie mniej niż 0,4 nawet lepiej by było 0,6 ( w opinii pisemnej zalecana dawka 0,6 ) , bo w wynikach mam lekko ponad normę w trombofilii. Powiedziała, że raczej u mnie chodzi o wyregulowanie dawek niż szukanie dziury w immunologii, bo wyników nie mam złych, a przy SM ze szczepieniami trzeba uważać, bo tak jak myślałam można narobić więcej szkody niż pożytku. aaa i przede wszystkim przeraziła sie jak zobaczyłam, że brałam kwas foliowy 15 mg.