reklama
Pisałam do doktora . Powiedział ,że wyniki ok więc jak nie będę zachodzić to coś z tym zrobię
Fondie współżyć możesz tylko wtedy kiedy Twój organizm Ci na to pozwoli. Ja po Laparoskopii dałam luzu 1,5tyg a po histeroskopii może ze 3 dni
Fondie współżyć możesz tylko wtedy kiedy Twój organizm Ci na to pozwoli. Ja po Laparoskopii dałam luzu 1,5tyg a po histeroskopii może ze 3 dni
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Jestem!
Dziewczyny :*
Dzidzia ma az 1mm według usg i om 5tc.
Plamilam bo sobie zadarlam jak wkladalam lutke.
Moze ktoras chce odkupic lutke dowcipna? Bo mam kilka opakowan ale mam po niej infekcje wiec muszę brać pod język!
Dalej proszę o modlitwe!
Dziewczyny :*
Dzidzia ma az 1mm według usg i om 5tc.
Plamilam bo sobie zadarlam jak wkladalam lutke.
Moze ktoras chce odkupic lutke dowcipna? Bo mam kilka opakowan ale mam po niej infekcje wiec muszę brać pod język!
Dalej proszę o modlitwe!
motylek1234
Dziewczyny tez Co mają mutacje homozygotyczna bo ja zaczęłam brać folian z solgaru bierzecie może coś jeszcze ?pozdrawiam was
Ja miałam w ciąży tsh 2,48 i ginekolog kazała brać Euthyrox. Ft 4 miałam lekko poniżej normy. Może moja tarczyca dla jednego organizmu pracuje poprawnie, ale dla 2 już wytwarza za mało hormonu. I te ft4 powinno być w górnej granicy.Mozna miec tsh do2,5ale twoje ft4swiadczy ze to 2;2 trzeba obnizyc bo musisz miec wyzsze ft4.
Ile po histero nie mozna wspolzyc ?
Kwiatuszek, ogromnie się cieszę, że z maleństwem w porządku i że wyjaśniła się kwestia plamień.
Motylku, gdybyś czytała z uwagą nasze posty wyśledziłabyś, że bierzemy jeszcze b12 i b6.
Susana, kamień spadł z serca. Jak napisałaś jak tamten konował Cię nastraszył to w nocy spać nie mogłam i wydaje mi się, że każda z nas przejmowała się na swój sposób. W sumie to te testy są moim zdaniem zbędne i mogą zrobić więcej szkody niż dobrego, szczególnie u osób po 35 roku życia. Moja szwagierka cały czas jest w szpitalu po aminopunkcji i pielęgniarka powiedziała jej meżowi, że dziecka nie da się uratować. Oby była takim specjalistą jak pan od Twojego usg. Dziewczynki proszę o modlitwę w intencji nienarodzonego Olka i jego mamy Bożeny.
Julia, te mikstury do obciążenia są też smakowe i podobno lepiej smakują. Dasz radę! Udanych imprez urodzinowych!
Ostatnia edycja:
susana
AsiaJa miałam w ciąży tsh 2,48 i ginekolog kazała brać Euthyrox. Ft 4 miałam lekko poniżej normy. Może moja tarczyca dla jednego organizmu pracuje poprawnie, ale dla 2 już wytwarza za mało hormonu. I te ft4 powinno być w górnej granicy.
Kwiatuszek, ogromnie się cieszę, że z maleństwem w porządku i że wyjaśniła się kwestia plamień.
Motylku, gdybyś czytała z uwagą nasze posty wyśledziłabyś, że bierzemy jeszcze b12 i b6.
Susana, kamień spadł z serca. Jak napisałaś jak tamten konował Cię nastraszył to w nocy spać nie mogłam i wydaje mi się, że każda z nas przejmowała się na swój sposób. W sumie to te testy są moim zdaniem zbędne i mogą zrobić więcej szkody niż dobrego, szczególnie u osób po 35 roku życia. Moja szwagierka cały czas jest w szpitalu po aminopunkcji i pielęgniarka powiedziała jej meżowi, że dziecka nie da się uratować. Oby była takim specjalistą jak pan od Twojego usg. Dziewczynki proszę o modlitwę w intencji nienarodzonego Olka i jego mamy Bożeny.
Julia, te mikstury do obciążenia są też smakowe i podobno lepiej smakują. Dasz radę! Udanych imprez urodzinowych!
Nie chcę tego wszystkiego komentować bo jeszcze nic do końca nie wiadomo ....
Dziwne tylko że te usg mogą się aż tak skrajnie różnić od siebie .
Jeden mówi że wszystko żle - drugi że wszystko dobrze .....
Pewnie też zależy od sprzętu, na którym jest wykonywane badanie i od wprawionego oka badającego. Z tym, że u Was dobra diagnoza została postawiona dwukrotnie. Może ten wcześniejszy lekarz nie miał humoru, nie wiem co nim pokierowało. Ważne, że wszystko jest dobrze i tego się trzymajmy. Ja wierzę w Twoją fasolkę i w to, że będzie zdrowa.Asia
Nie chcę tego wszystkiego komentować bo jeszcze nic do końca nie wiadomo ....
Dziwne tylko że te usg mogą się aż tak skrajnie różnić od siebie .
Jeden mówi że wszystko żle - drugi że wszystko dobrze .....
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Witam nocną porą
oczywiście zasnęłam ok 23,obudziłam się o 0.30 i tak sobie nie śpię
oczywiście zasnęłam ok 23,obudziłam się o 0.30 i tak sobie nie śpię
Podziel się: