reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Laski ,laski i te szczuplejsze i wysuszone i te krąglejsze i otyłe . Wszystkie laski więc...a ha do rzeczy. Dla tych co pytały o Nafoczkę. Wszystko jest Ok. Troszkę ma stresa o zdrowie malca, że może jednak będzie coś nie teges ,ale wiecie jak to przed samą końcówką na coś trzeba się stresować ,żeby skurcze wyszły ;) Można się o zdrowie malca pomodlić więc zachęcam.

Hej dziewczyny u mnie stracony juz 3 cykl:(
Ale się nie poddaje i walczę dalej o własne dziecko
Oby każda z nas na tym forum zaszła i urodziła zdrowe śliczne dziecko każdej to życzę z całego serca :-)
Miłego dnia wracam do pracy 3majcie sie tam :-)

Laski ,laski i te szczuplejsze i wysuszone i te krąglejsze i otyłe . Wszystkie laski więc...a ha do rzeczy. Dla tych co pytały o Nafoczkę. Wszystko jest Ok. Troszkę ma stresa o zdrowie malca, że może jednak będzie coś nie teges ,ale wiecie jak to przed samą końcówką na coś trzeba się stresować ,żeby skurcze wyszły ;) Można się o zdrowie malca pomodlić więc zachęcam.
Bea pozdrów ją tam od nas :)
Hej dziewczyny u mnie stracony juz 3 cykl:(
Ale się nie poddaje i walczę dalej o własne dziecko
Oby każda z nas na tym forum zaszła i urodziła zdrowe śliczne dziecko każdej to życzę z całego serca :-)
Miłego dnia wracam do pracy 3majcie sie tam :-)
Uuu...może kolejny będzie szczęśliwy [emoji256]

Witam i ja. Dzis mam wolne bo jadę na wizyte. Boje się jak fix... W tamtym tyg plamilam. Bety juz nie powtarzałam bo najzwyczajniej sie boje :hmm: prosze Was o kciuki i modlitwe!
Kitki przesyłka dotarła! Dziękuję!
Susana bardzo sie cieszę ze z dzidzia wszystko dobrze!
Pozdrawiam Wszystkie.
W miarę możliwości bede sie odzywać a jak nie to Beata jest na bieżąco :laugh2:

Dzień dobry,
wstawać śpiochy! [emoji1]

Buziaki dla Wszystkich [emoji8]

Melduję posłusznie, że wstałam dziś o 4ej...pies mnie obudził, bo jej się sr.....ć zachciało, nażarła się na noc (czasem bierze przykład ze swojej Pani :D ), to wytrzymać do rana nie mogła... :p:biggrin2:
Byłam wczoraj u swojego alergologa, bo mnie męczą jakieś świsty i źle mi się oddycha, no i niestety astma wróciła. Dostałam masę leków, ale od razu mi lepiej. Opiekuję się domem znajomych bo wyjechali na wakacje, więc do domu wróciłam po 21ej...i padłam na pysk. W dodatku Oliwia mi kaszle i smarcze, była ze mną u alergologa a ten do mnie " jaka matka taka córka", zapytał tylko o dwa szczegóły i powiedział, że na bank to roztocza...tak jak u mnie...bosko :-( :(
Coś czuję, że ten cykl czerwcowy będę musiała sobie odpuścić :frown: chociaż zobaczę co powie mój gin za tydzień.
Aaaa ten mój alergolog ma też specjalizację z transplantologii, mogłam go zapytać o encorton i te sprawy :-) :) ale ze mnie "duptas" (jak mówi mój 3 letni bratanek). :-) :)

No to buziaki dla Wszystkich na dobry dzień! :wink:

Ja również się witam, zza biureczka:)
Kwiatuszek, modlę:)
Nafoczka, trzymam kciuki za końcówkę:)
Wszystkie pozostałe dziewczynki-miłego dnia, udanych badań,itp:)

Witam się z rańca :)

nafoczka - trzymam nieustające kciuki za Was

Głowa mi pęka od rana :mad: czuje się jakby mi ktoś młotkiem po głowie walił przez całą noc :o

Tak jak pisze Asia, z wynikiem insuliny najlepiej do endokrynologa. Insulina to hormon, a lekarzem od hormonów jest endokrynolog [emoji6] Masz Słońce IO i to dosyć sporą, zobacz:
7a78d289a4717bc267cc087f2e945047.jpg

Widziałam ten kalkulator, tylko, że mam te wyniki w innych jednostkach niż są podane w kalkulatorze... Chyba czas uderzyć do endo...
Te jednostki się jakoś przelicza. Któraś z Was wie coś na ten temat??

reklama
Hej coś mi tu nie gra?! A gdzie zdjęcie ?? :D

Lami to teź pokciukam za Ciebie. Nie stresuj się biały test to nie wyrok śmierci. Więc jeśli będzie biały to a/ nie jesteś w ciąży b/ jesteś ,ale test jest za wcześnie c/zaczekasz na mnie :p
Beatka chyba z twojego testu wychodzi mi B :-D ,bo dziś 9 dpo (może za wcześnie) i czekam na Ciebie. Chociaż w cuda nie wierzę cień cienia powinien być :no2:
A kiedy testujesz?
Witam dziewczynki i dzięki za kciuki;)

Do góry