reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Susana czekam na wieści czy kciuki mam puścić.

Kwiatuszek Ciebie też się to tyczy. Numer do mnie znacie :p

Odebrałam dziś wyniki. ehh chyba podobne do Twoich Tęczowa.

TSH- 2,2
(0,270-4,200)
FT3- 3,43 (2,00-5,00)
FT4- 13.9 (12,00- 22)
PRL- 11.9

Coś ktoś wie coś :D

Czarna
zrobiłam Ci dzis rowerową konkurencję (z przymusu,ale i tak się liczy :p) 25km na rowerku

reklama

Kwiatuszek Ciebie też się to tyczy. Numer do mnie znacie :p

TSH- 2,2
(0,270-4,200)
FT3- 3,43 (2,00-5,00)
FT4- 13.9 (12,00- 22)
PRL- 11.9

Czarna
zrobiłam Ci dzis rowerową konkurencję (z przymusu,ale i tak się liczy :p) 25km na rowerku

TSH najlepsze go zajścia jest od 0,5 do 1,2 a FT4 powinno być w górnej granicy normy. Swoją drogą co laboratorium ro inne normy...

Kwiatuszek Ciebie też się to tyczy. Numer do mnie znacie[emoji14]

TSH- 2,2
(0,270-4,200)
FT3- 3,43 (2,00-5,00)
FT4- 13.9 (12,00- 22)
PRL- 11.9

Czarna
Cholera muszę umyć dziś szybko okna i też pojeździć, bo po Encortonie żem jak pasztet albo pasztetowa...jak kto woli [emoji23]

Kwiatuszek zaciskam kciuki za wizyte&&&&&&

Ja wlasnie mam badanie jakie zrobic na kolejna wizyte i mam te obciazenie 3 punktowe....ze na czczo, po godzinie i po 2...
Niewyobrazam sobie na pusty zoladek z mdlosciami przyjac tego czegos... a w przyszlym tyg. Musze isc i porobic badania...ehhh

Natoczka trzymaj sie tam dzielnie i nie stresuj siee[emoji4]

My dzis mamy impreze urodzinowa corki, a w piatek konczy 6 lat...kiedy to minelo?! Masakra!

Ja jedzilam na rowerze, ale ginka znalazla w srodku brudzenie brazowe, stwierdzilam ze poczekam do nastepnej wizyty i wsiadam na moj rowerek[emoji4]

Beata hmmm tez slyszalam ze najlepiej jak niecale 2 bedzie Tsh. Z tym do endokrynologa[emoji4]
Tak na moje[emoji4]

reklama
Tu ja......
Beatka nie bierze euthyroxu więc w jej przypadku nie wiem czy warto włączać leki przy tarczycy 2,2 .
Myślę że jest ok i ja bym nnic nie brała .

Ja po usg .
Wszystkie parametry w normie .
Kość nosowa widoczna .
Fhr - 165
Przezierność karku 2,3
Pępowina trójnaczyniowa .
Przepływ na zastawce trójdzielnej .ok
Żołądek widoczny
Pęcherz widoczny
Paluszki policzone .
Czyli z usg jest bardzo dobrze .
To białko pappa i beta do kitu .
Więc czekam jeszcze na wyniki Nifty .
I dalej się stresuję przez te wyniki z krwi kiepskie .

Do góry