reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

O, z Wrocka jesteś?? :)

Nie ;) Kujawsko - pomorskie :) Tak między Toruniem a Bydgoszczą :-) :)

Susana - cieszę się, że po raz kolejny są dobre wieści. Ja myślę jak Asia, są różne sprzęty a poza tym najważniejsze to doświadczony lekarz w czytaniu USG, bo czasem jak jest dobry to i na starym sprzęcie wszystko zobaczy a jak do kitu konował to i nowy sprzęt nie pomoże. Nie wiem co w pierwszej nieudanej wizycie zawiodło? Gorszy dzień, sprzęt czy lekarz. Tak czy siak wydaje mi się, że troszkę inaczej takie wiadomości powinny być przekazywane przyszłym matkom.

Kwiatuszku - trzymamy kciuki :)

Julia - a może wkropienie cytryny do roztworu glukozy pomoże? ;)

Bea25ta - ja bym jednak skonsultowała wyniki z endo, wydaje mi się, że jak dziewczyny piszą TSH za wysokie w połączeniu z FT4 nie będzie pomagało w zajściu. Tu pewnie już nie duże dawki leku pomogą.

Tak na końcu ale serdecznie się w Wami witam :biggrin2: Bomby nie ma, trzeba pracować dalej.:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień Dobry Girls 8-)

susana - uffff... bardzo dobre wiadomości :)

Gabiś - a ja myślałam, że Ty jesteś ze śląska ;) u mnie też były wczoraj alarmy bombowe...

Życzę Wam miłego dnia :)

Jutro piątek, weekenda początek :D

Witajcie dziewczyny! Stara gwardia zajrzała i proszę jaki ruch... Gratuluje tym świeżo zaciazonym i tym z pokaźnym brzuszkiem :) Nafoczka hop hop jak tam kochana u Ciebie? Bo doczytałam ze szpital :/ lada chwila i malutki juz z Tobą!
Susana chociaż nie znamy sie bliżej bardzo kibicuje ;) wierz w swoją fasolcie...
Doris widzę ze tez juz bliziutko....
Apolinka jak tam macierzyństwo? Spełniona pewnie :)
Inne dziewczęta ze starej ekipy odezwać sie ;) ewaSz, Iris, Kruszka jak tam Wasze równolatki ? Mój ma sie całkiem dobrze - dokazuje za cała gromadę ;)

reklama
Do góry