reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

O, z Wrocka jesteś?? :)

Nie ;) Kujawsko - pomorskie :) Tak między Toruniem a Bydgoszczą :-) :)

Susana - cieszę się, że po raz kolejny są dobre wieści. Ja myślę jak Asia, są różne sprzęty a poza tym najważniejsze to doświadczony lekarz w czytaniu USG, bo czasem jak jest dobry to i na starym sprzęcie wszystko zobaczy a jak do kitu konował to i nowy sprzęt nie pomoże. Nie wiem co w pierwszej nieudanej wizycie zawiodło? Gorszy dzień, sprzęt czy lekarz. Tak czy siak wydaje mi się, że troszkę inaczej takie wiadomości powinny być przekazywane przyszłym matkom.

Kwiatuszku - trzymamy kciuki :)

Julia - a może wkropienie cytryny do roztworu glukozy pomoże? ;)

Bea25ta - ja bym jednak skonsultowała wyniki z endo, wydaje mi się, że jak dziewczyny piszą TSH za wysokie w połączeniu z FT4 nie będzie pomagało w zajściu. Tu pewnie już nie duże dawki leku pomogą.

Tak na końcu ale serdecznie się w Wami witam :biggrin2: Bomby nie ma, trzeba pracować dalej.:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień Dobry Girls 8-)

susana - uffff... bardzo dobre wiadomości :)

Gabiś - a ja myślałam, że Ty jesteś ze śląska ;) u mnie też były wczoraj alarmy bombowe...

Życzę Wam miłego dnia :)

Jutro piątek, weekenda początek :D

Witajcie dziewczyny! Stara gwardia zajrzała i proszę jaki ruch... Gratuluje tym świeżo zaciazonym i tym z pokaźnym brzuszkiem :) Nafoczka hop hop jak tam kochana u Ciebie? Bo doczytałam ze szpital :/ lada chwila i malutki juz z Tobą!
Susana chociaż nie znamy sie bliżej bardzo kibicuje ;) wierz w swoją fasolcie...
Doris widzę ze tez juz bliziutko....
Apolinka jak tam macierzyństwo? Spełniona pewnie :)
Inne dziewczęta ze starej ekipy odezwać sie ;) ewaSz, Iris, Kruszka jak tam Wasze równolatki ? Mój ma sie całkiem dobrze - dokazuje za cała gromadę ;)

reklama
Do góry