reklama
motylek1234
Fanka BB :)
Super widok
Dzień Dobry Dziewczęta!
U mnie nic nowego, jadę dziś na kontrolne ktg wieczorem. Za trzy tyg o tej porze będę tulić Olafka <3
i brzuszek będzie do oddania, tylko od razu mówię, że jest duży i ciężki :-)
Zobacz załącznik 759871
Kurde ty w ogole nie przytyłaś , pięknie wygladasz ja to jak bede w ciazy to bede wyglądać jak armata
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
arluśka
Aktywna w BB
Cześć kochane,
co trzeba zrobić,by dostać od sióstr ten pasek św.Dominika?
A ja czekam na okres po łyżeczkowaniu dalej i nic a dziś 35dc..,a muszę się na histero dziś zapisać na lipiec tylko JAK?jak niewiem co z tą miesiączką się dzieje! czy wszystko musi iść pod górę u mnie zawsze?
a w poniedziałek już I szczepienia cholera jasna!!!
A ja czekam na okres po łyżeczkowaniu dalej i nic a dziś 35dc..,a muszę się na histero dziś zapisać na lipiec tylko JAK?jak niewiem co z tą miesiączką się dzieje! czy wszystko musi iść pod górę u mnie zawsze?
Cześć kochane,
Nie kochana pod górkę to wszytko idzie u mnie
Ja po łyzezkowaniu też czekałam troszkę dłużej nawet do 6-10 tygodni po łyżeczkowaniu . Wszytko zależy od kobiety .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć kochane,
Ja po pierwszym łyżeczkowaniu też czekałam długo, chyba po 6 tygodniach miałam okres od zabiegu.
Trzeba napisać maila do sióstr z prośbą o modlitwę i przesłanie paska, podać adres i już.
Doris - piekny brzusio i juz tak dosc nisko. Jeszcze troszke i przytulisz Olafka.
Ps. Imie sliczne. Tez takie chcialam dla synka ale corka lat 7 kategorycznie sie sprzeciwila ze niby beda sie z niej dzieci smiac ze balwan z krainy lodu - ech dzieciaki
Ps. Imie sliczne. Tez takie chcialam dla synka ale corka lat 7 kategorycznie sie sprzeciwila ze niby beda sie z niej dzieci smiac ze balwan z krainy lodu - ech dzieciaki
czarna_mala
Dzień dobry Wam
Bea wczoraj zemdlałabym na rowerze, miałam nawet dzwonić do małża [emoji6] ale zeszłam z roweru, usiadłam w mrowisku i od razu ciśnienie mi skoczyło, i pojechałam dalej [emoji23]
Bea wczoraj zemdlałabym na rowerze, miałam nawet dzwonić do małża [emoji6] ale zeszłam z roweru, usiadłam w mrowisku i od razu ciśnienie mi skoczyło, i pojechałam dalej [emoji23]
reklama
czarna_mala
Śliczny brzuś [emoji173]Dzień Dobry Dziewczęta!
U mnie nic nowego, jadę dziś na kontrolne ktg wieczorem. Za trzy tyg o tej porze będę tulić Olafka <3
i brzuszek będzie do oddania, tylko od razu mówię, że jest duży i ciężki :-)
Zobacz załącznik 759871
Podziel się: