reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dzień Dobry Dziewczęta!
U mnie nic nowego, jadę dziś na kontrolne ktg wieczorem. Za trzy tyg o tej porze będę tulić Olafka <3
i brzuszek będzie do oddania, tylko od razu mówię, że jest duży i ciężki :-)
35 tc.JPG

Załączniki

• 35 tc.JPG
    35 tc.JPG
    39,8 KB · Wyświetleń: 104
reklama
Dzień Dobry Dziewczęta!
U mnie nic nowego, jadę dziś na kontrolne ktg wieczorem. Za trzy tyg o tej porze będę tulić Olafka <3
i brzuszek będzie do oddania, tylko od razu mówię, że jest duży i ciężki :-)
Zobacz załącznik 759871

Kurde ty w ogole nie przytyłaś , pięknie wygladasz ja to jak bede w ciazy to bede wyglądać jak armata ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć kochane,
co trzeba zrobić,by dostać od sióstr ten pasek św.Dominika?

A ja czekam na okres po łyżeczkowaniu dalej i nic a dziś 35dc..,a muszę się na histero dziś zapisać na lipiec tylko JAK?jak niewiem co z tą miesiączką się dzieje! czy wszystko musi iść pod górę u mnie zawsze?:(
a w poniedziałek już I szczepienia cholera jasna!!!

Cześć kochane,

A ja czekam na okres po łyżeczkowaniu dalej i nic a dziś 35dc..,a muszę się na histero dziś zapisać na lipiec tylko JAK?jak niewiem co z tą miesiączką się dzieje! czy wszystko musi iść pod górę u mnie zawsze?:(

Nie kochana pod górkę to wszytko idzie u mnie ;)

Ja po łyzezkowaniu też czekałam troszkę dłużej nawet do 6-10 tygodni po łyżeczkowaniu . Wszytko zależy od kobiety .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć kochane,

Ja po pierwszym łyżeczkowaniu też czekałam długo, chyba po 6 tygodniach miałam okres od zabiegu.

Trzeba napisać maila do sióstr z prośbą o modlitwę i przesłanie paska, podać adres i już.

Doris - piekny brzusio i juz tak dosc nisko. Jeszcze troszke i przytulisz Olafka.

Ps. Imie sliczne. Tez takie chcialam dla synka ale corka lat 7 kategorycznie sie sprzeciwila ze niby beda sie z niej dzieci smiac ze balwan z krainy lodu - ech dzieciaki

Doris - Ty miałaś żelazny zestaw z Encortonem, tak? Jak długo go brałaś (od do) i jaką dawkę?

P.S. Powtórzę jak dziewczyny - piękny brzucholek :-) :)

reklama
Do góry