Wiesiołek z tranem-bez recepty. Witaminy b metylowane ściągane z Iherba-koleżanka mi zamawia, jestem w pracy więc teraz nie napiszę Ci firmy dokładnie. Encorton i fraxiparyna na receptę. Acard-bez
Głównie chodziło mi o te metylowane wit. B.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesiołek z tranem-bez recepty. Witaminy b metylowane ściągane z Iherba-koleżanka mi zamawia, jestem w pracy więc teraz nie napiszę Ci firmy dokładnie. Encorton i fraxiparyna na receptę. Acard-bez
Link do: Jarrow Formulas, B-Right, 100 CapsulesGłównie chodziło mi o te metylowane wit. B.
Ja w teorii jestem świeżo zaciążona betę robiłam raz i więcej nie będę, bo ostatnio robiłam, było pięknie,a w obrazie USG nic.dziś powtarzałam po raz kolejny test, by zobaczyć, czy na teście są już dwie czerwone krechy...i są wcześniej jedna była cieniem cienia
Dopiero w piatek idę do lekarza i będę mieć USG,ale faszeruję się lekami, czyli Encortonem, luteiną, wiesiołkiem,acardem,fraxiparyną-zastrzyk w brzuch, witaminy b6,b12,b9 metylowane i miałam jeden wlew z introlipidu?-to na te komórki NK.
Jeśli chodzi o samopoczucie, to jest ok, dziś rano po raz pierwszy mnie zmuliło, a tak to tylko cycki bolą.
Modlę się codziennie gorąco, by tym razem się udało...
Ale która z nas na tym forum tego nie chce...
ooo dziękuje! to było zalecenie pani dr!Bardzo fajnie aby wszystko poszło dobrze
Tylko odstaw wiesiołka nie mozna go brac jak jest się w ciazy bo wywołuje skurcze macicy co powoduje poronienia albo wczesnej porody . Zebyś sobie nie zaszkodziła nim . Pozdrawiam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ooo dziękuje! to było zalecenie pani dr!
No jestem skołowana, właśnie szukam tego na necie. Napiszę może do mojej Pani dr,żeby się upewnić...Wiesiołka sie stosuje od 1 dc do owulacji i pozniej się odstawia ze względy na te własnie zagrożenia i nie wiem dlaczego lekarka ci go kazała brać ale z tego co wiem to nie powinnaś . . Duzo piszą o tym na necie .
Witam
Burczus tez mialam sie pytac dlaczego go bierzesz?! Bo to tylko do owu sie bierze:/
Susana to dobre wiesci! I mam nadzieje ze lekarz od usg genetycznych to potwierdzi[emoji4]
A ja co...codziennie to samo mdlosci, zgaga...ehhh a gdzie tu dalej...spie pare godzin dziennie by nieczuc sie tak podle:/
Biedactwo te mdłości przejdą ważne że są to dobry znak . Nie doprowadzaj się do głodu to bedze tych mdłości mniej .