reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam

Burczus tez mialam sie pytac dlaczego go bierzesz?! Bo to tylko do owu sie bierze:/

Susana to dobre wiesci! I mam nadzieje ze lekarz od usg genetycznych to potwierdzi[emoji4]

A ja co...codziennie to samo mdlosci, zgaga...ehhh a gdzie tu dalej...spie pare godzin dziennie by nieczuc sie tak podle:/
Az brzuch mnie rozbolał z nerwów. Brałam go bo mi zlecono,nie dlatego że sama se wymyśliłam:( i już stres...

reklama
Dopiero przyszłam .
Na jej oko wszysztko jest ok .!!!!
Jeszcze w środę rano o 11.30 ma mnie dokładnie oglądać jakiś jej lekarz który u niej pracuje i robi same usg genetyczne .
Ale ..
Tętno spadło jest 168 .
Niedomykalności w zastawce nie widzi czyli ok .
Przepływy żylne ok .
Kość nosowa 2 mm widać.
Nerki dwie .
Pęcherz jest
Żołądek jest
Przezierność była słabo widoczna bo dzieciątko przyklejone pleckami było .
Ale raz jej wyszło 1,5mm
A raz 2,3 .Mówi że jest ok .
Główka i reszta kostek ok .
Beczałam na tym usg jak bóbr
Teraz też jeszcze becze
Na tą chwilę jestem spokojniejsza
Zobaczymy jakbw środę bo nic nie mówiła o pępowinie która była wcześniej u tamtego lekarza dwunaczyniowa .
Ale tamten lekarz nawet wtedy żołądka ani pęcherza nie widział .......
No widzisz, a tak Cię ten lekarz nastraszył. Ogromnie się cieszę! Wszystko będzie dobrze, zobaczysz :-)

Mi nic nie mówił w jakim dniu mierzyć prolaktyne . I robiłam w 9dniu cyklu :]

Kwiatuszek zrobiła 2 bety i tyle. Więcej nie będzie robić.Tak mi mówiła.

Fondie na zatwardzenie weź od pielęgniarek syrop i zaraz będziesz lżejsza :D

Cieszę sie razem z Tobą Susana :D
masz kontakt z kwiatuszkim? Co u niej?

No jestem skołowana, właśnie szukam tego na necie. Napiszę może do mojej Pani dr,żeby się upewnić...
odstaw wiesiola:)

masz kontakt z kwiatuszkim? Co u niej?

Jako taki mam ;) Tylko nie mam pozwolenia na pisanie o niej - chyba :p
Wiem ,że nie chce badać bety bo to ją stresuje Ma mieć wkrótce wizytę u doktora. Możecie potrzymać za nią kciuki. Na pewno się przydadzą. :)

Burczuś no stress. Wiesiołek Ci jeszcze nie zaszkodził to co się nakręcasz chcesz sama sobie zaszkodzić?? Klapsa chcesz? :p

Susana bardzo czekałam na takie wspaniałe wiadomości od Ciebie.Aż mi się łezka zakręciła i nie dziwię się,że Ty się popłakałaś na tym usg.Super i oby tak dalej.

Susa wspaniale na taki wpis czekałam!!!!:biggrin2::yes:
Ja już się stresuje na jutrzejszy test:mad: ,ale pewnie biały będzie:sad:
Pozdrawiam dziewczynki cieplutko ;)

reklama
Mam wynik prolaktyny:

11,34
normy:
  • przed menopauzą 3,34 - 26,72
  • po menopauzie 2,74 - 19,64
I bądź tu mądry...ja to chciałam rozkminiać na fazy, że 3 dzień cyklu a oni mi walnęli przed lub po menopauzie :o:sad:

Do góry